Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Подводен риболов и гмуркане

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Re: Подводен риболов и гмуркане

Не, така съм чувал.
    За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

До: Подводен риболов и гмуркане

Ще е много добре ако се организираме лятото да си направим един излет по гмуркане аз на морето сам гмуркал и вадил не малко риба нона сладководен никога не съм успявал водата винаги е много мътна и не се вижда на повече от метъри половина

Коментар

Здарвейте,

Taka e рядко има над метър видимост в сладка вода особено на ниска надморска височина...

Все пак има язовири с над 4-5-6 метра видимост и доста хора стрелят там, въпреки забраната...

Хайде ако има запалени джипари и гмуркачи, да палим машините и на някое по-височко езерце, около София ( макс 100-150тина КМ ) има доста такива да погмуркаме но без харпуните.

Излишно е да споменавам, че е нужен неопрен над 5 мм вендуза

ХАйде много поздрави,
        Бъдете живи и здрави!

Коментар

Е неопрен нямам но за сметка на това ентусиазъм не ми липсва така че казваш кога и къде пък и един моторист в компанията нема да навреди

Коментар

Дали някои знае от каде в София мога да си купя маска за гмуркане , не искам да е супер къпа просто вякакъв среден клас

Коментар

Да знаем, пиши на лично или звънни ще те заведа, има 3-4 магазина за такава екипировка.

Поздрави,
              Бъдете живи и здрави!

Коментар

Само в тази тема няма снимки та реших да пусна малко любителски такива, силно ги смачках за да се виждат.

Малко подготовка

Не е джип но вози

Така изглежда превозното средство от нивото на водната повърхност

Време е да се топиме

По нодолу са разни зверове и панорамки:

Тоя вкусния само мен чака

За съжаление понякога попадаш и на това

Тези двамота не са точно морски обитатели но затова пък са симпатични как се редуват на купата с храната

Да не си помислите че това е линеен кораб от черноморската ни флота Не е казва се ЧАВЧЕ и вече пет години ни забавлява събира се в багажник на лека кола а Лозенец-Китен не му е проблем при добро време.

Коментар

Ванка, невероятно красиви са подводните снимки, благородно ти завиждам че си видял тези красоти и аз имам огромно желание, но за съжаление няма кой да ме просвети в тази материя.

С огромно нетърпение чакам да качиш всичките си подводни снимки, на мен а и предполагам на много други ще са им безкрайно интересни.
                  LZ1PER

Коментар

здравеите колеги аз съм поредният любител на морските красоти се пак съм от бургас ,евала за яките снимки
                    споделета със какво снимате подводата ,по едно време маи бяха излезли някакви подводни апарати маи?
                    споделете с какво снимате,ако може и някои линк към апарата!!

Коментар

Бат Сашо от нашия отбор/ЕдиМоторс/ също е профи гмурец.
                      Ходи и по състезания
                      Това е синът му Sharo

Коментар

Е това е удоволствието от гмуркането - подводен пейзаж, релакс под водата и снимки, за да можеш да покажеш после на останалите дето те чакат от вън и ти задават въпроса "...какво правиш по няколко часа във водата и защо не излизаш"
                        Браво за снимките!

Коментар

Първоначално публикуван от Макса Преглед на мнение
                          здравеите колеги аз съм поредният любител на морските красоти се пак съм от бургас ,евала за яките снимки
                          споделета със какво снимате подводата ,по едно време маи бяха излезли някакви подводни апарати маи?
                          споделете с какво снимате,ако може и някои линк към апарата!!
                          за сони n2 има кутия за подводно снимане ...
                          та по тая логика трябва и конкурентите да са изкарали и за техните ...
                          Животът е объдно кратък, трябва да се живее бързо .... бръм бърм...

Коментар

Първоначално публикуван от Краси Грудев Преглед на мнение
                            Бат Сашо от нашия отбор/ЕдиМоторс/ също е профи гмурец.
                            Ходи и по състезания
                            Това е синът му Sharo
                            да само бащата е в другате секта ....
                            на тези без акваланги дето дебнат рибките с харпуните ... =)
                            Животът е объдно кратък, трябва да се живее бързо .... бръм бърм...

Коментар

Снимам с CANON IXUS 900 изцяло на автоматичен режим. Ще пусна и филмчета. Кутията си е на Canon специално за модела до 40м.. Въобще с кутиите внимаваите това което съм виждал да се предлага на пазара у нас за Sony е до пет метра и не става. В общи линни от диларите на марките няма кой да ви отговори. Аз търсих апарата и кутията заедно не ми се рискуваше. Един от критериите че за апарата въобще може да се търси кутия е има ли като функция режим за подводно снимане. Приблизителната стоиност на кутията обикновенно е съпоставима с цената на апарата.

Коментар

Аз имам близки в щатите и съм решил да им поръчам от там да ми изпратят някакъв апарат, но не мога да намеря достатъчно инфо какво да избера.
                                Ванка, нещо друго освен CANON IXUS 900 можеш ли да препоръчаш? Става въпрос за по-голяма дълбочина от 5 метра.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X