До: Защо "Калашника" не става за лов?!
И вечерята ми това си мислеше преди да я смеля на кайма 

И вечерята ми това си мислеше преди да я смеля на кайма

Аз пък ще си призная.В онези години на нямане, какви ли не изгъзици творяхме
 Аз пък ще си призная.В онези години на нямане, какви ли не изгъзици творяхме но сега ми се струва безсмислено. Отиваш в най-близкият оръжеен магазин и си купуваш HP и ето ти боеприпас с дупка
 но сега ми се струва безсмислено. Отиваш в най-близкият оръжеен магазин и си купуваш HP и ето ти боеприпас с дупка Ако искаш експанзивен, пак от същото място-SP.
 Ако искаш експанзивен, пак от същото място-SP. връх, си прав. Изключително качество,добро поражение и то доста над 100м.
 връх, си прав. Изключително качество,добро поражение и то доста над 100м.

....незнам от кога си авджия,но определено си в грешка с написаното в поста ти.С най приятелски чувства.....Не сравнявай копие с лък ...арбалет.....и атомна бомба
....незнам от кога си авджия,но определено си в грешка с написаното в поста ти.С най приятелски чувства.....Не сравнявай копие с лък ...арбалет.....и атомна бомба

Опит и практика му е майката,но не го ли съчетаеш с мислене
 Опит и практика му е майката,но не го ли съчетаеш с мислене

път, и то за една сбирка на хора от форума. По си падам по пастърмички, филенца и суджуци. А и една спец. манджа в гърненце.
 път, и то за една сбирка на хора от форума. По си падам по пастърмички, филенца и суджуци. А и една спец. манджа в гърненце.

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар