Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Рибарска среща ;)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Рибарска среща

Аз там не бях стъпвал. Отидох вчера за първи път, заведох жената да си начеше и тя крастата. Бях на първата кариера след моста - от северната и страна, там брега беше стръмен и съответно дълбоко.Захранихме с един пакет захранка + 100гр. пинки на прашка. Дълбочини пробвахме от 1 до 5м. с нулев резултат. Линиите си бяха според мене съвсем прилични - основно 0,12 и повод 0,07мм. с кука номер 16, плувка 0,5гр. и стръв пинки и бели. Нямаше пипване от 12,00 до 15,30.

Коментар

Първоначално публикуван от lama69 Преглед на мнение
      Аз там не бях стъпвал. Отидох вчера за първи път, заведох жената да си начеше и тя крастата. Бях на първата кариера след моста - от северната и страна, там брега беше стръмен и съответно дълбоко.Захранихме с един пакет захранка + 100гр. пинки на прашка. Дълбочини пробвахме от 1 до 5м. с нулев резултат. Линиите си бяха според мене съвсем прилични - основно 0,12 и повод 0,07мм. с кука номер 16, плувка 0,5гр. и стръв пинки и бели. Нямаше пипване от 12,00 до 15,30.
      Колега!
      Определено говорим за два различни гьола!
      Този на който ходя(на който бяхме днес с колегата nemirko)
      е след моста в ляво на около 1 км.
      Другата неделя ако времето позволява пак ще съм там и ако решиш ела и ти
      Ние с nemirko ще се чуем и разберем
      NO PAIN NO GAME!
      Kawasaki KMX125 / Jeep Cherokee Sport 2.5i
      gsm:0887 52 67 55/0878 52 67 55

Коментар

Ще дойдеме с удоволствие( ние на риба сме винаги с жената - МНОГО е запалена). Явно аз съм объркал гьола, аз след моста завих надясно в посока летището и излязох на една кариера в която се вливаше реката.От лявата страна на пътя се сещам само за гьола в посока сметището.

Коментар

Определено ще е по лесно да те заведа от колкото да ти обясня
          NO PAIN NO GAME!

Коментар

В неделя времето го дават лошо,но единственно ако падат камъни от небето ще пропусна риболова
            Ако има и други мераклий нека звъннкат
            NO PAIN NO GAME!

Коментар

Колеги,утре със сигурност с nemirko ще сме на гьола във Враждебна!
              Ако има други желаещи нека звънкат
              NO PAIN NO GAME!

Коментар

Пълно капо
                Много студ,много вятър,много вода и много риба която не ще да кълве
                Бяхме на баластриерата във Враждебна с колегата nemirko,захранихме и започнахме риболова,ние го започнахме,но рибата не беше на същото мнение
                Сонара на nemirko откри рибата(беше във средните пластове)захранихме на същото място,но не пожела да пипне!
                Явно рязката смяна на времето оказа влияние!
                NO PAIN NO GAME!

Коментар

Re: Рибарска среща

Да оказва влияние.
                  По принцип зимата е труден риболова, освен ако не отцелиш готино време и рибите не са решили да се хранят

Поздрави

Коментар

Времето за неделя го дават 7/9 градуса максимална
                    Мисля да спретна един риболовен излет на баластриерите на Враждебна
                    Ако има и други колеги желаещи нека заповядат!
                    Звънкайте без да се притеснявате
                    NO PAIN NO GAME!

Коментар

Днес пак бяхме с Иван на гьола на Враждебна, дето си ходим. Моята равносметка от сутринта до 13:30 е 64 уклейки. Няколко са по-прилични, останалите са дребни, но пък те са по-вкусни . Тъй като си изпълних норматива, събрах такъмите и си тръгнах. Ванката понеже дойде по-късно остана да си доработва .

Сега ще има бирибирибириби

Поздрави!
                      Държа се с другите така, както искам те да се държат с мен.

Фронтера-Б ДБ 2000г. 2.2DTI

Коментар

Първоначално публикуван от nemirko Преглед на мнение
                        Днес пак бяхме с Иван на гьола на Враждебна, дето си ходим. Моята равносметка от сутринта до 13:30 е 64 уклейки. Няколко са по-прилични, останалите са дребни, но пък те са по-вкусни . Тъй като си изпълних норматива, събрах такъмите и си тръгнах. Ванката понеже дойде по-късно остана да си доработва .

Сега ще има бирибирибириби

Поздрави!
                        Седях до към 17:30 и те стигнах в бройката + няколко бабушки и едно сериозно късане(сгъна яко върха)
                        Спретнахме един добър излет в приятна компания,за което благодаря на nemirko
                        NO PAIN NO GAME!

Коментар

Днес с колегата Деян(Didost) посетихме един канал във Враждебна.
                          Застанахме на канала,а не на някой от гьоловете заради вятъра.
                          Първо пробвахме без захранка,аз на пинки(мартеничка) а колегата на торен,но резултатът беше почти никакъв.
                          Хвърлихме по малко захранка,но като че ли и от нея не се влияеше рибата!
                          Имаше кълванета,но главно от кубинки
                          В крайна сметка извадихме по някоя и друга каракуда колкото да начешем крастата,но поне не седяхме в къщи а на вън на въздух!

П.С. По добре малко от колкото нищо
                          Прикачени файлове
                          NO PAIN NO GAME!

Коментар

От: До: Рибарска среща

Виждам че темата отдавна е замряла,но за да я съживя малко ще ви предложа един излед до яз.Искър.Времето го дават приятно.Които иска да заповяда на бункера,ако не за риба то поне за компания и за по някоя бира .Утре тръгваме около 14.00ч и сме там до неделя .
                            Последно редактирано от zipmotors; 30-09-10, 18:02.
                            Седем милиона души имат щастието да живеят в България, а останалите хора по света, нямат това щастие, но пък имат всичко останало..
                            LZ1BGM Тел.0887482136

Коментар

На никои ли не му ходи на риба
                              Седем милиона души имат щастието да живеят в България, а останалите хора по света, нямат това щастие, но пък имат всичко останало..
                              LZ1BGM Тел.0887482136

Коментар

Ходи ми се около София за два три дни! До като имам седем дни от отпуската.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X