Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Каква марка е тази пушка???

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Каква марка е тази пушка???

Сбирщайн.
    Много сложна и странна самоделка.

Коментар

Не е самоделка. Възможен белгийски произход или поне на въоръжение в белгийската армия.

Тази снимка е от група с пояснение: "Soldiers of Bevrijding/5de Linie infantry regiment training"

http://www.militaryphotos.net/forums...t=81472&page=3
      Ние не сме неутрални!

Коментар

Пушката е английска - Accuracy International Arctic Warfare (последният да затвори вратата)

http://world.guns.ru/sniper/sn06-e.htm

Откъде сте я гепили, че даже не знаете каква е?

Коментар

Първоначално публикуван от Obersturmbahnfuehrer
          .....Откъде сте я гепили, че даже не знаете каква е?
          Ти пък - гепили......
          Таз снимка е копната някъде от интернета бе
          2010 CRF 250 R

Коментар

Първоначално публикуван от Obersturmbahnfuehrer
            Пушката е английска - Accuracy International Arctic Warfare (последният да затвори вратата)

http://world.guns.ru/sniper/sn06-e.htm
            Мдаа, L96/Arctic Warfare Super Magnum

Първоначално реших, че е .50 и търсих не където трябва
            Ние не сме неутрални!

Коментар

Миташки, недей да замазваш. Сега като разбра каква е, със сигурност ще пита за колко може да се продаде

Белгийските и Шведските части в Босна и Косово се размахват с такива пушки, т.е. има ги близо до нас.

Ама както е казал поетът - самозаряден снайпер не ми го хвали, та тази "драгуновка" е за поддръжка на отделенията.

Коментар

Абе мога да ти кажа ама ще трябва да те убия после

Мерси за информацията.

П.П. А колко струва

Коментар

Щом е английска - нищо. С цев като за картечница и спортен приклад ...
                  Това 5,56 ли е или 7,62? Ти продаваш или купуваш?

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан
                    Това 5,56 ли е или 7,62?
                    Super Magnum: .338 Lapua (8.60x70mm)
                    Ние не сме неутрални!

Коментар

абе стига с тези копува/продава че ще ме вкарате в затвора

намерих снимката в интернет и ми беше интересно каква е

Коментар

Що бе? Ако я купуваш да обясним що не струва нищо. Ако я продаваш - пак да обясним що е много скъпа))
                        Ако трябва наистина - нищо особено, с изключение на това че е полярна.

http://world.guns.ru/sniper/sn06-r.htm

Коментар

До: Каква марка е тази пушка???

Да това е AWSM има и вариант AWP на външен вид са еднакви.По произход е от Великобритания,но се използва и от белгииската армия.Теглото и е около 6,7 килограма.Калибрите,в които се произвежда са два - 300 Winchester magnum и 338 Lapua magnum.Като оръжие е прецизно направено и изпипано.Цената му е доста висока над 5 000 $.Но качеството е на ниво.Разработен е съвместно белгииската оръжейница Browning - известна с рекордния патрон 50 BMG(Browning Machine Gun) - използван в редица държави включително и USA.Това е,което знам,може и да имам грешки и пропуски,но само това знам.Дано съм помогнал.
                          Ако е машина, нека бъде немска!
                          XJR 1200
                          ETZ 150
                          Kawasaki Ninja ZX10R

Коментар

До: Каква марка е тази пушка???

Първоначално публикуван от ivodianov1992 Преглед на мнение
                            Да това е AWSM има и вариант AWP на външен вид са еднакви.По произход е от Великобритания,но се използва и от белгииската армия.Теглото и е около 6,7 килограма.Калибрите,в които се произвежда са два - 300 Winchester magnum и 338 Lapua magnum.Като оръжие е прецизно направено и изпипано.Цената му е доста висока над 5 000 $.Но качеството е на ниво.Разработен е съвместно белгииската оръжейница Browning - известна с рекордния патрон 50 BMG(Browning Machine Gun) - използван в редица държави включително и USA.Това е,което знам,може и да имам грешки и пропуски,но само това знам.Дано съм помогнал.
                            Човече, темата е отпреди повече от две години.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X