На изомат съм ходил преди 20 и повече години,та не знам как е.
Миналата година направих много приятен риболов на негован,но с лодката и сега чакам да се позатопли,и поизсъхне,и щеги пробвам пак.
Да, разтоварих душата . Времето обаче не беше с мен, духаше зверски. Рибетата не искаха да вземат нещо по-тежко от два грама и трябваше непрекъснато да търся подходящо място.
Обзаведох се с нов полубюджетен комплект според моите разбирания . Прътле 1-7 г от украинската Фаворит и 2500 Шимано Сахара. Даже успях да ги разловя . С Keitech easy shiner . Най-добрия силикон , на който до сега съм попадъл е на Keitech. Фийш-мийш, нямат нищо общо! Иде ми сам да клъвна !
П.С.: никой не ми плаща за реклама.
Обзаведох се с нов полубюджетен комплект според моите разбирания . Прътле 1-7 г от украинската Фаворит и 2500 Шимано Сахара. Даже успях да ги разловя . С Keitech easy shiner . Най-добрия силикон , на който до сега съм попадъл е на Keitech. Фийш-мийш, нямат нищо общо! Иде ми сам да клъвна !
П.С.: никой не ми плаща за реклама.
Честито бате Марто!
Сега за примамките, аз само с тях ловя.
Ако си ги купувал от Видракс на Стамболийски, попитай ги кой ги изкупува всичките...
Обаче имат един единствен проблем, много се измъкват от кукичките....
Аз заради тях си поръчах "щопори" от Алиекспрес, но можеш да си направиш и сам.
Мерси Чинел. Не, купих ги онлайн (не помня точно от къде) . Отдавана им се канех на Keitech , но или нямаше наличност на моите размери , цветове и модели,или си поръчвах друга марка да пробвам. Взех и Bait Breath, ми далече са ...
Въдичката е Favorite Visor , акция 1-7, fast ,в момента я има на промоция от 273 на 159 лв. Украинска сглобка с японски материали. Модела е от преди 3-4 години. Доволен съм и я препоръчвам.
От май не съм писал, а хванах сума ти риба...Малко да раздвижим темата с микро рибка, на микро примамка ( aji ringer на reins ). Препоръчвам тази примамка !Хванах 5 такива, съответно акуратно освободени и пуснати да порастнат !
Коментар