Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кои риболовни билети са легитимни?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Кои риболовни билети са легитимни?

другата седмица да се видим на дунава дано да е почнало да калве таз седмица пропускам заради жената нали е 8 март поздрави
    ТЛК 90 120кв Дайхатсу Ф20 Няма да пия повече .....ама и по малко няма да пия...

Коментар

Здравейте,

Да не отварям нова тема, не че сме се утрепали да пишем във форума , искам да помоля за малко помощ.
      Наскоро си извадих риболовен билет за 2009г. Интересува ме как стои въпросът с членските карти? До колкото знам има някои водоеми които се стопанисват от разни сдружения и те издават членски карти. Тези карти важат само за водоемите, стопанисвани от тях или ако имат договорка с друго сдружение и за неговите водоеми.
      Търсих в интернет ама не можах да намеря списък със сдруженията и водоемите които стопанисват. Може ли някой да пусне линк или да окаже каквато и да е помощ, за да се получи тази информация. Искам да знам като ида някаде дали риболовния билет ми е достатъчен, или ще ми трябва и членска карта за съответния водоем.
      Когато дойде някой с пистолет на кръста да ми иска такса, аз обикновенно ги питам дали имат мерник на края на цевта. След гордата демонстрация, ги съветвам да го изпилят, щото като му го навра в зад..ка, изваждането ще е по-безболезнено. А човека може да си е в правото и да настъпят излишни сексуални недоразумения.

Поздрави!
      Държа се с другите така, както искам те да се държат с мен.

Фронтера-Б ДБ 2000г. 2.2DTI

Коментар

Първоначално публикуван от чаро 4х4 Преглед на мнение
        Ами разбира се,че щом имаш желание ще идваш и ти.То тука искаме визи и открити листи,ама за теб ще направим изключениеОбади се на Kokof
        и ще се видим.Нали знаеш,че пътят кам Дунава е почти като в филма "Пътат към София"
        Ти,колега,я кажи на каналите дали гонят щуките?
        Който пие бира не умира,но не трябва пил да шофира :!: ;)

Коментар

Първоначално публикуван от nemirko Преглед на мнение
          Здравейте,

Да не отварям нова тема, не че сме се утрепали да пишем във форума , искам да помоля за малко помощ.
          Наскоро си извадих риболовен билет за 2009г. Интересува ме как стои въпросът с членските карти? До колкото знам има някои водоеми които се стопанисват от разни сдружения и те издават членски карти. Тези карти важат само за водоемите, стопанисвани от тях или ако имат договорка с друго сдружение и за неговите водоеми.
          Търсих в интернет ама не можах да намеря списък със сдруженията и водоемите които стопанисват. Може ли някой да пусне линк или да окаже каквато и да е помощ, за да се получи тази информация. Искам да знам като ида някаде дали риболовния билет ми е достатъчен, или ще ми трябва и членска карта за съответния водоем.
          Когато дойде някой с пистолет на кръста да ми иска такса, аз обикновенно ги питам дали имат мерник на края на цевта. След гордата демонстрация, ги съветвам да го изпилят, щото като му го навра в зад..ка, изваждането ще е по-безболезнено. А човека може да си е в правото и да настъпят излишни сексуални недоразумения.

Поздрави!
          Да за някои места искат членска карта и при нас има два такива(но това съвсем не значи че в него има повече риба)А колкото до пистолета щом си милостив ползвай.......вазелин

Коментар

Каналите са замръзнали.А на Дунав не съм пробвал за щука,има само дребна платика на бял червей.
            Днес опитах да изпратя заявка за нов риболовен билет онлаин,но изглежда има проблем със сайта на Vidrax и не стана номера.В понеделник ще опитам пак,защото билетът ми е до 29.01.09г.
            Чавдар Владимиров
            0887/912075
            Ленд Ровър Диско 1
            Самуад в проект

Коментар

Първоначално публикуван от чаро 4х4 Преглед на мнение
              Каналите са замръзнали.А на Дунав не съм пробвал за щука,има само дребна платика на бял червей.
              Днес опитах да изпратя заявка за нов риболовен билет онлаин,но изглежда има проблем със сайта на Vidrax и не стана номера.В понеделник ще опитам пак,защото билетът ми е до 29.01.09г.
              Има проблеми с сайта на ИАРА колега!!!
              Почекай малко....

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X