Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Покана за риболов.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Покана за риболов.

Здравейте колеги, дойде времето за организирането на рибарската ни среща която ви обещах на яз.Камчия.Тези които имат възможност за този уикенд моля да пишат и да се разберем за събота рано сутринта.Там съм и ще направя всичко необходимо да ви улесня с намирането на обекта.
    Само спомените остават да греят в нашите сърца. 0887 51 80 51
    На човек му трябват ум,сърце и две ръце всичко останало е прах,пепел и валерианови капки!
    Като не можеш да помогнеш на някой не пречи!

До: Покана за риболов.

Колега и аз мисля да отида до я. Камчия в събота и неделя, но нямам никаква информация, дава-недава, къде, на какво.. Драсни ако имаш някъква информация.
    Станимир Дочев - тел.0888 939 434; 0897 800 790.
    Jeep Grand Cherokee * WJ * 4.7 V8 * Quadra Drive * LPG LR

Ако можеш - дай, ако неможеш - признай!

Коментар

Там съм нема "дава не дава"ще дава и още как.Майтапа на страна подготовка имам сериозна и ако някой колега иска да заповяда.
      На човек му трябват ум,сърце и две ръце всичко останало е прах,пепел и валерианови капки!

Коментар

И дава ли а?!?! И къде беше и с какво?

Между другото аз бях и съм доволен. В събота по добре от неделя ама здраве да е.
        Станимир Дочев - тел.0888 939 434; 0897 800 790.
        Jeep Grand Cherokee * WJ * 4.7 V8 * Quadra Drive * LPG LR

Ако можеш - дай, ако неможеш - признай!

Коментар

Първоначално публикуван от scorpion1972 Преглед на мнение
          Там съм нема "дава не дава"ще дава и още как.Майтапа на страна подготовка имам сериозна и ако някой колега иска да заповяда.
          Много късно май виждам темата..., пък и преди 15 юли не мога да планирам излети... ако правите сбирка след тази дата с удоволствие се включвам, дотогава ще правя кратки излети по нашите водоеми.
          Jeep Cherokee Limited 2.5 tdi + BF Goodrich All-terrain
          if there is no fishing and hunting in paradise, i'm not going...

Коментар

Първоначално публикуван от Дочев Преглед на мнение
            И дава ли а?!?! И къде беше и с какво?

Между другото аз бях и съм доволен. В събота по добре от неделя ама здраве да е.
            Бях в гората доста навътре с Тойота рънър тъмно син металик.Във събота даде но в неделя слабо.Панаира от бракониери хич не ми хареса.Заснех стотици метри мрежи с камерата най-просто мога да кажа ОТВРАТЕН СЪМ.

Коментар

Бях в гората доста навътре с Тойота рънър тъмно син металик.Във събота даде но в неделя слабо.Панаира от бракониери хич не ми хареса.Заснех стотици метри мрежи с камерата най-просто мога да кажа ОТВРАТЕН СЪМ.
              Да беше звъннал в ИАРА
              Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
              Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
              ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Първоначално публикуван от musovir Преглед на мнение
                Да беше звъннал в ИАРА
                Звънях казаха че ще проверят и толкова.

Коментар

Звънях казаха че ще проверят и толкова.
                  миналата година и аз имах такъв случай само че, аз като звънях ме питаха на кого са мрежите

Коментар

Колега говорил съм с яраджиите хората ми казват : снимайте и качвайте на сайта на ИАРА http://nafa-bg.org/BG/EDemocracy/index.php за да има кой да натисне регионалното управление да проверява , защото иначе там важат само шуробаджанашките правила .
                    А пък специялно за този язовир е обществена тайна че мрежарите ловят по 700-800кг на излет .
                    Много нагли ТАЛИБАНИ има на този язовир. По мен даже и са гърмяли и през ноща и през деня , с викове : " Майка ви да е'а , махайте се от язовира НИ "
                    нямам думи просто.
                    flash-gsm team

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X