Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Да направим едно зарибяване.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Да направим едно зарибяване.

Трябва ми помощ.Купих ли едно място в гората ,до което има един хубав гьол-около 2.5 м. дълбок и около 1.5дка площ-не пресъхва и рядко замръзва-пълен е със стари шарани и каракуди-12-15 годишни но с максимален размер-4-8 см.Решил съм да пусна щуки и търся 20-30 полово зрели риби да закупя.Успях да пусна няколко малки щуки по 0.8 и 1кг. но са от един и същи водоем,после след като им издърпаш блесната от гърлото доста често не преживяват.Моля за телефони и адреси на хора,които гледат щука.Благодаря Ви.

Коментар

Re: Да направим едно зарибяване.

За щука ще питам.
      Ако ловиш риба и искаш да я пуснеш после, ползвай блесни с куки без контри. Можеш да смачкаш контрата с клещи, но не я чупи. Пробвай и с единични куки без контра на блесната. Вярно може да ти избяга някоя риба но поне няма да я унищожиш.
      Последно редактирано от Daniel; 26-09-08, 10:56.

Коментар

До: Re: Да направим едно зарибяване.

Първоначално публикуван от Daniel Преглед на мнение
        За щука ще питам.
        Ако ловиш риба и искаш да я пуснеш после, ползвай блесни с куки без контри. Можеш да смачкаш контрата с клещи, но не я чупи. Пробвай и с единични куки без контра на блесната. Вярно може да ти избяга някоя риба но поне няма да я унищожиш.
        Пробвал съм и точно такива са блесните ,с които хванах дребосъците,но са много бързи и гълтат дълбоко,при ваденето(само с щипци)все закачам по някое от хрилете и вътрешните цепки.Да не говорим за бяла риба,че съм хванал поне 35-40 този сеаон и една не оживя-хубавото е ,че не бяха малки-над 1.5 кг всичките,но там май работата е в стреса.Преди години бях хванал щуки по 1.5-2.5 кг няколко през зимата беше-повече от 5 часа ги носих в раницата в живарник в найлонов чуеал и като им налях вода -оживяха -странно-в топлото хич ги няма,независимо,че и лед им слагах.

Коментар

Здравейте, колеги!

Виждам, че темата не е от най-новите, явно се включвам доста късно, но ми се иска да бъда поредният желаещ, който иска да се включва в мероприятия по зарибяване на водоеми. Ще се старая да следя за подобни инициативи, респективно да бъда и участник в тях.

Коментар

Трябват ми 50-60 полово зрели щуки(по300-400гр)и на есен ще ви поканя на риболов-хвани и пусни.В момента доцент Зайков от аквакултури нямат достатъчно материал.Иначе имам два хубави гьола с офроуд трасе-сомове,и клен+щука в единия-другия само бял амур и толстолоб,малко шаро и дебели каракуди.Щуките си ги плащам!

Коментар

Първоначално публикуван от tuni Преглед на мнение
              Трябват ми 50-60 полово зрели щуки(по300-400гр)и на есен ще ви поканя на риболов-хвани и пусни.В момента доцент Зайков от аквакултури нямат достатъчно материал.Иначе имам два хубави гьола с офроуд трасе-сомове,и клен+щука в единия-другия само бял амур и толстолоб,малко шаро и дебели каракуди.Щуките си ги плащам!
              Чрез "Гугъл":

Тунджа 73 ООД
              e-mail: kng@dir.bg
              Телефон: 0888 776 375, 0887 515540
              URL: tundja73.business.bg
              Фирмата произвежда личинки и зарибителен материал от ШАРАН, СОМ, ТОЛСТОЛОБ и ЩУКА; риба за консумация ШАРАН,ТОЛСТОЛОБ,БЯЛ АМУР, СОМ и ЩУКА. Извършва услуги с техника и съоръжения свързани с рибовъдството.

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
                Чрез "Гугъл":

Тунджа 73 ООД
                e-mail: kng@dir.bg
                Телефон: 0888 776 375, 0887 515540
                URL: tundja73.business.bg
                Фирмата произвежда личинки и зарибителен материал от ШАРАН, СОМ, ТОЛСТОЛОБ и ЩУКА; риба за консумация ШАРАН,ТОЛСТОЛОБ,БЯЛ АМУР, СОМ и ЩУКА. Извършва услуги с техника и съоръжения свързани с рибовъдството.
                Благодаря,искрено.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X