Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Боя за Мерници
Свий
X
-
От: Боя за Мерници
.......Първоначално публикуван от Самодържец Преглед на мнение..............Тия дни си поръчвам и новите мерници за калаша, които също са тлъсти и са светещи, с големи тритиеви точки.
Разкажи/покажи ми малко за тези тлъстите
,ако може?
Yamaha T max 500i/ABS/2007/50hp
Zander 3.80m,Johnson 2T/8hp
Vw passat 6/2.0TDI-CR/DSG6/140hp/2009
Toyota Hilux/2KD-FTV/102hp/Double Cab/2005
Коментар
-
Светльо, е това са
Мепролайт, около 130 долара. Обаче все още нямам отговор дали ще паснат едно към едно на българския калашник, щото се оказа че не е съвсем сигурно че ще станат. Та и не съм ги поръчвал. Иначе и на него/българския калашник/ има две тритиеви точки на мерника, макар и мънички, и самият мерник е доста добре изработен. Обаче аз търся мерник с по-широка цепка като на показания и съответно по-тлъстата мушка. Освен тоя вариант на тая фирма, друг вариант не намерих...Всеки трети е шести
Коментар
-
Аз си взех бяла,този линк който ще ти постна е на продукта,от който аз съм много доволен,но нещо не намирам офертата в Ибей,от която аз се възползвах,тая дет ти поствам ми се вижда скъпа,не мисля че плащах толкоз,ма то и не беше скоро!!
Иначе боята си струва и е много,аз 2 нанасяния на мушката направих само и се справя безупречно 1 ловен сезон,по този начин ще имаш за 1000 мушки сигурно,нанася се с клечка за зъби тъничко,повтаряш оставяш да изсъхне и готово...
http://www.ebay.com/itm/Glow-On-Supe...item337e5ec9a0
Коментар
-
Първоначално публикуван от Самодържец Преглед на мнениеСветльо, е това са
[ATTACH=CONFIG]774568[/ATTACH]
Мепролайт, около 130 долара. Обаче все още нямам отговор дали ще паснат едно към едно на българския калашник, щото се оказа че не е съвсем сигурно че ще станат. Та и не съм ги поръчвал. Иначе и на него/българския калашник/ има две тритиеви точки на мерника, макар и мънички, и самият мерник е доста добре изработен. Обаче аз търся мерник с по-широка цепка като на показания и съответно по-тлъстата мушка. Освен тоя вариант на тая фирма, друг вариант не намерих...
Така като ги гледам май са едно към едно с тези на SLR95,и ми харесват много,щото и аз не се справям много добре с големи просвети отстрани и тънка мушка,като стигна до тях май ще ги поръчам.......130$-130$
а хич.......
Yamaha T max 500i/ABS/2007/50hp
Коментар
-
Аз ако бях сигурен до сега да съм ги поръчал, не са евтини ама поне да мога да пуцам нормално до 50 метраПървоначално публикуван от svjokera Преглед на мнениеТака като ги гледам май са едно към едно с тези на SLR95,и ми харесват много,щото и аз не се справям много добре с големи просвети отстрани и тънка мушка,като стигна до тях май ще ги поръчам.......130$-130$
а хич.......
Всеки трети е шести
Коментар
-
50 метра не е ли малко да му се не види 50 метра с гладката тръба се хващат........Yamaha T max 500i/ABS/2007/50hp
Коментар
-
Толко си виждамПървоначално публикуван от svjokera Преглед на мнение50 метра не е ли малко да му се не види 50 метра с гладката тръба се хващат........
и никви мерници и вълшебни боички не могат да ми помогнат
Всеки трети е шести
Коментар
-
Ето я светещата боя.
Доволно свети! Количеството е достатъчно за...деа знам...може би 150-200 комплекта мерни прибори. Със сигурност по клечката остава повече отколкото по мерниците. Може би с кламер ще се нанася по икономично. Достатъчно е да се светнат за секунда с фенерче и след това светят да си бере лайката!
42
Коментар
-
Тънки ми се виждaт,мa всеки с нaвиците,aз си ги пaсвaм без луфт между мушкa и мерник,сaмо си ги подреждaш зa секундa и пaкaш,без кой знaе колко специaлнa боя,колкото по елементaрно ,по-добре.Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар