Обява

Свий
Няма добавени обяви.

иж 18мн 7,62х54

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• иж 18мн 7,62х54

колеги преди около 1 месец си закупих тази прекрасна пушка. имам 2 кутии патрони руски са но вчера замина едната та някои знаели каква е цената на тези патрони и кои са най добрите
    Ако няма каде да отидеш , ела на себеси

До: иж 18мн 7,62х54

Колкото хора - толкова мнения.
    Аз бих ти препоръчал финландски и чешки.
    Не са скъпи /по принцип този калибър/, според зависи, но около 1-1,50лв.
    Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Руските патрони не са за предпочитане - на 40 патрона 3 не ми гръмнаха, иначе бият добре, аз съм фен на сръбските ППУ SPBT( soft point boat tail) 11,7 грамови.Много хубави са и тези на Норма с куршум "Аляска" но са по 3,80 парчето.

Коментар

Честито за придобивката. Оръжието има добър потенциал, ама иска да се пипне тук там. Като УАЗ-ка. Имаше някаква руска статия по този въпрос.

Опитвал съм да прострелвам с руски и български ловни патрони - мисията се оказа невъзможна. Руските бяха 13 г., а българските - май около 11 г. Добре се представя с чешки и сръбски патрони. Трябва да опиташ различни и да прецениш.
        БИО пчелен мед и пчелни продукти
        0888 66 59 73

Коментар

колеги а какво ште кажете за български патрони от завода в Казанлък добрилиса и някои ако знае цена да каже Поздрави
          Ако няма каде да отидеш , ела на себеси

Коментар

Доскоро бяха на цена 1.25лв.С Мазалата даваха по-голямо разсейване отколкото сръбските.Много добро впечатления ,имам от Лапуа но бяха 4лв.парчето.

Коментар

Първоначално публикуван от pelivano Преглед на мнение
              колеги преди около 1 месец си закупих тази прекрасна пушка. имам 2 кутии патрони руски са но вчера замина едната та някои знаели каква е цената на тези патрони и кои са най добрите
              Простреляй пушката с различни марки патрони,,,най-добрите'' ще направят най-добрата група и това е твоя избор.

Коментар

преди време 7.62х54р арсеналските бяха около 0.70-0.80ст.
                но имам чуството че арсенал и екологията са сключили някъкво негласно споразумение. на 5 патрона един отива където трябва

Коментар

изглежда добре
                  Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от danaec Преглед на мнение
                    изглежда добре
                    Къде си правил този приклад колега. От скоро и аз имам ИЖ 18 (308win.) ама мисля и аз да правя някаква преработка на приклада.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X