Колеги мисля да ходя на Блъсково на 15 за риба. Рядко пипало, но ако пипнело излизали шаран, амур и толстолоб - около 10 кг рибета. Ако има желаещи можем да измислим нещо.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
За риба на Блъсково - 15.11.2008
Свий
X
-
Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА
Коментар
-
До: За риба на Блъсково - 15.11.2008
Първоначално публикуван от musovir Преглед на мнениепредпочитам да съм във свои води
демек на дунава
поздрави и успешен риболов
наслука
ТЛК 90 120кв Дайхатсу Ф20 Няма да пия повече .....ама и по малко няма да пия...
Коментар
-
На мен не ми е толкова далече, само малко предварителна информация да ми дадеш, ако може. Платено ли е?
Ако да - май ще пропусна..., освен ако не гледат некои 10+ килограмови шарковци
Напоследък в нашия район голяма суша, та си помислих да отскоча до вашия...Jeep Cherokee Limited 2.5 tdi + BF Goodrich All-terrain
if there is no fishing and hunting in paradise, i'm not going...
Коментар
-
Първоначално публикуван от zehirev Преглед на мнениеНа мен не ми е толкова далече, само малко предварителна информация да ми дадеш, ако може. Платено ли е?
Ако да - май ще пропусна..., освен ако не гледат некои 10+ килограмови шарковци
Напоследък в нашия район голяма суша, та си помислих да отскоча до вашия...
Аз също не съм привърженик на платените гьолове. Засега обаче все още мисля че може би си струва да отида да се пробвам.
От други колеги рибари разбрах, че много хора си пробват късмета там, но малцина са се похвалили с успех. Рибата била навътре.
Аз си мислех да се опитам да изтегля малко толстолоб поне към брега със сухо мляко и да се пробвам със щеката, ама май няма да стане.
Е по вашия край няма ли нищо? Много сме кофти с това море, гьоловете ни са само от едната странаНе е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА
Коментар
-
Първоначално публикуван от musovir Преглед на мнение...Е по вашия край няма ли нищо? Много сме кофти с това море, гьоловете ни са само от едната страна! От времето ли.. що ли?? риба няма. От брега де, иначе с лодка най-упоритите взимат по нещо.
Искам да хвана нещо едро (сладководно), преди да е застудило съвсем, а съм изчерпан от към идеи.
Поздрави!Jeep Cherokee Limited 2.5 tdi + BF Goodrich All-terrain
if there is no fishing and hunting in paradise, i'm not going...
Коментар
-
Не ходих в събота, но отидох вчера. Цял ден нямах удар. Рано сутринта едни други момчета са изкарали шаран около 5 кг - единствения удар за деня на целия гьол. Но пък времето беше прекрасно.
Учудващо е, че нямаше каракуди. С хвърлянето на червей часовника ме отнасяше на момента.
Казаха, че спират риболова на 20 и започват да вадят риба за никулден. Шараните 2-4 кг щели да ги изкарват.Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар