Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нуждая се от съвет за надуваема лодка

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Нуждая се от съвет за надуваема лодка

Здравейте колеги,сдобих се с извънбордов двигател Yamaha 9.9 4-тактов с дълъг ботуш и си търся надуваема лодка.Не съм рибар,но може и да стана,ще я ползвам предимно за разходки.Та въпросът ми е каква лодка ще подхожда на този двигател като размери,както и да е стабилна и в морето.Благодаря ви предварително.

До: Нуждая се от съвет за надуваема лодка

Първоначално публикуван от hamilton Преглед на мнение
    Здравейте колеги,сдобих се с извънбордов двигател Yamaha 9.9 4-тактов с дълъг ботуш и си търся надуваема лодка.Не съм рибар,но може и да стана,ще я ползвам предимно за разходки.Та въпросът ми е каква лодка ще подхожда на този двигател като размери,както и да е стабилна и в морето.Благодаря ви предварително.
    3.30 до 3.60 е оптималния размер, може и 3.80м. 330см са с по-малък диаметър на борда /42см, но пък са по-леки/, 360 и 380см са на практика еднакви /еднаква широчина, еднакъв диаметър на борда/ с изключение, че 380 има 20см повече вътрешно пространство

Имам един чисто нов Зодиак Кадет 340 Солид, който е много подходящ за море защото борда и широчината са като на 3.60/3.80м - ако искаш, ела да го видиш и да си поговорим. тел. 0885461763
    помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

До: Нуждая се от съвет за надуваема лодка

Видях ти обявата,но не разбрах 3.40 ли ти е дълга лодката или повече?А ремарке,имаш ли за нея?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X