Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Днес влязох в риболовен магазин

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Днес влязох в риболовен магазин

Първоначално публикуван от misho22 Преглед на мнение
    ... и 850 лв. по-малко
    Дали станах жертва на добър търговец?!
    Имаше подобен виц, но в него човекът излиза и с непромокаеми дрехи и ботуши, лодка и кола, която да тегли лодката.

Шефът на магазина се хвърлил да хвали продавача:

- Браво! Това е професионализъм! Една въдица да ти поискат, а ти продаде половината ни стока!

Продавачът скромно рекъл:

- Бе, не искаше въдица, ами един презерватив. И тогава аз му казах: "Абе, човече, за какво ти трябва да ... Я вземи иди за риба!

А онези 850 лв. - те са си инвестиция, която след един тон уловени мренки се е изплатила напълно.

Поздрави и наслука!
    Искам България чиста!

Коментар

Мерак се гаси с пари. Тъй че ако си направиш кефа още на първия , втория излет, значи си е струвало. Не е задължително да измерваш удоволствието с броя и теглото на уловената риба. Повярвай, няма по-голям кеф от тоя да пуснеш улова и да гледаш как отплува. Ловът и риболова винаги са били една борба за доказване на превъзходството на човека над дивеча и рибата. И няма по-голямо доказателство за това превъзходство от пускането на уловената риба. Оказал си се по-добър , сега можеш да си позволиш да я пуснеш обратно да живее. Голям кеф. Дано го изживееш безброй пъти с новите такъми!

Коментар

Re: Днес влязох в риболовен магазин

Както казва едно приятелче "кеф цена няма"
        Важното е да си направиш почивката сред природата а пари можеш да похарчиш колкото си искаш хорицата се грижат да има достатъчно скъпи такъми макарата на Hardy Zane Ti например

е на смешната цена от 5000 лири. изработена изцяло от титан .
        така че 850 лв къде не отишли

за пускането на рибите съм твърдо ЗА не е нужно да убиеш уловената риба особено ако мислиш да храниш котката на съседа с нея.
        аз пускам 100% от улова си прави ми удоволствие да ловя риба, не да я ям ползвам кеп с мека ситна мрежа, куки без контри или с микроконтри.

Не е нужно всеки да го прави но поне взимайте разрешените от закона бройки и пускайте маломерките почиствайте си мястото където сте били за да можете да отидете на чистичко и следващия път.

Поздрави и на слука

Коментар

Благодаря на всички за страхотните пожелания!!!
          Направих първата проба на новата ми придобивка
          Резултата е супер...
          Ходихме един куп народ с един куп пръчки за три дни.
          Хванахме общо цели три шарана (от които аз два)
          Прекарахме страхотно. То не бяха пръчки, макари, пищялки, стойки, лодки, шамандури, палатки, чадъри, барбекюта и какво ли още не
          В нашия район почти всички язовири са платени(да не кажа всички) тека че, колкото големи риби са зарибили толкова големи сме хванали(единия шаран беше около 2,5кг. а, другите два около 2кг.)

Идеята да пуснеш уловената риба съм твърдо за, колкото повече хора почнат да го правят толкова повече се увеличава шанса да хванеш трофеен екземпляр да си направиш нужните снимки и него да пуснеш

Поздрави

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
            Няма нищо, и аз се бях наточил преди седмица на един Мичел Авосет ама се отказах като го повъртях малко. Откакто Мичел стана собственост на Pure Fishing U.S.A. качеството падна. Същото се случи и с Abu Garcia.
            Шо не те прочетох по-рано,да се в главата проста.Гарсия/Ултракаст/ на две седмици и се разшумяха лагерите и се кривна оста от 3 кила распер на спининг.Сега съм в цайтнот какво да си взема на нейно място.Май ще взема един аканъ китайски "Teben",па като фиряса-кофата и пак...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X