Стана така, че имам две надцевки. ИЖ 12 производство 1968г. с която ловувам от 91г. и не ме е предала и ИЖ 27 производство 1995г. с която почети не съм ловувал. Искам да си оставя една от двете, но се чудя коя да е? Приклада на 27 не ми е удобен.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
ИЖ 12 или ИЖ 27
Свий
X
-
До: ИЖ 12 или ИЖ 27
Еми, какво се чудиш. Остави си тогава 12ката . Старо, добро Съветско оръжие. Не че 27цата е лоша, но щом повече харесваш 12ката пък и ти приляга по-добре, и ти е по-удобна. Щом една пушка не ти ляга на ръцете и на сърцето - не ти трябва. Не знам, както прецениш.
Ако е машина, нека бъде немска!
XJR 1200
ETZ 150
Kawasaki Ninja ZX10R
-
Твърдо за старото и провереноВерно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
Селска фурна аспух нема. Пак същият.
В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки
Коментар
-
"Коя избираш, синко ? На-умната, най-красивата, или най-добрата ?"
"Тая с най-големите цици, тате ! Те са ми на сърцето."
Та и ти, колега що за неуместни въпроси задаваш ? Естествено, ще си оставиш тази дето ти е на сърцето !Тази земя, по която тъпча сега,
тази земя, която пролетен вятър пробужда,
тази земя – не е моя земя,
тази земя, простете, е чужда.
Коментар
-
-
И двете оръжия са добри, но на старо зависи и от техническото им състояние. Ако и двете са запазени (най-вече без каверни в цевите), запази си тази, която ти лепне (не на сърцето, а на рамото).ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"
Коментар
-
Продадох 27М
За сега не продавам 12, но може и нея да продам. Една Силма ще гледам и ако ми хареса тогава ще мисля.Станимир Дочев - тел.0888 939 434; 0897 800 790.
Jeep Grand Cherokee * WJ * 4.7 V8 * Quadra Drive * LPG LR
Ако можеш - дай, ако неможеш - признай!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Дочев Преглед на мнениеПродадох 27М
За сега не продавам 12, но може и нея да продам. Една Силма ще гледам и ако ми хареса тогава ще мисля.Если запрещено, а тебе очен хочется - тагда можно!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар