Има ли съфорумци, които си карат почивката на яз.Голям Беглик? Защото аз и компания сме редовно лятото там. Та ако има, да се позапознаем и да обменяме....
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Голям Беглик - отпуска
Свий
X
-
До: Голям Беглик - отпуска
Освен пъстърва, клен и разни дребни рибоци, има ли нещо по-така?
Не съм ходил там досега, но ако има бяла, щука, сом, шаран - бих го посетил с удоволствие.Държа се с другите така, както искам те да се държат с мен.
Фронтера-Б ДБ 2000г. 2.2DTI
-
Там е 1500м.н.в. Основно костур.Ама аз съм нерибаря в компанията и не ги назнайвам много. Аз съм повече по рзходките (4х4 и моторница с 8 коня). Иначе гладни не сме останали.Първоначално публикуван от nemirko Преглед на мнениеОсвен пъстърва, клен и разни дребни рибоци, има ли нещо по-така?
Не съм ходил там досега, но ако има бяла, щука, сом, шаран - бих го посетил с удоволствие.
Коментар
-
там са ми най-хубавите спомени.....
отидете от западната страна на язовира - след черния път за Сърница. Има чудни поляни. В южния му край до пътя има бараки, в които местните прекарват лятото...сега и през есента са свободни и можете да лагерувате там без палатки - хората не се сърдят, че сте там дори и да ви заварят - но ако не правите поразии, разбира се. А риба май няма..поне аз досега не мога да се похваля с нещо повече от някой костур. Надявам се това лято да мога да отделя 4 или 5 дни за това прекрасно място00359893488603
....нямам си вече LR...
Коментар
-
Почивам на Голям Беглик от дете и това е любимият ми язовир. В неделя пак заминавам натам. Лошото е само, че там в момента превалявал сняг, а ми се искаше да е топло, за да окъпя червея
.
Според мен най - доброто място за риболов там е на "Втичалото".
Като се върна ще кача снимки.[SIGPIC][/SIGPIC][FONT=Arial Black][COLOR=RoyalBlue][COLOR=DeepSkyBlue] По-добре да те мразят за това, което [B]СИ[/B], отколкото да те обичат за това, което [B]НЕ СИ[/B] !!![/COLOR] [/COLOR][/FONT]8)
Коментар
-
Ако става въпрос за язовира след Коларов и преди Широка Поляна, ще ви разочаровам с информация, че въпросният водоем беше празен преди две седмици. Остава си обаче прекрасната природа.Последно редактирано от Васил_Стоев; 01-05-09, 19:30.Y260
Коментар
-
Привет от Пловдив.
Ние също всяко лято сме редовни на Беглика, много ни харесва там и голям купон пада. Понякога преди да се застопорим там минаваме за няколко дни през Тошков чарк.Там също е много красиво и спокойно, защото явно по-малко хора го знаят.
Ще се радваме обаче тази година да се запознаем с вас на Беглика и да организираме дружна веселба
.
0899 48 65 96
Коментар
-
Току що взех информация по телефона. И Малък и Голям Беглик са пълни почти до приливника.Първоначално публикуван от Васил_Стоев Преглед на мнениеАко става въпрос за язовира след Коларов и преди Широка Поляна, ще ви разочаровам с информация, че въпросният водоем беше празен преди две седмици.
Лошо, с толкова много вода рибата ще е много разредена
Аз също ще се радвам да се запознаем,лятото със сигурност ще съм там на вилата.Последно редактирано от Тихомир; 02-05-09, 09:47.[SIGPIC][/SIGPIC][FONT=Arial Black][COLOR=RoyalBlue][COLOR=DeepSkyBlue] По-добре да те мразят за това, което [B]СИ[/B], отколкото да те обичат за това, което [B]НЕ СИ[/B] !!![/COLOR] [/COLOR][/FONT]8)
Коментар
-
Яз. В Коларов = Голям Беглик. Пътя минава по стената му. Преди него, от към Батак, е Малък Беглик.Първоначално публикуван от Васил_Стоев Преглед на мнениеАко става въпрос за язовира след Коларов и преди Широка Поляна, ще ви разочаровам с информация, че въпросният водоем беше празен преди две седмици. Остава си обаче прекрасната природа.
Коментар
-
Коментар
-
Аз имам вила там и почти всяко свободно време го използвам за почивка, но вече стана доста популярен, а с това започнаха и мизериите- затова колеги моля ви да пазите ЧИСТОТА, защото малко останаха места като това.Повечето хора оставят боклука край пътя и си мислят, че са си свършили работата,но представете си какво става есента когато лисиците разкъсат всички чували ... нищо не коства да сложите чувалите в колите и да ги хвърлите кадето трябва, ако ли не след някоя и друга година ще трябва да се организираме и ние http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...0+%C2%FA%F7%E0
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
но не се задържам много на едно место, а си правя екскурзийки в района от Кърджали до Петрич.....е, юли - август съм пак там....
Коментар