Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Съвет за пръчка и макара

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Съвет за пръчка и макара

Какво мислите за шаранджйиската пръчка на SPRO "Precision Carbon Carp" и за макарата на SPRO "Super Long Cast 400"
    Ако е машина, нека бъде немска!
    XJR 1200
    ETZ 150
    Kawasaki Ninja ZX10R

До: Съвет

Аз си купих Super Long Cast LCS 400 http://www.elimbo.de/EAP0001zn3r-spr...st_lcs_400.htm
    Те са модел 2009 и още не съм ги пробвал. Докато навивах влакното на тях, работеха много добре. Разликата с тези за които питаш е, че на моите имам преден и заден аванс - лично аз го предпочитам, защото като си дръпне шарко си развива от задния аванс а с едно превъртане на дръжката превключвам на преден, който е прогонен за по-сериозно съпротивление.
    За прътовете нямам какво да кажа. Не съм ги пробвал тези а и всеки си ги избира според своите си нужди и разбирания. Моите шаранджийски пръти са 3.90, 3,5lbs акция и се сгъват на три части. С тях мога да хвърлям на 100-120м със стрела 90-100гр. Транспортират се по-удобно, но пък не мога да ги скатая готови за употреба. На комшията са 3.60, 3,0lbs, на 2 сглобки са и той си е купил голям калъф и ги прибира готови за работа.

Дано да съм ти бил полезен.

Поздрави!
    Държа се с другите така, както искам те да се държат с мен.

Фронтера-Б ДБ 2000г. 2.2DTI

Коментар

Определено си много полезен,мерси много за информацията .Пожелавамти да ти вършат много работа придобивките.Аз като си ги купя и изпробвам ще дам мнение

ПОЗДРАВИ!!!
      XJR 1200
      ETZ 150
      Kawasaki Ninja ZX10R

Коментар

Обещания коментар за макарите:
        При разпъването с лодка при включен заден аванс и поставен на най-разхлабеното положение се справиха чудесно. Не запънаха нито веднъж и не беше необходимо да се държат, просто си стояха на стойката и размотаваха. При ваденето на оловото и стръвта - също. Докато вадех се бяха закачили две от въдиците, вървеше тежко и предния аванс си работеше безупречно. Остава да се добави и впечетлението при вадене на едра риба...

Поздрави!
        Държа се с другите така, както искам те да се държат с мен.

Фронтера-Б ДБ 2000г. 2.2DTI

Коментар

До: Съвет за пръчка и макара

Благодаря много
          XJR 1200
          ETZ 150
          Kawasaki Ninja ZX10R

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X