Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Маломерен сом в Метро

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Маломерен сом в Метро

Говорят си, пишат си закони ма кои го е... да ги спазва...идете и вижте кво плува в Метро живо за продажба...маломерен европейски сом а тук си пишеме за пускане на риби при улов и се праиме на еколози, вегетарианци и кво ли не...ми на кого го продават тоя сом...на нас нали ? Сляпи ли сме кви сме...или закона е различен мислите за магазин ????????? А тия сомчета в един гьол да ги пуснат и след 5 г ще са по на 7-8 кг да ти е кеф да ти скъса на въдица.
    Алооооо, ИАРА спите ли или не ходите до Метро или забравихте кво пише в закона ??? Да ви напомня ли че търговията с маломерна риба е забранена !!!
    Последно редактирано от Тони Груев(GAD/dag); 16-09-07, 21:51.
    S klase Mercedes V6, 3200cc, 204 к.с., 500 Нм.
    или както е казал чипа: 240 к.с., 650 Нм.
    пауър та пауър...пистолетен изстрел :lol:

До: Маломерен сом в Метро

Явно не само в Метро си позволяват да продават маломерен сом. Тук също преди няколко дни са продавали подобна маломерна риба. А ИАРА спи.....

Коментар

НЕ БИВА ДА СЕ ЗАБРАВЯ, ЧЕ МЕТРО Е СОБСТВЕНОСТ НА ЕВРЕИ. А ВСИЧКИ ЗНАЕМ КОЕ Е НАЙ-ВАЖНОТО ЗА ТЯХ.
      За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
        НЕ БИВА ДА СЕ ЗАБРАВЯ, ЧЕ МЕТРО Е СОБСТВЕНОСТ НА ЕВРЕИ. А ВСИЧКИ ЗНАЕМ КОЕ Е НАЙ-ВАЖНОТО ЗА ТЯХ.
        Не мисля, че етническият произход е съществен в случая. Има далеч по-драстични примери с български собственици. Еврейството не е грях... Имам доста приятели евреи, които са по-читави от повечето българи.
        "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
          Не мисля, че етническият произход е съществен в случая. Има далеч по-драстични примери с български собственици. Еврейството не е грях... Имам доста приятели евреи, които са по-читави от повечето българи.
          +1

Коментар

Аз си мисля че нямаме право да ловим маломерен сом , а ако се развъжда и е от рибарник мисля че няма проблем. Само че трябва да има документ за произход.

Коментар

Re: Маломерен сом в Метро

Да ако е от рибарник не е проблем имаше едно такова обсъждане за маломерна пъстърва по рибарскте форуми.

Коментар

защо да е маломерен? аз съм питал продавачите /исках да купя живи за зарибяване/ и те казаха, че били по 3-5кг бройката... Маломерните са около 1кг...
                Да не би да имаш предвид не от аквариума, а изчистените? Те са канален /американски/ сом и стандартно се "колят" под килограм...

Пък и в крайна сметка, тая риба е от развъдник - ако искат, могат и 10см да ги продават...
                помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Рибоците дето се продават в магазини като Метро са от садки. Това не е варненската рибна борса дето се продава бракониерска стока. Освен това ако искаш да си сготвиш супичка от сом, по-добре иди си го купи от Метро, вместо като ромските сънародници да ги вадят от камчия по 200-300 грама и да ги ядат.
                  Ловим си ние риба на Камчия и от време на време (в края на септември) на червей вместо някоя по едра таранка или морунаж, се лови сомче по 200-300 грама - ще счупи телескопа направо. Пускаме го после, а около реката постояно обикалят мангалчета и гледат я да изкрънкат кукичка, я плувка, я да ти изядат, каквото има на масата... абе не крадат, но не можеш да ги изгониш.
                  И почват да викат що го пусна знаеш ли колкое вкусно. Родителите им правят бизнес - мрежи в реката и т.н., каквото не става за продан се яде или хвърля на кучетата ако е вмирисано вече. Хич не им дреме за популацията. Само един знам че лови с мрежи с големи очи. От години лови риба там, казва ни човека, къде да търсим рибата според сезона и времето, предупреждава къде е пускал мрежи да не чакаме... Но човека шаран под 3 кг и сом под 5 кг не вади от реката. Просто бракониер търговец.
                  И като го питам що не лови като другите наред -той вика а догодина какво ще пия, като няма да има риба да продам? Те между другото за ядене много не мислят.
                  Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
                  Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
                  ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X