Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Хайде на Дунава за офф-риболов

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Хайде на Дунава за офф-риболов

Ако човек не прави избор за нещата от живота си, друг ще го направи вместо него!

Коментар

Браво колега, добър екземпляр!
      LZ1PER

Коментар

БРАВО!!!....ама си и трапер де

Коментар

Почна ли да се обажда вече нещо по-едро?Едно приятелче каза че към Геген се обаждали по някое друго прилично сомче.

Коментар

Какви едри риби, колега, какви сомчета, Дунав е висок, мътен, с температура на водата 8 гр./не намирам символа/, и няма никаква риба!
            "Make love, not war!"

Коментар

Тази неделя ходихме до голямата река.. Да видим как е положението.
              Разхождахме се почти цял ден .... Нивото Високоооо....много .. Въпреки че от предната седмица малко е паднало ..
              Водата много мътна ... Риба няма ... На сонара от време на време се появява нещо колкото да покаже че има нещо живо във водата..
              Ние ей така за спорта чукнахме малко ( 2-3 часа)
              Нищо приличащо на сом не се вдига
              Водата студена ..3-4 градуса.. ръката ми посиня от студ докато чукам ... ха ха ха ...
              .. И аз да съм риба няма да мръдна ...та ако ще и Бионсе да чука отгоре ...
              Също и профи рибарите с мрежите казаха че риба няма ...
              Въпреки че аз лично мисля че знам причината .....Това е снимка която направих по предната седмица ..
              Оставям на вас да прецените защо няма риба ...
              Гледката не е приятна но е част от жестоката истина за все по малкото риба в голямата река ..
              Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMAG0027.jpg
Прегледи:1
Размер:282.2 КБ
ID:5468026
              (Ако модераторът прецени нека премахне снимката или да я сложи като линк ...че може на някой колега да му прилошее )

и това не е единствената камара на която се натъкнахме

Та това е инфо от голямата река в района на Тутракан ..

Поздрави..
              Последно редактирано от nasko petkov; 02-04-13, 14:13.
              Ако човек не прави избор за нещата от живота си, друг ще го направи вместо него!

Коментар

Първоначално публикуван от nasko petkov Преглед на мнение
                Тази неделя ходихме до голямата река..
                .................
                и това не е единствената камара на която се натъкнахме
                ...........
                Та това е инфо от голямата река в района на Тутракан ..Поздрави..
                Можеш ли да поясниш от какво е камарата на снимката?
                ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

Хриле.Люспи.Опашки.Кожи.Мехури .. Такива работи -

Коментар

Чак са имали време да я изчистят

Коментар

Три маломерни бели риби, 7 морунажа,студ и вятър, това вчера на кея за няколко часа - голяма,мътна и студена вода.
                      Общо взето нищо, около мен пак такъв никакъв улов.

Коментар

Първоначално публикуван от nasko petkov Преглед на мнение
                        Хриле.Люспи.Опашки.Кожи.Мехури .. Такива работи -
                        Демек бракониери с мрежи?
                        Pathfinder 4.0L

Коментар

Ех,мислех другата седмица да направим едно закриване,поне за вечерята да хванем ама като няма няма.Ще да мислим нещо друго.Благодарско на всички за бързите отговори.

Коментар

За първа година не ходих да откривам риболова на Дунава.Никой ли не се проба.
                            ТЛК 90 120кв Дайхатсу Ф20 Няма да пия повече .....ама и по малко няма да пия...

Коментар

Аз откривах на Загражден,ама умряла работа.Добре че компанията беше супер!

Коментар

Сега като дойде голямата вода от Западна Европа, като им обере рибата от рибарниците, в края на юни ще кълве. Та мисля тогава да дойда 28-30, ако има кой да ме приюти, палатка и шатра си имам , въдици също, а и джипа ще излезе от бокса дотогава
                                Може и на Козлодуй, може и на Нова черна... де ме поканите.
                                Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
                                Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
                                ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X