Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търся си флоберка

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Търся си флоберка

Еми благодаря много на бгбул в отговор ще ти кажа че цяло лято няма какво да правя на село ще си стрелям в гората а въздушна имах вече хатсан 125 тх искам да пробвам нещо по така но разбрах че ако искам да си копувам трябва преди тва да имам разрешително за да ми я продадат което ме води към мисалта да видя как седят 2-та варянта за разрешение с спортния клуб или за лов ... а и ще я ползвам само за мишени и забавление не обичам да убивам животни

Коментар

Първоначално публикуван от drionid Преглед на мнение
      Еми благодаря много на бгбул в отговор ще ти кажа че цяло лято няма какво да правя на село ще си стрелям в гората а въздушна имах вече хатсан 125 тх искам да пробвам нещо по така но разбрах че ако искам да си копувам трябва преди тва да имам разрешително за да ми я продадат което ме води към мисалта да видя как седят 2-та варянта за разрешение с спортния клуб или за лов ... а и ще я ползвам само за мишени и забавление не обичам да убивам животни
      Сега ще разкрия една малка човешка слабост .
      Всеки човек иска нещо повече , от това което му е нужно в действителност .( в случая ти искаш по-силна пушка за стрелба по мишени ).
      Няма лошо - всеки е така . Един иска джип - ама после иска и лифт , а после и мощен двигател , а после и ....... няма край . Всеки си има свое желание.
      Но да се върнем на пушката .
      Ти ще си купиш Флоберка - и после ......Мишената на 20 , 30 - 50 м.
      А после на 100 .... до където издържиш за точност.
      Но .... няма да издържиш освен точност , да видиш и колко е силна ...
      И ето то първото бракониерство . В началото заек ... а после Сърна ... а после ...... няма край това после. Човека е хищник . Само се прави на кротък и интелигент .
      При първа възможност - ДИВОТО проговаря и ..... започва филма .
      Единствения начин да се спасиш - само един :
      " Насочи лудостта и дивото в правилна и безопасна посока.
      Ако не убиваш животни - не ти трябва М/К пушка .
      Ако имаш друго пред вид ...... ти си знаеш . И аз съм мислил понякога за Флоберка...... , но само многото години стрелба и натрупания опит са ме възпирали да се снабдя с една и да подивея .
      Желанието за такова оръжие преминава с Времето и разбираш , че има по-възвишени неща в живота.
      Виждам добър човек отсреща . По писането - си като отворена книга . А аз мога да чета .....
      Ако наистина те интересува САМО стрелба по неудошевени мишени - с твоята си пушка стреляй по все по-малки мишени .
      Когато стигнеш до кибритена клечка на 10 м - обади се да се пробвам и аз . Да ми покажеш как става ?
      По-добре е да си вложиш парите в нещо друго ( скромен съвет от човек , който няма много пари )
      Ако това което съм написал ти допадне , или случайно е близо до истината - ще ти дадем идеи за подивяване. Само кажи !
      А за пушката - размисли още малко ?
      Последно редактирано от bgbul; 31-05-09, 22:04.

Коментар

Първоначално публикуван от bgbul Преглед на мнение
        Сега ще разкрия една малка човешка слабост .
        Всеки човек иска нещо повече , от това което му е нужно в действителност .( в случая ти искаш по-силна пушка за стрелба по мишени ).
        Няма лошо - всеки е така . Един иска джип - ама после иска и лифт , а после и мощен двигател , а после и ....... няма край . Всеки си има свое желание.
        Но да се върнем на пушката .
        Ти ще си купиш Флоберка - и после ......Мишената на 20 , 30 - 50 м.
        А после на 100 .... до където издържиш за точност.
        Но .... няма да издържиш освен точност , да видиш и колко е силна ...
        И ето то първото бракониерство . В началото заек ... а после Сърна ... а после ...... няма край това после. Човека е хищник . Само се прави на кротък и интелигент .
        При първа възможност - ДИВОТО проговаря и ..... започва филма .
        Единствения начин да се спасиш - само един :
        " Насочи лудостта и дивото в правилна и безопасна посока.
        Ако не убиваш животни - не ти трябва М/К пушка .
        Ако имаш друго пред вид ...... ти си знаеш . И аз съм мислил понякога за Флоберка...... , но само многото години стрелба и натрупания опит са ме възпирали да се снабдя с една и да подивея .
        Желанието за такова оръжие преминава с Времето и разбираш , че има по-възвишени неща в живота.
        Виждам добър човек отсреща . По писането ти - си като отворена книга . А аз мога да чета .....
        Ако наистина те интересува САМО стрелба по неудошевени мишени - с твоята си пушка стреляй по все по-малки мишени .
        Когато стигнеш до кибритена клечка на 10 м - обади се да се пробвам и аз . Да ми покажеш как става ?
        По-добре е да си вложиш парите в нещо друго ( скромен съвет от човек , който няма много пари )
        Ако това което съм написал ти допадне , или случайно е близо до истината - ще ти дадем идеи за подивяване. Само кажи !
        А за пушката - размисли още малко ?
        Алооо, Учителю - та всички ловци ги изкара диваци, кротни се малко, не се изпускаш за сефте по този повод!
        Щом "Човека е Хищник!" , то не го карай да бяга от инстинктите си - нека ги следва. И въобще всеки си има глава на раменете - нека я ползува. Ментори не са нужни.

Коментар

Момчета, поохладете страстите!
          Човекът си търсеше пушка, дадохте му съвет и от къде да си купи и с какви документи да се сдобие... спрете този безсмислен спор!
          Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
          Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X