Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Хайде на Дунава за офф-риболов
Свий
Това е залепена тема.
X
X
-
До: Хайде на Дунава за офф-риболов
Ставаме 4-ма:Андре/Лада Нива/,Първоначално публикуван от kokoff Преглед на мнениеАз
Меха/Самурай/,
Коко/Витара/
,Чаро/Кроки/
Има ли други......поне малко като нас луди?Чавдар Владимиров
0887/912075
Ленд Ровър Диско 1
Самуад в проект
Коментар
-
тоз меха самурая кой е
мястото го видях
ама сигорно няма да зазтана там
нивото се качва
набелязал съм едно място пък да видим
ТЛК 90 120кв Дайхатсу Ф20 Няма да пия повече .....ама и по малко няма да пия...
Коментар
-
само няма да гърмите при мене като ловя рибаПървоначално публикуван от чаро 4х4 Преглед на мнениеТи май се фукаш ,а?
Ще взема и аз една бележка за пернати и ще ти направя показно.
и като спя
Коментар
-
А на това място ще има ли възможност да се наредим всички?Първоначално публикуван от meha1971 Преглед на мнениетоз меха самурая кой е
мястото го видях
ама сигорно няма да зазтана там
нивото се качва
набелязал съм едно място пък да видим
Николай Папазов
Коментар
-
кои всичкиПървоначално публикуван от kokoff Преглед на мнениеА на това място ще има ли възможност да се наредим всички?
Коментар
-
В събота ще дойда с един приятел. В петък се прибирам във Варна, напишете инструкции за срещата: кога, къдe, препоръчайте необходими такъми, ядене и пиене!Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА
Коментар
-
Ще ви чакам всички към 10-10.30 на центъра на село/Н.Черна/.на 30.08.08г./събота/Първоначално публикуван от musovir Преглед на мнениеВ събота ще дойда с един приятел. В петък се прибирам във Варна, напишете инструкции за срещата: кога, къдe, препоръчайте необходими такъми, ядене и пиене!
Такъми всякъкви дънни въдици с корда 0.30 и нагоре,за риболов на плувка кой каквото иска.Носете си стръв-червеи,попови прасета,мамалига и др./ако искате купешка захранка добре е да е "за река"-т.е.има голямо течение.Тежести за дънните въдици не по-малки от50гр.Куки 3,4,0 ....../за шаран,сом/
Ядене кой каквото вземе,пък и ние ще измислим нещичко .Пиенето е от мен.
Задължително антикомарин за по-сладките /за комарите де/.Комари има вечер за час-два и после няма.
Начален час на тръгване към Дунав 11.00ч.След това който иска да се присъедини към групата ще звънка/тел. ми го има в подписа/.
В четъртък с колегата Меха ще обиколим местата да уточним къде да се разположим и той ще остане там на разузнаване.Чавдар Владимиров
0887/912075
Ленд Ровър Диско 1
Самуад в проект
Коментар
-
такааа вече съм почти готов за реката
икопах 10ина попови прасета със голям труд
качамак набавих домашен едро смлян
мнооооооого студена бира
и не на последно място сядам да навържа малко кукички(20-30/ бройки
Коментар
-
много хубав канал са изкопали до 444 ако ще го превземате свиркайте и на менПървоначално публикуван от чаро 4х4 Преглед на мнениеЩе ви чакам всички към 10-10.30 на центъра на село/Н.Черна/.на 30.08.08г./събота/
Такъми всякъкви дънни въдици с корда 0.30 и нагоре,за риболов на плувка кой каквото иска.Носете си стръв-червеи,попови прасета,мамалига и др./ако искате купешка захранка добре е да е "за река"-т.е.има голямо течение.Тежести за дънните въдици не по-малки от50гр.Куки 3,4,0 ....../за шаран,сом/
Ядене кой каквото вземе,пък и ние ще измислим нещичко .Пиенето е от мен.
Задължително антикомарин за по-сладките /за комарите де/.Комари има вечер за час-два и после няма.
Начален час на тръгване към Дунав 11.00ч.След това който иска да се присъедини към групата ще звънка/тел. ми го има в подписа/.
В четъртък с колегата Меха ще обиколим местата да уточним къде да се разположим и той ще остане там на разузнаване.
Коментар
-
Ами аз за него писах,пък и нали нямам лебедка,ако се потопя под вода ти ще ме вадиш.Първоначално публикуван от meha1971 Преглед на мнениемного хубав канал са изкопали до 444 ако ще го превземате свиркайте и на мен

Коко,да не забравиш да ми вземеш колан за вадене от калта на "Кроки"-то не е толкова страшно,защото ще взема твоя колан
Чавдар Владимиров
0887/912075
Ленд Ровър Диско 1
Самуад в проект
Коментар
-
Ок ще ти донеса.Първоначално публикуван от чаро 4х4 Преглед на мнениеАми аз за него писах,пък и нали нямам лебедка,ако се потопя под вода ти ще ме вадиш.
Коко,да не забравиш да ми вземеш колан за вадене от калта на "Кроки"-то не е толкова страшно,защото ще взема твоя колан
Николай Папазов
Коментар
-
Колеги, моля моля, не ме плашете, аз ще дойда с гранд чероки с гуми 235/75/15, m+s (не успях да получа 31" бфгудрич ол терен - ще ми дойдат в понеделник), нямам лебедка и колани, имам само стоманено въже за теглене. Това май ще ми е първия истински оффроуд. Ако мислите, че джипката няма да мине (уменията по истински оффроуд са ми салби) си кжете да не працакам уикенда
Иначе продължавам да съм навитак. Попови прасета у Варна немам къде да копам (е тука избих на врачански - нали си бях и по Враца), но ще имам блатен червей - все е нещо.Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА
Коментар
-
Не се страхувай!Нали съм писал,че има много алтернативи-не е задължително всички да опитат каналите/все пак има и други пътища/.Важно е да има емоции и то положителни.Първоначално публикуван от musovir Преглед на мнениеКолеги, моля моля, не ме плашете, аз ще дойда с гранд чероки с гуми 235/75/15, m+s (не успях да получа 31" бфгудрич ол терен - ще ми дойдат в понеделник), нямам лебедка и колани, имам само стоманено въже за теглене. Това май ще ми е първия истински оффроуд. Ако мислите, че джипката няма да мине (уменията по истински оффроуд са ми салби) си кжете да не працакам уикенда
Иначе продължавам да съм навитак. Попови прасета у Варна немам къде да копам (е тука избих на врачански - нали си бях и по Враца), но ще имам блатен червей - все е нещо.
Колегата Меха вече е на Дунава.Вчера ходих при него и заедно избрахме прекрасно масто за риболов и бивак.Наблизо имаше други колеги рибари.Те пък си имат Фордотрабант
Чавдар Владимиров
0887/912075
Ленд Ровър Диско 1
Самуад в проект
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
е няма попови прасета
Коментар