Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Голям Беглик - отпуска

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Голям Беглик - отпуска

Има ли съфорумци, които си карат почивката на яз.Голям Беглик? Защото аз и компания сме редовно лятото там. Та ако има, да се позапознаем и да обменяме....

До: Голям Беглик - отпуска

Освен пъстърва, клен и разни дребни рибоци, има ли нещо по-така?
    Не съм ходил там досега, но ако има бяла, щука, сом, шаран - бих го посетил с удоволствие.
    Държа се с другите така, както искам те да се държат с мен.

Фронтера-Б ДБ 2000г. 2.2DTI

Коментар

Първоначално публикуван от nemirko Преглед на мнение
      Освен пъстърва, клен и разни дребни рибоци, има ли нещо по-така?
      Не съм ходил там досега, но ако има бяла, щука, сом, шаран - бих го посетил с удоволствие.
      Там е 1500м.н.в. Основно костур.Ама аз съм нерибаря в компанията и не ги назнайвам много. Аз съм повече по рзходките (4х4 и моторница с 8 коня). Иначе гладни не сме останали.

Коментар

Риба доволно но кустура дребен но красотата на преродата компенсира чудесно място е
        888982949

Коментар

Колеги,аз всяко лято ходя на Широка поляна и минавам покрай Беглика.И двете места са стахотни за почивка,но на Широка поляна има доста народ така че тази отпуска ще опуна палатка на Беглика,дано и улова на си заслужава.

Коментар

там са ми най-хубавите спомени.....
            отидете от западната страна на язовира - след черния път за Сърница. Има чудни поляни. В южния му край до пътя има бараки, в които местните прекарват лятото...сега и през есента са свободни и можете да лагерувате там без палатки - хората не се сърдят, че сте там дори и да ви заварят - но ако не правите поразии, разбира се. А риба май няма..поне аз досега не мога да се похваля с нещо повече от някой костур. Надявам се това лято да мога да отделя 4 или 5 дни за това прекрасно място
            00359893488603

....нямам си вече LR...

Коментар

Почивам на Голям Беглик от дете и това е любимият ми язовир. В неделя пак заминавам натам. Лошото е само, че там в момента превалявал сняг, а ми се искаше да е топло, за да окъпя червея .
              Според мен най - доброто място за риболов там е на "Втичалото".
              Като се върна ще кача снимки.
              [SIGPIC][/SIGPIC][FONT=Arial Black][COLOR=RoyalBlue][COLOR=DeepSkyBlue] По-добре да те мразят за това, което [B]СИ[/B], отколкото да те обичат за това, което [B]НЕ СИ[/B] !!![/COLOR] [/COLOR][/FONT]8)

Коментар

Ако става въпрос за язовира след Коларов и преди Широка Поляна, ще ви разочаровам с информация, че въпросният водоем беше празен преди две седмици. Остава си обаче прекрасната природа.
                Последно редактирано от Васил_Стоев; 01-05-09, 18:30.
                Y260

Коментар

Аз съм там всяко лято.......на вилата на един приятел, ама за малко, 20-тина дена но не се задържам много на едно место, а си правя екскурзийки в района от Кърджали до Петрич.....е, юли - август съм пак там....

Коментар

Миналото лято посетихме язовира с бойните ми другари от гр.Стара Загора.Вярвате ли или не,не бях ходил там.Останах очарован.Ето това е от там.
                    Прикачени файлове

Коментар

Привет от Пловдив.
                      Ние също всяко лято сме редовни на Беглика, много ни харесва там и голям купон пада. Понякога преди да се застопорим там минаваме за няколко дни през Тошков чарк.Там също е много красиво и спокойно, защото явно по-малко хора го знаят.
                      Ще се радваме обаче тази година да се запознаем с вас на Беглика и да организираме дружна веселба.
                      0899 48 65 96

Коментар

Първоначално публикуван от Васил_Стоев Преглед на мнение
                        Ако става въпрос за язовира след Коларов и преди Широка Поляна, ще ви разочаровам с информация, че въпросният водоем беше празен преди две седмици.
                        Току що взех информация по телефона. И Малък и Голям Беглик са пълни почти до приливника.
                        Лошо, с толкова много вода рибата ще е много разредена
                        Аз също ще се радвам да се запознаем,лятото със сигурност ще съм там на вилата.
                        Последно редактирано от Тихомир; 02-05-09, 08:47.
                        [SIGPIC][/SIGPIC][FONT=Arial Black][COLOR=RoyalBlue][COLOR=DeepSkyBlue] По-добре да те мразят за това, което [B]СИ[/B], отколкото да те обичат за това, което [B]НЕ СИ[/B] !!![/COLOR] [/COLOR][/FONT]8)

Коментар

Първоначално публикуван от Васил_Стоев Преглед на мнение
                          Ако става въпрос за язовира след Коларов и преди Широка Поляна, ще ви разочаровам с информация, че въпросният водоем беше празен преди две седмици. Остава си обаче прекрасната природа.
                          Яз. В Коларов = Голям Беглик. Пътя минава по стената му. Преди него, от към Батак, е Малък Беглик.

Коментар

Ето и малко снимки от голямата гергьовска ваканция
                            Прикачени файлове

Коментар

Аз имам вила там и почти всяко свободно време го използвам за почивка, но вече стана доста популярен, а с това започнаха и мизериите- затова колеги моля ви да пазите ЧИСТОТА, защото малко останаха места като това.Повечето хора оставят боклука край пътя и си мислят, че са си свършили работата,но представете си какво става есента когато лисиците разкъсат всички чували ... нищо не коства да сложите чувалите в колите и да ги хвърлите кадето трябва, ако ли не след някоя и друга година ще трябва да се организираме и ние http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...0+%C2%FA%F7%E0

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X