Здравейте,ще ходя тази седмица на Сопот и мисля да търся място от към Лесидрен.Има ли някой който да даде акъл кой от заливите става и как да стигна до там.От към Голяма Желязна местата са малко кът.Гледах в Гугъла ама някой да ти обясни е за предпочитане.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
яз.Сопот
Свий
X
-
От: яз.Сопот
Черния път в ляво от година и полвина е асфалт и е пълно с коли. По добре пробвай от северната страна на язовира. Лесен достъп и места колкото искаш. От към Лесидрен не съм ходил и нямам представа.LJ73, 2L-T, BFG-MT 32-11.5-15, Superwinch OX-24V,фланци 30 мм, ЕТ-10,Окачване без произход.
E23,E36,E46,E39,E61.
Коментар
-
От 2 години не съм ходил специално от тази страна на язовира, предполагам че е асфалтирано само до имотите които се появяват, по-надолу дали си е пак черен пътя и има ли го достъпа до поляните и кътчетата за къмпингуване?Първоначално публикуван от Stefan Преглед на мнениеЧерния път в ляво от година и полвина е асфалт и е пълно с коли. По добре пробвай от северната страна на язовира. Лесен достъп и места колкото искаш. От към Лесидрен не съм ходил и нямам представа.
Коментар
-
Да повдигна темата за яз.Сопот.
Някой да е ходил скоро,за да сподели какво е положението.
Мисля да ходя около 20.08 имам и местен приятел,който ще ме води.
Но не е зле,да получа и информация от колеги.
Благодаря!.Карам бавно стигам бързо. А...ма не всеки път.
Киа спортаж2000тди 98г
Ауди А3 1.9ТДИ
Каравана Аdria 390Q
Коментар
-
До преди дъждовете даваше доволно платика.Първоначално публикуван от georgipetkov64 Преглед на мнениеДа повдигна темата за яз.Сопот.
Някой да е ходил скоро,за да сподели какво е положението.
Мисля да ходя около 20.08 имам и местен приятел,който ще ме води.
Но не е зле,да получа и информация от колеги.
Благодаря!0осем9осем7шест0осем7едно
Миро
Коментар
-
Всичко друго съм очаквал,ама сега ме изненада.Нямаш ли някоя снимка,с риба?Първоначално публикуван от bochkata Преглед на мнениеДо преди дъждовете даваше доволно платика..Карам бавно стигам бързо. А...ма не всеки път.
Киа спортаж2000тди 98г
Ауди А3 1.9ТДИ
Каравана Аdria 390Q
Коментар
-
Първоначално публикуван от georgipetkov64 Преглед на мнениеВсичко друго съм очаквал,ама сега ме изненада.Нямаш ли някоя снимка,с риба?0осем9осем7шест0осем7едно
Миро
Коментар
-
Не се брои,няма те на снимката.Първоначално публикуван от bochkata Преглед на мнение[ATTACH=CONFIG]964846[/ATTACH]
.Карам бавно стигам бързо. А...ма не всеки път.
Киа спортаж2000тди 98г
Ауди А3 1.9ТДИ
Каравана Аdria 390Q
Коментар
-
Аз снимам как да ме има?Първоначално публикуван от georgipetkov64 Преглед на мнениеНе се брои,няма те на снимката.
0осем9осем7шест0осем7едно
Миро
Коментар
-
Здравейте,
Току що я видях темата и вече писах в друга, така че малко ще се повторя - уикенда ще ходя на палатка на язовира (то по друг повод де, ама айде), та мисля да помъкна и болонеза за отварянето на сезона събота. Гледам,че споменавате платика - на плувка ще имам ли успех, нещо да ми препоръчате като стръв (в нариба.ком гледам жито препоръчват), захранка?
Благодаря!
Коментар
-
https://statii.troyan21.com/2019/03/...gWkkvj5dxLLeNs яз. Сопот, вече е платен. Платика, колкото искаш на бял червей или жито, захранка задължително. За бяла риба стръв, уклейчета от язовира.LJ73, 2L-T, BFG-MT 32-11.5-15, Superwinch OX-24V,фланци 30 мм, ЕТ-10,Окачване без произход.
E23,E36,E46,E39,E61.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар