Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Покана за Тодоровденски риболов

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Покана за Тодоровденски риболов

Първоначално публикуван от kokoff Преглед на мнение
    Аз съм на линия
    коко стягай се усещам че май е почнало да калве рибата8 градуса е водата вече
    ТЛК 90 120кв Дайхатсу Ф20 Няма да пия повече .....ама и по малко няма да пия...

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Севов Преглед на мнение
      Само да не се обадите тогава! Куцинската корекция много я трепят с ток , ама наблизо са Сашевската и Радановските , тъй че няма проблем.
      Не знам как ловят сега,но като ученици ходихме за смъдок/дотогава не бях виждал / и намайтап взехме че хванахме.Та спомените са ми добри.
      Имам познат,който ми гостува от Търново и казва,че ходел често на Крушетоза риба пък аз там само по гаджета съм ходил.Сега се чудя дали да ида пак?.......само че за риба!!!!!!!
      Чавдар Владимиров
      0887/912075
      Ленд Ровър Диско 1
      Самуад в проект

Коментар

Крушето малко обрана работа... Каракуди , чат-пат някоя щука-писалка и туй-то.

Коментар

Само на дъно ли ще се лови има ли място и за телескопи. питам защото не познавам мястото.

Коментар

Първоначално публикуван от gena Преглед на мнение
            Само на дъно ли ще се лови има ли място и за телескопи. питам защото не познавам мястото.
            В момента Дунав много качва.Не знам дали изобщо ще бута,но има места и за плувка и за дъно.
            Аз ще ловя на маса
            Не се притесняваите има къде да се лови/място много/,има къде да разпънем масите така,че да се виждат и чуват звънчетата ,просто прекрасни местенца
            Чавдар Владимиров
            0887/912075
            Ленд Ровър Диско 1
            Самуад в проект

Коментар

Захарито не е ли човек .....ако не вали може ли и Аз да дойда
              Възпитаният мъж не прави забележка на жена, носеща неправилно траверса.
              "В рали рейда е така. Да си добър не е достатъчно. Трябва да си добър мноооого часове и дни наред." - rusev

Коментар

Първоначално публикуван от Zahari Преглед на мнение
                Иска ли питане?Колкото повече,толкова по-добре!Знаеш,че тук няма ограничения за идване и винаги приемаме хората с открити обятия!
                За всички желаещи:ЗАПОВЯДАЙТЕ НА НОВА ЧЕРНА НА ОФФРОУД ТОДОРОВДЕНСКИ РИБОЛОВ!!!!!!!!!!!!!
                Чавдар Владимиров
                0887/912075
                Ленд Ровър Диско 1
                Самуад в проект

Коментар

Първоначално публикуван от Zahari Преглед на мнение
                  Що бе Захари ако вали ще изкаляш Уазката ли
                  Николай Папазов

Коментар

Първоначално публикуван от чаро 4х4 Преглед на мнение
                    В момента Дунав много качва.
                    То като ще сте около Русе, защо, както се вика - да не се похапне в Чифлика? Най-добрата кръчма!!!

Иначе Дунава наистина качва, при Русе е +48, а темп. на водата е 9 градуса.
                    Скоро обаче ще нормализира, защото днес при Ново село вече има спад с -33.
                    Вчера само някакви попчета кълваха и няколко уклея.

Мога само благородно да ви завиждам за плануваното мероприятие!
                    Hyundai Galloper 2.5 /щар Х щар, турбо катерач спринцовка/

Коментар

Колеги,ще ви издам една тайна!: Приготвил съм една каса бира ,малко вино,ракия,сурови кебапчета и наденица,така че носете скари и не се притеснявайте за храна.Ако все пак някой държи да си носи нещо няма проблем,ще се изяде и то!Дърва съм осигурил,брадва ,лопата и търся мераклия да стои на скарата/пожелание,да не посочвам аз/
                      Така че очаквам ви утре между 8 и 9ч.на центъра на Н.Черна,пък да става каквото ще.

П.П.Трасето ще бъде със средна трудност,но в никакъв случай няма да е леко.Има и паралелни пътища за тия,които не искат да се цапат във калта и водата/ямите и басейните на рибарника/
                      Чавдар Владимиров
                      0887/912075
                      Ленд Ровър Диско 1
                      Самуад в проект

Коментар

Колеги,ще ви издам една тайна!: Приготвил съм една каса бира ,малко вино,ракия,сурови кебапчета и наденица,така че носете скари и не се притеснявайте за храна.Ако все пак някой държи да си носи нещо няма проблем,ще се изяде и то!Дърва съм осигурил,брадва ,лопата и търся мераклия да стои на скарата/пожелание,да не посочвам аз/
                        Така че очаквам ви утре между 8 и 9ч.на центъра на Н.Черна,пък да става каквото ще.

П.П.Трасето ще бъде със средна трудност,но в никакъв случай няма да е леко.Има и паралелни пътища за тия,които не искат да се цапат във калта и водата/ямите и басейните на рибарника/
                        знам ги аз твойте средни трудности ......до обяд поне да стигнем до реката
                        Последно редактирано от Тони Груев(GAD/dag); 14-03-08, 23:41.
                        ТЛК 90 120кв Дайхатсу Ф20 Няма да пия повече .....ама и по малко няма да пия...

Коментар

Пускам ви малко снимки от подготовката и самото отиване на Дунав за Тодоровденският оффриболов.
                          Благодаря на колегите Благо4х4,Меха,Кокофф,Андре,Петьо Багерчето,Мирослав и още неколцина приятели,които дойдоха и си направихме чудна разходка.
                          Резултата от риболова е една платика/колегите ще пуснат снимки/,малко изпита ракия,едно шише вино и много положителни емоции.
                          Прикачени файлове
                          Чавдар Владимиров
                          0887/912075
                          Ленд Ровър Диско 1
                          Самуад в проект

Коментар

Пускам ви малко снимки от подготовката и самото отиване на Дунав за Тодоровденският оффриболов.
                            Благодаря на колегите Благо4х4,Меха,Кокофф,Андре,Петьо Багерчето,Мирослав и още неколцина приятели,които дойдоха и си направихме чудна разходка.
                            Резултата от риболова е една платика/колегите ще пуснат снимки/,малко изпита ракия,едно шише вино и много положителни емоции.
                            Ето и видео:
                            http://www.vbox7.com/play:7c8d9742
                            Чавдар Владимиров
                            0887/912075
                            Ленд Ровър Диско 1
                            Самуад в проект

Коментар

То не се е качило.Ще опитам утре пак да го кача
                              Чавдар Владимиров
                              0887/912075
                              Ленд Ровър Диско 1
                              Самуад в проект

Коментар

Ето и малко снимки от мен:
                                Прикачени файлове
                                Николай Папазов

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X