Вище какъв е случаят чичоми има лозя и беше зел една немска овчарка,да охранява лозята,казваше се Рекс(лека му пръст) двамата със него я гледахме още от малко ,имам страшно много спомени със това великолепно куче беше наи-голямата овчарка която съм виждал лапа колкото юмрука ми ,50 кг телосложение и в същиям момент страшно добра душа ,никога не е ухапал никои ,абе всяваше респект ,но беше много добър,красиво и умно куче, в последствие минаха 5 години и се наложи да заземява лозята ,и кучето трябваше да го гледа някои и го даде на един турчин от село Черно море ,добър човек гледал овце човека и вече 1 година някаде така го гледал правили разходки във балкана и така,намери му добър стопанин.
И един ден , кучето е излязло незнам да се разхожда ли или какво .
И имало някакъв мръсник които обучавал свине за бойща със питбули

във въпросното село (за първи път чух такова нещо) и прасетата са разкъсали кучето на парчета ,и сега ми кажете какво да правя 

,направо побеснях и всичко това на рождения ми ден ,питам се как може да си такъв боклук и да искаш да печелиш от насилие между животни ,какъв е тоя извратеняк е ,какво е тва чудо,гледал съм клипове със бои на питбули и неразбирам какво му е хубавото на това ,незнам вече ....
исках да го споделя с вас ... и аз незнам какво да правя ,дано да го ракъсат собствените му изчадия ...
И един ден , кучето е излязло незнам да се разхожда ли или какво .
И имало някакъв мръсник които обучавал свине за бойща със питбули

исках да го споделя с вас ... и аз незнам какво да правя ,дано да го ракъсат собствените му изчадия ...
Коментар