Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Сдружение?!?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Сдружение?!?

Има ли някой колега,който може да ми даде малко повече информация за тези сдружения(става дума за ИАРА)?Незнам за какво става дума,но от много време само слушам от тук,от там за тях!Пробвах търсачката на ИАРА,но явно е в отпуст.Въобще има ли подобни сдружения на рибари?

Re: Сдружение?!?

http://www.nafa-bg.org/BG/BG.php
    Това им е сайта в който ако си много добър с логиката може и да намериш нещо полезно, лично аз трудно се оправям.
    това е Изпълнителната Агенция по рибарство и аква култури.
    Те издават заповеди къде кога как и по колко. Тяхно задължение са и проверките и съставянето на актове.
    не са сдружение - те са друга работа

Коментар

До: Re: Сдружение?!?

Първоначално публикуван от Daniel Преглед на мнение
      http://www.nafa-bg.org/BG/BG.php
      Това им е сайта в който ако си много добър с логиката може и да намериш нещо полезно, лично аз трудно се оправям.
      това е Изпълнителната Агенция по рибарство и аква култури.
      Те издават заповеди къде кога как и по колко. Тяхно задължение са и проверките и съставянето на актове.
      не са сдружение - те са друга работа
      Точно там се ровя от 2 седмици,и немога нищо да изровя!По-объркан сайт не съм виждал!Затова пуснах питане!

Коментар

Наистина сайта им е много зле.
        трудно се намират и заповедите за забрана.
        По принцип тази агнеция се грижи за всичко свързано с риболова,
        любителски и промишлен.
        Зарибяване и опазване на аква ресурсите.
        Регистрации на риболовни кораби и лодки,
        издаване на разрештелни за любителски и промишлен риболов,
        отдаване на концесии на водоеми.
        и т.н.
        Ако ти трябва нещо по конкретно питай не че всико знам къде ама ....

другия орган е МИНИСТЕРСТВО НА ОКОЛНАТА СРЕДА И ВОДИТЕ
        РЕГИОНАЛНА ИНСПЕКЦИЯ ПО ОКОЛНАТА СРЕДА И ВОДИТЕ.
        http://www.riew-sofia.org/

Поздрави.

Коментар

До: Сдружение?!?

Почти целият им сайт съм изчел,даже имат скрити проекти,които трудно се стига до тях!Просто питах за сдружение,ако някой колега рибар е с подобен ранг!
          Ако случайно има такива колеги,нека споделят!

Коментар

http://www.slrb.org/
            Съюз на ловците и риболовците в България
            отделно има много клубове в които членуват ловци и риболовци.

Коментар

Специално за това измамно сдружение имам много да кажа ! Те са създадени за да пазят бракониерите \ тяхните си хора \ пример:
              1\ Мой прятел вижда на язовира на малиново че се пуска мрежа и им звъни на тия а след 15мин. мрежарите идват и искат да го бият. същия случай на язовир Голяма Желязна се повтаря но този път друг мой приятел само че човека беше с оръжие аз също съм сигнализирал и ми затвориха телефона говоря за ЛОВЕШКИЯ фелиял.
              И за това им е объркан сайта два часа съм се ровил да го намеря а да не говорим как съм се добрал до тяхни телефони.

Коментар

ИАРА не са никакво сдружение, а изпълнителна агенция на държавна заплата. Не бъркайте нещата. СЛРБ , чийто сайт е дал Даниел по-горе е сдружение само проформа, всъщност не е никакво сдружение, а организация издържаща се от таксите вземани от ловци и риболовци. Една гнила до сърцевината си организация, корумпирана и безхаберна. Единици са служителите на ИАРА, които въпреки всичко си гледат съвестно работата и водят борба с бракониерите, повечето или ги е страх, или са във добри отношения с тях. Напоследък риболовците почнаха сами да се организират в сдружения, такива са спинингистите от "Стари видри", "Карп.бг" и др. Те, освен че организират състезания и др. мероприятия , често правят и зарибявания на реките из страната.
                Това фактически са и истинските сдружения.

Коментар

Колеги,какво е вашето мнение за това?

Управляващият орган на Оперативна програма за развитие на сектор „Рибарство” обявява покана за прием на Декларации за изразяване на интерес за създаване на Рибарски групи по мярка 4.1.А. „Финансова подкрепа за прилагане на местните стратегии за развитие и покриване на оперативните разходи на рибарските групи”.
                  Срокът за подаване на Декларации за изразяване на интерес е 15 октомври – 30 ноември 2009 г.

Взето от сайта на ИАРА! http://oprsr.government.bg/?p=1289#more-1289
                  Последно редактирано от STROIL; 21-10-09, 12:25. Причина: Добавяне на линк

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X