Здравейте!Незнам защо е това лошо и НЕКОМПЕТЕНТНО отношение за САЙГА 12 !Защо се подигравате така нагло и некомпетентно за това ОРЪЖИЕ!? Сигурно така е модерно! Всичко РУСКО е боклук за новите ОРЪЖЕЙНИ разбирачи! Мамини жалки Плъхчета Дето подскачате от пираТка камо ли да ВИ викнат или ХОДИТЕ НА война! ВИЕ не можете И НИКОГА да разБерете ТОВА!АЗЗЗЗЗЗЗЗЗ ИМАМ ТОВА ОРЪЖИЕ 18години!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!НИКОГА НЕ СЪМ ИМАЛ ПРОБЛЕМ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ВЪВВВВВВВВ спецификаЦията ИЖМАШ казва може и да не се чисти!Пробвал съм!НЕ корозира или ръждясва 1 година!След Работа с оръжието!Не желая да се хваля със снимки и убит дивеч!Наквото съм прикадвал по време на лов ЗНАЕТЕ за какво говоря!Че някои колеги не ЗНАЯТ че има специален подход към това оръжие говори за техния интелект като ловци и ужжжжжжжжжжж КОМПЕТЕНТНИ !!!!!!!!!!!!!!!!!СЪЖАЛЯВАМ ви!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Знам че щте има коментари от форума!От РАЗБИРАЧИ и не РАЗБИРАЧИ дето работим с това ОРЪЖИЕ!АЗ ГО УВАЖАВАМ ТОВА ОРЪЖИЕ ЗАЩТОТО СЪМ разбрал и ПРОВЕРИЛ потенциала МУ!НОНЧЕ ПОТЕРЕ СЕНЦА ПЕЕКАТО!ПРЕВЕДЕТЕГО НА сицилиански диалект!
Това уникално оръжие беше секретно и пуснато само за Московското СПЕЦНАЗ забележете 1985г! 1992г беше разрешено за продажба от РУСИЯ за ЧУЖДИЯ оръжеен пазар! Нека МЕ плюят ОБРАЗОВАНИТЕ оръжейници ИНТЕЛЕКТИ и генийчета във ОРЪЖЕЗНАНИЕТО!ЗА МЕНЕ Е ПРЕВЪЗХОДНО ОРЪЖИЕ!СЪЗДАДЕНО ПЪРВО ЗА ВОЙНА И ТОГАВА РАЗРЕШЕНО ЗА ЛОВ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!КОЙ КАКВОТО И ДА КАЖЕ американофил сваля шапка! Дори в Америка има оръжеен Клуб на САЙГА12 ! Намерете и вижте! Р А З Б И Р А Ч И !
Това уникално оръжие беше секретно и пуснато само за Московското СПЕЦНАЗ забележете 1985г! 1992г беше разрешено за продажба от РУСИЯ за ЧУЖДИЯ оръжеен пазар! Нека МЕ плюят ОБРАЗОВАНИТЕ оръжейници ИНТЕЛЕКТИ и генийчета във ОРЪЖЕЗНАНИЕТО!ЗА МЕНЕ Е ПРЕВЪЗХОДНО ОРЪЖИЕ!СЪЗДАДЕНО ПЪРВО ЗА ВОЙНА И ТОГАВА РАЗРЕШЕНО ЗА ЛОВ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!КОЙ КАКВОТО И ДА КАЖЕ американофил сваля шапка! Дори в Америка има оръжеен Клуб на САЙГА12 ! Намерете и вижте! Р А З Б И Р А Ч И !
Коментар