Колеги, тършувах къде ли не в Интернет пространството и има писано толкова малко за тази автоматична карабина. Отдавна се каня да си купя карабина и когато направих една разходка до един голям магазин, на който няма да споменавам името за да не стане реклама, по прикладвах с какви ли не автоматични карабини от всички известни и налични марки. Изключително голямо впечатление ми на прави въпросният модел H&K SLB2000. Прилепна ми веднага, ще кажеш че е бил правен специално за мен. Интересното е ,че на всеки прикладвал тази пушка удобството веднага му прави впечатление. Мерника и мушката са направени светещи и прилепват идеално, което говори само по себе си, че ще е идеална и за по прецизна стрелба само с механични мерници.
За H&K няма нужда да споменавам, че са едни от най-добрите на военния пазар, което ме навежда ма мисълта, че и ловните им оръжия няма да отстъпват по качество.
Та има ли колеги с това оръжие и чували ли сте някакви отзиви за модела като цяло?
За H&K няма нужда да споменавам, че са едни от най-добрите на военния пазар, което ме навежда ма мисълта, че и ловните им оръжия няма да отстъпват по качество.
Та има ли колеги с това оръжие и чували ли сте някакви отзиви за модела като цяло?
Коментар