Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ловна пушка - тип АК (Арсенал)

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • #61
    От: Ловна пушка - тип АК (Арсенал)

    Първоначално публикуван от Чичо Преглед на мнение
    Другия вариант е /но не ми се вярва/ партидата патрони да е дефектна с по-малък диаметър на куршумите и не може да ги "завърти"
    Дано, да не нарушавам някое правило за междуфорумните публикации,мнението е от bglov.com...Колегата с ник Garo_dai е написал следното:
    "...Премерих диаметъра на куршума с електронен шублер който показа 7,68мм а би трябвало да е 7,90мм??? Разглобих един патрон за аутопсия и сюрприз...тегло 9,5гр метална ризница 1мм вътре едно криво отсечено парче олово и кух връх близо 1см. За следващата прострелка един приятел ми даде обикновени патрони на Арсенал от' 54а 9,7гр и другите които реших да пробвам бяха Първи партизан 11,7гр...Резултатът на 50м 3 от старите арсеналски дупка в дупка,приятен мек откат и никакви проблеми с екстракцията ,на 95м Първи партизан група към 6 см и това с бързомер не с оптика . червената група е с последната корекция на бързомера. Пиша това без никаква злоба, по скоро със срам че българите един прост патрон вече не можем да направим като хората.Сърбите се съвзеха от войната и вече продават яко на американския пазар-всякакви калибри с отлично качество.Ние обаче дадохме на света нов вид ловни патрони -акробатичните,които са толкова ефективни че даже не дупчат дърветата,те направо ги секат... За животните и другите участници в лова-ловците просто не искам да мисля... Поздрави и наслука на всички колеги и изберете Българското..."



    Последно редактирано от emil5koff; 30-12-12, 14:25.

    Коментар


    • #62
      От: Ловна пушка - тип АК (Арсенал)

      Казвал съм го преди, казвам го и сега - арсеналски патрони САМО АРМЕЙСКИ и то от преди "освобождението" 89г. Всичко друго е боза. В тая фирма не искат да правят качествени продукти предназначени за българския ловец и това си е. Ако някой е попаднал на нещо що годе добро е изкарал голям късмет. Престанете да им купувате боклуците и да си проваляте лова и удоволствието от стрелбата.

      П.С. Манипулацията с върха на армейския боеприпас освен безсмислена е и опасна за стрелеца и оръжието!!! Коментирали сме го вече.
      Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 Limited 2001г.

      Коментар


      • #63
        От: До: Ловна пушка - тип АК (Арсенал)

        Първоначално публикуван от Morskia Преглед на мнение
        Това са някъкви абсурди! Трябва да навреш колче за домати за да се разцепи така! Кой знае какви експерименти са си правили! Пак че са му го сменили на човека - можеха просто да му кажат - неправилно боравене и съхранение и гори!
        Що така бе Морски?
        Случката се случи на стрелбище пред 20 човека клиенти (в това число 2 оръжейника от известни фирми).
        Да си чувал нещо що е то "хедспейс" ? И защо мислиш, че това е единствен случай в БГ???

        Коментар

        Активност за темата

        Свий

        В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

        Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

        Зареждам...
        X