Обява

Свий
Няма добавени обяви.

свине разкъсаха куче

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• свине разкъсаха куче

Вище какъв е случаят чичоми има лозя и беше зел една немска овчарка,да охранява лозята,казваше се Рекс(лека му пръст) двамата със него я гледахме още от малко ,имам страшно много спомени със това великолепно куче беше наи-голямата овчарка която съм виждал лапа колкото юмрука ми ,50 кг телосложение и в същиям момент страшно добра душа ,никога не е ухапал никои ,абе всяваше респект ,но беше много добър,красиво и умно куче, в последствие минаха 5 години и се наложи да заземява лозята ,и кучето трябваше да го гледа някои и го даде на един турчин от село Черно море ,добър човек гледал овце човека и вече 1 година някаде така го гледал правили разходки във балкана и така,намери му добър стопанин.
    И един ден , кучето е излязло незнам да се разхожда ли или какво .
    И имало някакъв мръсник които обучавал свине за бойща със питбули във въпросното село (за първи път чух такова нещо) и прасетата са разкъсали кучето на парчета ,и сега ми кажете какво да правя ,направо побеснях и всичко това на рождения ми ден ,питам се как може да си такъв боклук и да искаш да печелиш от насилие между животни ,какъв е тоя извратеняк е ,какво е тва чудо,гледал съм клипове със бои на питбули и неразбирам какво му е хубавото на това ,незнам вече ....
    исках да го споделя с вас ... и аз незнам какво да правя ,дано да го ракъсат собствените му изчадия ...
    Последно редактирано от Тони Груев(GAD/dag); 27-11-07, 20:17. Причина: Закани за насилие и убийство

До: свине разкъсаха куче

Колега Макс, съжалявам за загубата ти. Наистина е много гадна работа.
    Обаче поради факта, че форума е обществено достъпен, приканвам ви да не давате юридическо неиздържани съвети в тази негова част.
    Последно редактирано от Тони Груев(GAD/dag); 27-11-07, 21:48.
    Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
    Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Това са абсолютни глупости!! Отмъщението е опасен плод. Горчив, а и отровен.
      А към колегата, не превръщай, свинско - кучешките отношения, в човешки такива.
      Собственото ти Отмъщение, ще остави в теб белег за цял живот. Знам го от опит.
      Последно редактирано от Тони Груев(GAD/dag); 27-11-07, 21:47.
      Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Макса, ми тези неща са незаконни! За боевете съм сигурен,а мисля, че и отглеждането на питбули. Така че, защо не пробваш по официален път. Най-вероятно доказването е доста сложно, но при достатъчно желание: не и невъзможно!
        Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Дано си събереш акъла, че има после и ти да строиш чешми по манастирите, ама не помагат за спокоен сън, да знаеш !!!!
          Последно редактирано от Тони Груев(GAD/dag); 27-11-07, 21:44.
          Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Насочи разследванията към боевете, къде и кога се провеждат. След това на властите. Дори и да се измъкне с рушвети, пак ще е наказание... Някои хора джоба най-много ги боли...
            Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Макса, искрено ти съчувствам заради кучето!
              Но помни - отмъщението е само за слабите духом!!!
              Твърдо съм за наказание. Но по законов път или по начин, който няма да обремени съня ти.... Не си струва да се насочваш към отмъщение, което само ще опетни душата ти и след години ТИ ще плащаш сегашния изблик на ярост! Помисли, преди да започнеш...
              Последно редактирано от Петя; 27-11-07, 12:50.
              НИКОЙ НЕ Е ТОЛКОВА СЛЯП, КОЛКОТО ОНЗИ, КОЙТО НЕ ИСКА ДА ВИДИ!
              Omnia vincit amor !

Коментар

И когато се заемеш сам да раздаваш правосъдие дали ще знаеш каква е мярката? Или кога си прекрачил границата, която разделя отмъщението от престъплението? Когато човек се засили по нанадолнище, той много трудно може да се спре. Можеш ли да гарантираш, че ще усетиш фината граница и ще натиснеш спирачката? Не мислиш ли, че когато човек свикне да реагира и действа яростно, той превръща това в свой стереотип и променя същността си? И едва ли за добро.... Това имах предвид. А илюзии в закона нямам НИКАКВИ. Моля те, не чети думите ми повърхностно!
                Последно редактирано от Тони Груев(GAD/dag); 04-12-07, 18:24.
                НИКОЙ НЕ Е ТОЛКОВА СЛЯП, КОЛКОТО ОНЗИ, КОЙТО НЕ ИСКА ДА ВИДИ!
                Omnia vincit amor !

Коментар

Детска градина с конфети,все едно ,че гледам треторазряден филм на американската/индийската/ филмова индустрия.Жив човек няма да остане след ВАС.
                  Станалото е отвратително ,но едва ли е начина да се реши този проблем така.Не на дъхвайте колегата да прави глупости.Ами ако собственика извади оръжие,ами ако тези няколко с качулките ги посрещнат други без,ама с оръжие.
                  Недейте така ,мисля че не сте прави,а и в този вид в прав текст си е подбуждан към извършването на престъпление.
                  Поздрави.
                  Ланд Ровър-Дискавъри,ТД5-1999 год.,готин е.
                  "Мъжко е да обещаеш,човешко да не го изпълниш."
                  "Правото на глас,не винаги означава да имаш право на избор."

Коментар

Съжелявам за случилото се. От това което прочетох съм почти сигурен, че става дума за Източнобългарска порода свине. Всички сте ги виждали около Шумен (Ришкия проход), Югоизточна българия и по други места. Тази порода не се плаши от кучета (за разлика от дивите си събратя) защото живее с хора. Лично аз имах на един Чифлик 120бр. такива свине. Развъдиха се на майтап, и с местните ловджии си имахме същите проблеми. Е решавахме ги на греена ракия с пастърма :-)). Та препоръката ми: Провери си много внимателно случая. Говори със собственика на свинете. Няма да се учудя, ако човека не е и чувал за подобна случка! Немската овчарка има занижено чувство за самосъхранение и е твърде вероятно да е преминала границата на безопасност. Злобата която изпитваш не е добър съветник (камо ли изпълнител!).
                    “Който заменя свобода за сигурност, накрая губи и двете”.
                    Б.Франклин

Коментар

спомням си разговор м/у колеги :
                      колега А : ако в германия някое куче се из*ере на градинка -10000 евро глоба ,ако куче се разкарва в парк които не е предназначен за това-10000 евро глоба ,ако...........и така надатък още някоилко глоби.
                      колега Б :стига бе гестапо
                      ....всички под масата....
                      какво правосъдие искаш да ти даде съда за убито куче ? ми тои първо да се занимава с убитите хора бих казал аз.....Как си го представяш-влизаш с 5 човека и го претрепвате от бои...да ама после ,да не се окаже ,че съда деиства...щото в българия не е САЩ...да те осъдят и вкарат в затвор заради животно...коледа идва...
                      Не се говори такива неща публично ,защото наи-малкото е несериозно ,неска си ядосан и с право ,но сутринта ще мислиш по-трезво.
                      Последно редактирано от Тони Груев(GAD/dag); 27-11-07, 21:36.
                      много преди старта...

Коментар

Макса, не се пали толкова, знам, че като е прясна случката ти идва наум какво ли не, но първо се успокой, и тогава реши, гневът никога не е бил добър съветник. Самият аз преди години имах намерение да пленя един, да си го държа вързан и да се гавря с него както си искам, но приятели ме възпряха. Сега съм им благодарен, въпреки, че ако го срещна този не знам... Така, че изчакай, успокой се, и тогава на трезво измисли най-добрият начин за отмъщение. Именно за отмъщение, в нашата държава не може да става и дума за правосъдие.
                        Иначе този си заслужава всичко изписано по-горе. Че и повече!
                        Действувай разумно, мисли за СВОЕТО бъдеще.
                        Има ли желание-има и начин!

Коментар

Макса , прави каквото си решил за добре.Но помни - действай разумно и обмислено , не се поддавай на емоций и моментни настроения.
                          А тоя изрод със свинете какво заслужава-не ми се коментира.
                          0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
                          Дизел сервиз, BOSCH- VP44, Zexel VRZ (Pajero 3.2DID),комън-рейл.
                          Суперскан България www.decbg.com
                          Машинно почистване на DPF/FAP филтър

Коментар

незнам момчета можеби сте прави ,ама и незнам какъв ще му е края ...

Коментар

Първоначално публикуван от Макса Преглед на мнение
                              незнам момчета можеби сте прави ,ама и незнам какъв ще му е края ...
                              Айде , напиши сега че си разстроен и това дето си писал по-горе като заплахи към свинара не го мислиш серйозно
                              0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
                              Дизел сервиз, BOSCH- VP44, Zexel VRZ (Pajero 3.2DID),комън-рейл.
                              Суперскан България www.decbg.com
                              Машинно почистване на DPF/FAP филтър

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X