Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Съвет при избор на Оптика

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Съвет при избор на Оптика

Здравейте съфорумници,трябва ми съвет за избор на оптика.
    Пушката ми е въздушна Хатсан м.80 с пружина от м.125 и надулник слаган от мен.Според финансите с който разполагам 100лв. съм харесал Таско 3-9х40мм. обаче се чуда дали да е със светаща скала или точка кое ще е по добре.Или има ли друг вариан за оптика до 100лв. изискванята са ми да е варио и не с по малък диаметър от 40мм на околяра.
    Прикачени файлове
    LIVE TO RIDE/RIDE TO LIVE

До: Съвет при избор на Оптика

Отговора е в самия въпрос. Поглеждаш в оптика с кръсче и с точка и която ти хареса повече я купуваш. Иначе каква марка пише на оптиката - няма значение, за тази цена всичките се правят на едно място - Китай, но за твоите цели стават.
    sigpic

Коментар

Здравей. Ако искаш да ти служи по-дълго време тази оптика, насочи се към модел, който е направен за пружинно-бутално въздушно оръжие. Така ще знаеш че си подсигурен срещу досадното разбиване на оптиката. Няма начин в някой по-специализирани форуми да не е дискутирана тази тема. Шансът да случиш на "препатил" там е по-голям . И все пак, при оптичните прицели в пълна сила важи правилото - евтиното ти излиза по-скъпо... . Успех !
      п.с. Аз лично, бих предпочел подсветка само на точката. В сумрака образа и без това не се вижда добре, а кво остава и с цяла осветена скала върху него.
      Последно редактирано от lupus; 09-03-09, 10:44. Причина: за п.с.

Коментар

Ахам Окс Благодаря ви за отговорите вече ми е ясно.
        LIVE TO RIDE/RIDE TO LIVE

Коментар

Колега, какво ще ловуваш с тази въздушна пушка та чак и подсветка ти трябва?
          Когато човек говори истината - не се налага да лъже!

Коментар

Първоначално публикуван от toto_cagiva Преглед на мнение
            Здравейте съфорумници,трябва ми съвет за избор на оптика.
            Пушката ми е въздушна Хатсан м.80 с пружина от м.125 и надулник слаган от мен.Според финансите с който разполагам 100лв. съм харесал Таско 3-9х40мм. обаче се чуда дали да е със светаща скала или точка кое ще е по добре.Или има ли друг вариан за оптика до 100лв. изискванята са ми да е варио и не с по малък диаметър от 40мм на околяра.
            Да ти имам проблема пич.......
            незнам какво ще правиш с нея???

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X