Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Избор на пушка до 1000 лв

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Избор на пушка до 1000 лв

Колеги, бихте ли ме посъветвали каква ловна пушка да си купя.
    Цена до 1000 лв.
    Първия съвет беше ИЖ 27 спортинг. Какво мислите за нея.

До: Избор на пушка до 1000 лв

нее моша ако не бях си купил карабината штеше нея да купя 27 е скъпа аколо 910 лв мераклия съм на иж 43 успоредка тя е ного по евтина 430лв успех
    Ако няма каде да отидеш , ела на себеси

Коментар

Аз си взех ИЖ 27ЕМ калибър 12/76 два спусъка бяла глава и ежектори за 770лв. ама тази седмица ще ми е сефтето и още нямам преки впечетления.
      Николай Папазов

Коментар

Привет!
        Правилно са те посъветвали за ижовката...непретенциозна пушка, но и върши работа като всички по скъпи дулми...става за всичко...класика в жанра...
        Аз ще те посъветвам и нещо друго...моляте само не си взимай някой турски боклук...не прави тази грешка...
        Пример в Добруджа -25 градуса на един колега не му се отвори пушката...наложи се да гръмне за да я размрази...добре, че беше края на гонката...
        Друг пример, в съседната ловна дружинка само дето не си отиде момчето зян...пръсна се дулмата с първият изтрел...бяхме за заек...патроните купешки, че на всичкото от горе и 12/70, а не магнум каквато се водеше пушката...
        Помисли и за някой руски автомат...стува си...
        Успех и наслука...
        Историята на цивилизацията може да се опише с шест думи: колкото повече знаеш, толкова повече можеш.
        .................................................................................................
        Е. Абу

Коментар

Разгледй и руската пушка MP-153 Байкал също много добра пушка. Струва около 840лв.
          http://shop.oragie.com/images/mp153.gif

Коментар

Аз ловувам от 12 години със автоматка МЦ21-12 (ТОЗ-МЦ 21-12)И съм много доволенСега е има по магазините и във магнум вариянт
            Ето ти и линк да е видиш:http://www.viptrophy.com/articles/1317
            Някъде към 500-600 лв е нова

Коментар

Имам Спортинг вече 3 години и съм много доволен от нея. Държах да бъде с един спусък и не съжалявам въобще. Широка мерна планка, която улеснява прицелването, "светеща" мушка, широка полуложа за хора с по големи длани и по-дълги ръце. На мен пушката ми легна идеално. Има един недостатък за хора, които си носят оръжието на ремък, а именно такъв няма. Може да се постави допълнително, но на мен лично не ми трябва.
              Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 Limited 2001г.

Коментар

Защо не и Чешка збрьовка.При нея имаш предимството да избираш с коя цев да стреляш както и да испразниш и двете цеви с единия спуськ

Коментар

ИЖ 27 ЕМ - Има си всичко и работи перфектно. Добра и за прелетен, и за едър дивеч.Богат избор на боеприпас.
                  TLC 70, 2L-T, Dobinsons - 2", BFG - M/T 235/85/16, T-Max 12000

Коментар

Вече си купих ИЖ 27 ем .Благодаря за съветите.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X