Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Офроуд-бракониери

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Офроуд-бракониери

И после някой се чудят, що хората като чуят ловец, разбират бракониер.
    Не че има голяма разлика, и в двата случая убиваш, ама единаия път "законно"Ама да не задълбаваме че.....
    А кажете кой е "героя "деАз лично ще му изпратя 1 кило кайма, може пък децата му да гладуват.
    Последно редактирано от kiki.t; 14-02-08, 15:51.
    0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
    Дизел сервиз, BOSCH- VP44, Zexel VRZ (Pajero 3.2DID),комън-рейл.
    Суперскан България www.decbg.com
    Машинно почистване на DPF/FAP филтър

Коментар

Лошото е че е масово и навсякъде където е останало нещо все още мърдащо. И чужденци се водят, и си плащат скъпо и прескъпо на всякакви мутри и мошеници.

Ашколсун! Да ти е сладко "колега". И мерси много за услугата, дето ни направи на всички. Ти явно никога не си бил един от нас, няма и да бъдеш.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от kiki.t Преглед на мнение
        Не че има голяма разлика, и в двата случая убиваш, ама единаия път "законно"Ама да не задълбаваме че.....
        А кажете кое е "героя "деАз лично ще му изпратя 1 кило кайма, може пък децата му да гладуват.
        Да бе, гладуват. А пари за джипка и за пушка има, нали. И като са го видели всички, се чудя само тия, дето трябва ли са слепи, или?

Цялата ни работа е такава. То се връща някой ден!
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

този БРАКОНЕРА е само една капка в морето.като него има стотици които не само убиват кошути,а и онищожават и малкото останала природа в България.Това са хора които си мислят.....днеска има утре пак ще има,но всичко хубаво рано или късно изчезва,ако не се пази

Коментар

Първоначално публикуван от kiki.t Преглед на мнение
            А кажете кой е "героя "деАз лично ще му изпратя 1 кило кайма, може пък децата му да гладуват.
            аз колега преди три четири години като си отивах на риболов ги засякох едни типове с акумулатор и машинката с електродите да цапат. та тогава злязох от джипа и наистина и извадих по 10 кинта на чове та да минат покраи рибарския магазин а те ме гледаха много тъпо и нищо не ми отговориха докато не ги разкарах но едва ли ще им доиде акъла ква е тая алчност

Коментар

както казва колегата по горе "то се връща някой ден",на един познат му се върна точно от риболов с ток..........и замалко да даде фира.Но каквото повикало такова се обадило

Коментар

Манталитет му се вика - и без пари да е, я пак че крадна!

Коментар

Аз мисля , че дори само един от нас да е против публичното споменаване на престъпника, колегата GAD, трябва да се съобрази и да не го споменава.
                  Е, аз съм против !
                  Това мисля е достатъчно.
                  Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

на колеги от наща дружинка селски момчета съм задавал въпроса ЗАЩО искаш да убиваш животните поголовно. а тои така оговаря. ДА ГО ИБЪ АКО АЗ ГО НЕ УДАРЯ ДРУГ ША ГО УДАРИ да му избиеш зъбите на такъв и да му сложиш златни

Коментар

Първоначално публикуван от andro_3j Преглед на мнение
                      аз колега преди три четири години като си отивах на риболов ги засякох едни типове с акумулатор и машинката с електродите да цапат. та тогава злязох от джипа и наистина и извадих по 10 кинта на чове та да минат покраи рибарския магазин а те ме гледаха много тъпо и нищо не ми отговориха докато не ги разкарах но едва ли ще им доиде акъла ква е тая алчност
                      Ти да беше извадил телефона и викнеш ИАРА и полиция най-добре.
                      Аз пък бих извадил пищова и да ги строя "миррррно", докато дойдат органите.
                      Hyundai Galloper 2.5 /щар Х щар, турбо катерач спринцовка/

Коментар

Първоначално публикуван от andro_3j Преглед на мнение
                        на колеги от наща дружинка селски момчета съм задавал въпроса ЗАЩО искаш да убиваш животните поголовно. а тои така оговаря. ДА ГО ИБЪ АКО АЗ ГО НЕ УДАРЯ ДРУГ ША ГО УДАРИ да му избиеш зъбите на такъв и да му сложиш златни
                        Същата работа: един приятел ми вика ела с познати ще ходим на един язовир да ловим толстолоб. Почвам да го разпитвам доказан ли е техния метод, че моя не е дори и 60% доказан. А той вика на търмък бре! - и се смее - тъкмо му е паднала арендата на язовира! Е това риболов ли е? а той ми отговори - ако не идем ние други ще я изтърмъчат...
                        Да си помисли човек, че се състезават да не се минат. С неговите приятели от тогава не ходя за риба.
                        Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
                        Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
                        ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Първоначално публикуван от Венцислав Петров Преглед на мнение
                          Казвал съм го и ще го кажа пак: ЛОВЦИТЕ са уважавани и добре дошли винаги в нашите форуми. За съжаление те са малко и почти невидими на фона на бракониерите които обаче нямат място тук и никога няма да имат! Никога!

Ако се докаже че човек оттук, е извършил престъплението описано по-горе то аз ще му отнема всички права за участие под каквато и да е форма тук! Няма да допусна нито сега, нито за в бъдеще, тук да присъстват хора извършили престъпления и криминални деяния!
                          Напълно съм съгласен с теб и всички, който изказаха мнения, но бих искал да се оповестят бракониерите и техните автомобили, за да може всеки уважаващ себе си ловец да ги отбягва с отвращение и да ги сочи за пример за нехуманно отношение .

Коментар

Еми да отворим нещо като тема. Със списък. Та като ни обвиняват в нещо - да се знае по чия вина, и да може да им го наврем в очите.

Коментар

Първоначално публикуван от Nik Nikolov Преглед на мнение
                              Аз мисля , че дори само един от нас да е против публичното споменаване на престъпника, колегата GAD, трябва да се съобрази и да не го споменава.
                              Е, аз съм против !
                              Това мисля е достатъчно.
                              Изключително много ти благодаря,
                              за това Ник!!!! Ще се съобразя с твоето искане НАПЪЛНО!!!
                              Благодаря приятелю!!!

Коментар

Първоначално публикуван от musovir Преглед на мнение
                                Същата работа: един приятел ми вика ела с познати ще ходим на един язовир да ловим толстолоб. Почвам да го разпитвам доказан ли е техния метод, че моя не е дори и 60% доказан. А той вика на търмък бре! - и се смее - тъкмо му е паднала арендата на язовира! Е това риболов ли е? а той ми отговори - ако не идем ние други ще я изтърмъчат...
                                Да си помисли човек, че се състезават да не се минат. С неговите приятели от тогава не ходя за риба.
                                Е това му е най-големия страх на Ганьо, да не се пре...бе, да не е балък.
                                Да е най дис терикат.Типично за хората с тежки комплекси
                                0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
                                Дизел сервиз, BOSCH- VP44, Zexel VRZ (Pajero 3.2DID),комън-рейл.
                                Суперскан България www.decbg.com
                                Машинно почистване на DPF/FAP филтър

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X