От: Двуцевка vs помпа vs автомат
Оръжие "втора ръка" не бих си купил, поради простата причина, че не съм достатъчно"образован" по темата за да преценя дали е в приемливо състояние. М/у другото варианта с евтино гладкоцевно също не е отхвърлен напълно - далечната цел, така или иначе е нарезно.
п.п. още не съм изкарал курса - почва март.....
Оръжие "втора ръка" не бих си купил, поради простата причина, че не съм достатъчно"образован" по темата за да преценя дали е в приемливо състояние. М/у другото варианта с евтино гладкоцевно също не е отхвърлен напълно - далечната цел, така или иначе е нарезно.
п.п. още не съм изкарал курса - почва март.....

, а в добрия, много вероятно е да ти изкара допълнителна отстъпка плюс стандартните 5% които обикновено се дават.Сериозно,... питай каква отстъпка дава магазина от който ще закупиш оръжието за млад ловец.Възможно е, спомената отстъпка де е под формата на патрони или някакви аксесоари-патрондаш, калъф и др. , но често се приспада от цената на оръжието. С бюджета който си посочил, бих погледнал Beretta ES100 Camo. Със спомената отстъпка, съвсем малко ще надвишиш определения бюджет, но според мен си струва!Наслука и успех каквото и да избереш!
Коментар