Обява

Свий
Няма добавени обяви.

На един рибарник...есетра.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• На един рибарник...есетра.

По ред причини няма да споменавам къде се намира,защото няма да е коректно,а и едва ли някога ще стъпя там отново.Нямаше да пиша но есетрата винаги си заслужава да се документира и заснетото да се сподели с приятели.Стига съм писал че ще стана писател;-)
    КЛИП
    Прикачени файлове
    Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
    NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...

До: На един рибарник...есетра.

Първоначално публикуван от adwokat Преглед на мнение
    Стига съм писал че ще стана писател;-)
    Е то лошо няма.

Коментар

Първоначално публикуван от adwokat Преглед на мнение
      По ред причини няма да споменавам къде се намира,защото няма да е коректно,а и едва ли някога ще стъпя там отново.Нямаше да пиша но есетрата винаги си заслужава да се документира и заснетото да се сподели с приятели.Стига съм писал че ще стана писател;-)
      КЛИП
      Колега, поне напиши на какво я хвана?!?

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
        Колега, поне напиши на какво я хвана?!?
        На въдица .

Коментар

Първоначално публикуван от kolonal Преглед на мнение
          На въдица .
          Хах, шегаджия!

Коментар

Само не разбрах кой я изяде накрая, колко кила излезна и колко платихтте за кефа? А...и къде я хванахте?

Коментар

И аз искам подробности! Колега adwokat, разкажи нещо повече, моля.... Сега сън няма да ме улови...sad:

Коментар

Мнение на adwokat
                КЛИП
                Опа...познах мястото...хихихи!!!А там освен Есетра,има големи Амури,Шарани,Каракуди...Все по над 2-3 кила...
                0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Първоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнение
                  Опа...познах мястото...хихихи!!!А там освен Есетра,има големи Амури,Шарани,Каракуди...Все по над 2-3 кила...
                  Казвай бърже?!? Не се ошумолявай такъв!

Коментар

...110 лева за уловена есетра броят вманиачени въдичари, които упражняват любимото си хоби край рибарника за спортен риболов близо до смолянското село Смилян. Родопското селище, прочуто с фасула си, посреща десетки заможни риболовци от цялата страна всеки уикенд. Въпреки минусовите температури и дебелата снежна покривка, край изкуствения водоем такъми ежедневно разпъват известни бизнесмени, спортисти и дори политици. Топла минерална вода от карстов минерален извор в местността Аламуш захранва рибарника, в който плуват повече от 5000 есетри, шарани и пъстърви. За нормалното отглеждане на рибата се поддържа постоянна температура между 12 и 14 градуса и съдържание на кислород 67 на сто, обяснява собственикът на рибарника Ангел Кичуков.
                    Дълги над метър есетри са най-търсеният улов за въдичарите, пробващи слуката си във водоема край Смилян. За всяка уловена есетра рибарите плащат такса 110 лв. Част от отглежданата риба се пласира...

Повече тук:
                    http://forum.nariba.com/viewtopic1639.html
                    LZ1AIV

Коментар

Такааааааааааааа,не исках да казвам мястото защото ще им направя реклама,а не случайно написах че там едва ли ще стъпя повече.Обслужването е под всякаква критика,кръчмата също,рибарника също.Става въпрос за рибарника до Иваняне на наколко км до София преди Банкя.Риба нямаше никаква цял ден.2 пастърви се хванаха общо за деня.Есетрата я извади колега на "търмък".В момента на изваждане на дънна въдица за да презареди закача красивата риба за опашката.Струваше иначе по 16 лв. за килограм или 106 лв.Истината е че никой не я купи а аз я върнах във водоема.Снимките са секунди преди да я пусна.Пускането беше истинско удоволствие.Собственика разрешава връщане на едрите екземпляри.Не можах да устоя да не се снимам,беше по-силно от мен.Имам още една снимка с есетра ,същата големина от Герман преди 5 години.Тогава я хапнахме и удари на плувка на бял червей.А и преди 5 години цената беше 15 лв.за кг.

На слука колеги.
                      Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
                      NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...

Коментар

Re: На един рибарник...есетра.

Винаги е готино като пускаш риби
                        Аз го правя непрекъснато

Поздрави за рибока не всеки ден се закача дори и случайно такава риба

Коментар

колега, не знам дали ти се е случвало да чистиш есетра, но си е цяло преживяване... пуска поне 2 мишки слуз...
                          аз втори път не се наемам с "разфасоването" на такова животно...
                          помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнение
                            колега, не знам дали ти се е случвало да чистиш есетра, но си е цяло преживяване... пуска поне 2 мишки слуз...
                            аз втори път не се наемам с "разфасоването" на такова животно...
                            Навремето имах рибен ресторант. Есетрата и щуката, като слузести риби първо ги заливах и измивах с вода и оцет и след това ги чистех. Оцетът смъква слузта.

Коментар

От: До: На един рибарник...есетра.

Защо ли ми се струва че това е на Иваняне...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X