Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кажи едно "Здравей" от нов член на Сладководен Риболов

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Кажи едно "Здравей" от нов член на Сладководен Риболов

Здравейте,

Уважаеми колеги риболовци!

Казвам се Любен Любенов и съм от град София.

Дълго търсих тема за представяне на нови членове във форума специално за риболова в сладководни басейни, но тъй като не открих си помислих, че е добра идея да създадем и такава тема! Дано помогнем на по-младите участници във форума да се престрашат и да влязат в редиците на хората с най-релаксиращото хоби, а именно риболова!
    Преди около 17 години започнах риболова първо на плувка, дъно, булдо и блесна, подражавайки на дядо си Иван, а след година започнах да ловя и на мухарка, запали ме най-добрият ми приятел от детството - Евгени Генчев, като първата ми въдица - мухарка беше от 4 части, бамбукова (много ретро, с тежка макарка и доста дълга, но не прощаваше на кленовете в река Стара Речка). Сами си плетяхме с усукване с различни по дебелина влакна поводите на шнура.Сами си правихме мухите.С течение на годините минах през наколко графитни пръчки и сега съм с ТОКА VETERAN I 2.59м клас 5 - 6, подарък от сестра ми - Люси! Шнура който обичайно използвам е двойно конусен същия клас , 3M, плуващ, редовно почистван и смазван след излет :-) ! Много Харесвам риболова, особено този на мухарка, и след прекарване на 12 часа във водата с непрекъснато замятане се чувствам приятно уморен, но и зареден с енергия за работната седмица ! Подобно на моя приятел от детството Аз също запалих и предадох началните умения на един човек- Константин, който сега вече е много добър в мухарския спорт и печели награди и отличия дори и на републикански състезания по риболов.
    Успех и наслука ! Нека това хоби завладее нови и все по-млади Почитатели !
    Аз винаги давам предимство на пешеходците! А Вие? Да направим заедно нашата родина По-Добра!
    Моля ВИ, колеги, Бъдете толерантни на пътя.

LZ5FN

"Доброто начало е наполовина свършена работа."

Re: Кажи едно "Здравей" от нов член на Сладководен Роболов

Здравей колега, много се радвам че още един мухар пише във форума.

Аз също съм се спрял на 3М като марка. И с безпроблемното им използване през годините ми станаха любими шнурове.

Поздрави

Коментар

До: Кажи едно "Здравей" от нов член на Сладководен Роболов

Здравей колега
      SUBARU LEGACY 2.2 4WD GX
      0878299791

Коментар

До: Кажи едно "Здравей" от нов член на Сладководен Роболов

Здравейте рибарска гилдия и от мен Георги Р.Иванов Това се отнася и за бившите колеги ловците но това е друга тема.Аз съм от гр.Добрич,ОБИЧАМ риболова.Работя с равностойни такъми 1към1.Взел съм си поука за това още като бях ловец от 1982г до 1984г.не можах повече да издържа , сега ходя на ЛОВ но с фотоапарат, платно,маслени бои и чешка, на платното отразявам моите излети,трофеи,наслада от природата и всичко останало.Но риболова си го ОБИЧАМ той ме зарежда с енергия както сладководният така и морския.Обичам да ловя хищници и мразя БРАКОНИЕРИТЕ

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X