Здравейте Колеги,
Нема, нема и аз пак се сещам да питам нещо
В събота - 13.06.2009 трябва да отида до с. Макоцево (до София) да си прибера детето от лагер. Ще пътувам с жена си и малката ми дъщеря (3,5 г). Вечерта ще бъдем в София при приятели на гости. Те обичат рибка и ми мина през акъла, че бих могъл да спра някъде по пътя и да хвана 1-2 шарана, с които да се нагостим вечерта.
Понеже не познавам много водоемите в страната, моля препоръчайте ми нещо на разумна дистанция от пътя. Желателно е да не е голо място - за да не изпукат жените ми от жега. Ще разполагам максимум време за риболов 1,5 часа. Ще нося със себе си мач и дъно. Имам рибарски билет, но може и да е на частен гьол. Също така имам и навигатор гармин, може пък някой хем да знае гьола хем да има трак
Е звучи малко нахално, ама знае ли човек.
Нема, нема и аз пак се сещам да питам нещо

Понеже не познавам много водоемите в страната, моля препоръчайте ми нещо на разумна дистанция от пътя. Желателно е да не е голо място - за да не изпукат жените ми от жега. Ще разполагам максимум време за риболов 1,5 часа. Ще нося със себе си мач и дъно. Имам рибарски билет, но може и да е на частен гьол. Също така имам и навигатор гармин, може пък някой хем да знае гьола хем да има трак

Коментар