Някой има ли представа за това как излежда стойка за пушка вътре в джипа. Знам че съществуват такива екстри, но несъм виждал как изгежда. Някой знае ли продава ли се някъде или как да се направи. Дайте и снимки ако някой има такова нещо.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Стойка за пушка
Свий
X
-
До: Стойка за пушка
Ето ти някои идеи, но у нас не е законно да транспортираш пушката без калъф.
http://www.cabelas.com/cabelas/en/te...ntId=cat602007Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.
-
Има готови стойки за две пушки, в Тойотата имам монтирана м/у предните седалки. Продаваха ги в Гладиатор - Пловдив цена (по спомени) окол270 лв. Утре ще пусна снимки.
ПоздравиТодор Томов
=============================
Не е страшно да се родиш тъп,страшно е да си умреш тъп!!
Toyota LJ70, 1KZ,+++, pics TУK
Коментар
-
Първоначално публикуван от Георги Василев Преглед на мнениеЕто ти някои идеи, но у нас не е законно да транспортираш пушката без калъф.
http://www.cabelas.com/cabelas/en/te...ntId=cat602007. Иначе хора, кучета и пушки, всичко накуп. Не е приятно.
Когато човек говори истината - не се налага да лъже!
Коментар
-
Първоначално публикуван от T.T Преглед на мнениеИма готови стойки за две пушки, в Тойотата имам монтирана м/у предните седалки. Продаваха ги в Гладиатор - Пловдив цена (по спомени) окол270 лв. Утре ще пусна снимки.
Поздрави
Благодаря!Когато човек говори истината - не се налага да лъже!
Коментар
-
Първоначално публикуван от T.T Преглед на мнениеИма готови стойки за две пушки, в Тойотата имам монтирана м/у предните седалки. Продаваха ги в Гладиатор - Пловдив цена (по спомени) окол270 лв. Утре ще пусна снимки.
Поздрави
Поздрави!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Sasho74 Преглед на мнениеТочно за две пушки ми трябва и на мен. Ще е полезно да видя снимки. Дай кординати някакви на тези Гладиатор.
Благодаря!
Коментар
-
Стойката е монтирана м/у предните седалки на ТЛК 70. Не е сложна конструкция, има възможност за регулиране на горното закрепване по височина. Основата е правоъгълна плоча с дупки в четирите ъгъла, монтажа зависи от релефа на пода. При мен стойката е монтирана на мястото на кутията за вещи м/у седалките с малко ТНТМ. Държи се здраво, има леко люлеене по оста на джипа в движение, но не създава проблеми.
ПоздравиТодор Томов
=============================
Не е страшно да се родиш тъп,страшно е да си умреш тъп!!
Toyota LJ70, 1KZ,+++, pics TУK
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар