Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мнения за H&K SLB2000

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Мнения за H&K SLB2000

Колеги, тършувах къде ли не в Интернет пространството и има писано толкова малко за тази автоматична карабина. Отдавна се каня да си купя карабина и когато направих една разходка до един голям магазин, на който няма да споменавам името за да не стане реклама, по прикладвах с какви ли не автоматични карабини от всички известни и налични марки. Изключително голямо впечатление ми на прави въпросният модел H&K SLB2000. Прилепна ми веднага, ще кажеш че е бил правен специално за мен. Интересното е ,че на всеки прикладвал тази пушка удобството веднага му прави впечатление. Мерника и мушката са направени светещи и прилепват идеално, което говори само по себе си, че ще е идеална и за по прецизна стрелба само с механични мерници.
    За H&K няма нужда да споменавам, че са едни от най-добрите на военния пазар, което ме навежда ма мисълта, че и ловните им оръжия няма да отстъпват по качество.
    Та има ли колеги с това оръжие и чували ли сте някакви отзиви за модела като цяло?
    Land Rover Range Rover 2,5 DT
    Land Rover Discovery 200 TDI
    BMW F650ST - RIP
    "Совите не са това което са"

От: Мнения за H&K SLB2000

От: каква карабина до 3000 лв.
    "...Ако решиш да е полуавтоматична, силно ти препоръчвам да пробваш HK slb 2000.Не случайно пиша да "пробваш", а не да "погледнеш", защото при тая пушка ергномиката е на първо място и като резултат визията доста е пострадала.Вземи я в ръце, прикладвай ...убеден съм, че след това трудно ще намериш аналог в този ценови клас...а, и за оптика ще остане някай лев..."
    Последно редактиран от emil5koff ; 23-01-11 в 22:47

Това съм го писал преди време в друга тема, но и сега смятам, че заедно с Вулкана на Уйнчестер, са двете най-добрите предложения за тези пари.

Коментар

Изключително удобна карабина, с безотказна автоматика и не на последно място - хромирана цев. Вярно, че с нея няма да се изстрелват хиляди патрони, но все пак има значение.
      sigpic

Коментар

Хънтъре привет !
        Надявам се че вече не си направил грешката с Н&К
        бе братле ...обаче ... за военните им успехи си много прав обаче братле за ловните им проекти .....абе големи дървении бе човек - ни вид ни чудо бе !!!

А относно точността далеч не е това което примерно в същия клас - Brawning,Benelli,Merkel предлагат - направо си е набутка да ти кажа !

Недей си я купува бе човек ..моля ти се !

Коментар

Първоначално публикуван от TurboLover Преглед на мнение
          Хънтъре привет !
          Надявам се че вече не си направил грешката с Н&К
          бе братле ...обаче ... за военните им успехи си много прав обаче братле за ловните им проекти .....абе големи дървении бе човек - ни вид ни чудо бе !!!

А относно точността далеч не е това което примерно в същия клас - Brawning,Benelli,Merkel предлагат - направо си е набутка да ти кажа !

Недей си я купува бе човек ..моля ти се !
          Колега Турбо...., интересен стил,поздравления за което!Само, ако позволиш, едно малко възражение! Brawning,Benelli и Merkel съвсем не са в същия клас(имам предвид ценови) с Хеклера и Вулканчето, което изобщо не им пречи да стрелят добре. За външния вид си прав, и руснак би го издялал по-добре.Поздрави!

Коментар

С вулкана не съм стрелял, но виж хеклера ми "ляга" много, особено ако е с батю мерници. Бих си закупил такъв , ако някой ден се насоча към самозарядна пушка за лов.
            Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 Limited 2001г.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X