Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Реклама на Benelli (невероятна стрелба)
Свий
X
-
Re: Реклама на Benelli (невероятна стрелба)
Ако няма анимация в тази реклама е меко казано впечатляващо. На тея чичковци пушката е като продължение на ръката. Нищо чудно да са изтреляли над 1 мио патрони всеки.Колкото и коне да има под капака, важното е магарето зад волана
NULLA TENACI INVIA EST VIA
Коментар
-
Първоначално публикуван от Pursie Преглед на мнениеАко няма анимация в тази реклама е меко казано впечатляващо. На тея чичковци пушката е като продължение на ръката. Нищо чудно да са изтреляли над 1 мио патрони всеки.
В ловната стрелба се стрелят 200-250 патрона за загрявка + поне още толкова "състезателно". Умножи това х 3, за седмица, х 52 за година, + поне 12 състезания с по толкова и ще се доближим до истината, ........малко!!!!
Коментар
-
Този с червеното - Том Кнап съм го гледал в доста клипове стреля не само с Бенели. От стрелбата прави стрхотно шоу - пушката стреля от най - невероятни позиции около тялото му.
Дргият с бялата шапка - Тим Брадли, в началото на клипчети стреля с полуавтомат - обърнете внимание на скоростта на стрелбата - виждат се гилзите които излитат от затвора - според мен твърде бързо??
ПоздравиТодор Томов
=============================
Не е страшно да се родиш тъп,страшно е да си умреш тъп!!
Toyota LJ70, 1KZ,+++, pics TУK
Коментар
-
Първоначално публикуван от GAD Преглед на мнениеНяма анимация...!!!!
В ловната стрелба се стрелят 200-250 патрона за загрявка + поне още толкова "състезателно". Умножи това х 3, за седмица, х 52 за година, + поне 12 състезания с по толкова и ще се доближим до истината, ........малко!!!!
Аз след третата кутия вече съм със мораво рамо и повече от 100 изстрела на панички май не мога, Вероятно трябва някаква по сериозна подложка под рамото?
ПоздравиТодор Томов
=============================
Не е страшно да се родиш тъп,страшно е да си умреш тъп!!
Toyota LJ70, 1KZ,+++, pics TУK
Коментар
-
Първоначално публикуван от T.T Преглед на мнение200-250 изстрела само за загрявка?? Не мога да си представя как се чувства човед след състезание.
Аз след третата кутия вече съм със мораво рамо и повече от 100 изстрела на панички май не мога, Вероятно трябва някаква по сериозна подложка под рамото?
Поздрави
А на лов, за пъдпъдъци, съм стигал до 125, за цял ден.
Трябват хубави и дебели гумени затилъци на приклада,
а и някоя кече, допълнително под елека, на рамото.
Коментар
-
браво на стрелец , НО спорет мен този никога не е виждал живо животно , поради простата причина че трябва да тренира с чиники
иначи няма какsigpicаз съм шефа на боклукаи ако не ме слушаш ,,,,,,
0878 33 81 37 по всяко време
Коментар
-
Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнениебраво на стрелец , НО спорет мен този никога не е виждал живо животно , поради простата причина че трябва да тренира с чиники
иначи няма как
Разните републикански, балкански и вицеевропейски шампиони,
на времето, бяха приятели на баща ми, с тях съм тръгнал на лов
и ти е бедна фантазията, за каква стрелба става дума,
на гургулици, примерно...!!!!
Ако разбираш...???!!!
Коментар
-
Първоначално публикуван от GAD Преглед на мнениеХем си прав, хем не много..!!!!
Разните републикански, балкански и вицеевропейски шампиони,
на времето, бяха приятели на баща ми, с тях съм тръгнал на лов
и ти е бедна фантазията, за каква стрелба става дума,
на гургулици, примерно...!!!!
Ако разбираш...???!!!sigpicаз съм шефа на боклукаи ако не ме слушаш ,,,,,,
0878 33 81 37 по всяко време
Коментар
-
Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнениеясно, но аз винаги правя извод от себеси , имам доста опит като стрелец , спортна стрелба доста състезания имам , но за ловец неставам , явно трябват и други качества не само точна стрелба
и без изобщо да я умаловажавам, ти казвам,
че няма нищо общо с ловната...!!!!
Просто критериите, изискванията, а ако щеш и подходящата физика на тялото и нервната система, са коренно различни...!!!
Но нали не изпадаме в спора, коя е по-най...???
Няма сравнение...!!!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнениеабе , от всяко дърво не става свирка
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар