Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Позорен лов в Батова

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • #31
    От: Позорен лов в Батова

    Ееее, ти си брутален! Никога не съм се обаждал, но не вземам дял от животинката и си тръгвам, останалите се ... замислиха и спряха групово...

    Коментар


    • #32
      От: Позорен лов в Батова

      Гледам ,че Данчо и още мерки е взел и ще гони до край !

      ..................................

      До Министъра на земеделието и храните/ вх.№ 94-5530 от 30.05.2014г.
      До парламентарната комисия по земеделието и храните/ вх.№ ПГ-4194-Д-66 от 30.05.
      До Главния прокурор на Република България / входирано на 30.05.2014г.
      До Държавна агенция „ Национална сигурност “ / входирано на 30.05.2014г.
      С копие до : средствата за масова информация

      ОТКРИТО ПИСМО

      oт Данчо Йорданов, гр. Варна, ул. Михаил Колони ” 16

      Уважаеми г-н Греков,
      Пиша Ви това писмо с последна надежда, че най-после до Вас ще достигне информация за това как държавно предприятие, на ваше подченение, се управлява като фамилен бардак, в който на почит са кражбата, лъжата, гешефтът, убийства на бременни животни и готовност да се ликвидират хора, ако те представляват заплаха за СХЕМАТА, по която се работи.
      От месеци правя всякакви опити информацията за нарушенията и престъпленията на държавни служители в ДЛС Балчик да стигне до Вас. Всеки мой опит обаче се оказва обречен на провал, благодарение на г-жа Валя Маринова – зам.министър МЗХ. Оказва се, че всеки сигнал до Вас, за безобразията в ДЛС Балчик бива спиран от нея. И в крайна сметка Вие оставате на тъмно за онова, което се случва в дружество, което Ви е подопечно, а ние получаваме йезуитски и нищонезначещи протоколни отговори, които са вън от контекста на сигналите. Това са резултатите до тук. Не знам дали заместничката Ви осъществява действия, които НК квалифицира като търговия с влияние ,злоупотреба със служебно положение с цел прикриване на нарушения и престъпления или друг състав на престъпление? Това трябва да кажете Вие. Защото Ваша е отговорността за случките, за които ние Ви сезираме, а служителката Ви Маринова - прикрива, включително и от Вас.
      Избрах откритото писмо до Вас като форма за поредния сигнал, който се опитвам да подам до Вас. Правя го с надеждата, че ще погледнете на изток към нас обикновените хора от Батовската долина. За да научите че:
      В ДЛС Балчик се случват страховити неща - достойни за психотрилър и за повече от една присъди:
      • Над 20 сигнала за нарушения само през последните 4 години са останали без последствия!
      • Фамилията Рачкови
      Атанас Рачков- баща, готвач- дивечовъд в ДЛС Балчик
      Иван Атанасов Рачков – син горски стражар в ДЛС Балчик
      Ясен Атанасов Рачков – син шофьор в ДЛС Балчик
      Атанас Георгиев Рачков- братовчед – тракторист в ДЛС Балчик
      работят в явен конфликт на интереси в подчиненото Ви стопанство
      • На 14.09.2013г. Атанас Рачков, Ясен Рачков, шофьора на директорката на ДЛС Балчик Тодор Тодоров, заедно с още 4 бандити , бракониери и полицаи в устроена засада извършиха покушение върху живота и здравето на двама човека, които пречеха на престъпните им схеми.
      • На 18.11.2013г. , на „ лов “, организиран и наблюдаван от фамилията, бе произведен изстрел срещу същите тези двама човека. Това се случи в присъствието на двама полицаи от II РПУ Добрич, изпратени след сигнал на тел. 112 да извършат проверка. Там присъства горски стражар Иван Атанасов Рачков в качеството си на проверяващ?!
      • На 25.08.2013г., Атанас Иванов Рачков и Ясен Атанасов Рачков са заловени от мобилна група горски стражари към ИАГ София, да ловуват със забранени средства - електронни машинки за привличане на дивеч. Протокол № ИАГ010459/ 25.08.2013г. Ловуват със служебния автомобил Тойота модел Hilux с ДКН ТХ 5346 ХА. Това се прави на същото място от 14 години !!! През целия сезон – ежедневно , като машинките се включват на 14 август и се изключват на 20 – 25 септември. Наказателното постановление срещу Ясен Атанасов Рачков е умишлено сгрешено и същият се „ оттървава “ с 200 лв глоба ?! Чл.84 ал.2 от Закона за лова….лишаване от права от 3 до 5 години и глоба 1000 лв?!!!!? Естествено, че наказан по този член служител на ДЛС Балчик не може да продължи да работи в системата. Работи си и ще работи докато е там Калинка Тодорова!
      Уважаеми г- н Греков, това не свършва до тук! Веществените доказателства по делото – електронната апаратура е върната на нарушителите. Съдията по делото на Ясен Рачков отбелязва в протокола, че това е за прокуратурата . Става ясно, че НЯКОЙ от подопечното Ви ведомство - МЗХ, е наредил да бъде извършено това престъпление . Директорката Калинка Тодорова и зам. Министърката Валя Маринова знаят кой?!
      И до тук не свършва тая работа г- н Греков, мобилната група на горска стража към ИАГ след този случай е закрита, а актосъставителите уволнени !!!??? Едни от малкото хора , които вършиха работа във Вашето министерство !?
      • На 08.12.2013г., Зил Триос , натоварен с дърва от сечище, което се намира на 3 км северно от с .Прилеп, бе заловен от горска стража Шумен на 1,5 км южно от същото село. Проверката установи, че отвозът от ? 5 км се извършва без никакви документи – превозен билет, разрешително, немаркирани дърва и др. Беше съставен протокол и акт за отговорно пазене на шофьора. Беше съставен и констативен протокол на, да познаем кой…….горския стражар от ДЛС Балчик Иван Атанасов Рачков !!! Той се яви на място , след като го потърсиха по телефона ?!?!
      • Иван Атанасов Рачков , горски стражар в ДЛС Балчик е съден по закона за КОС от 3 години. Няма право да носи късо оръжие. Може би той е единственият горски стражар в света, изпълняващ задълженията си с газов пистолет ?!?! И продължава да работи във ведомството на Калинка Тодорова !?
      • Ясен Атанасов Рачков , шофьор в ДЛС Балчик, героя от репортажа на БТВ в „ Тази сутрин “ 19/45, на събиране пред колеги удря началника си старши лесничей Радослав Радев ?! И все още си работи при Калинка Тодорова.
      • Атанас Рачков- баща готвач и дивечовъд в ДЛС Балчик , пиян, бие началника си Белчев?! И още работи при Калинка Тодорова ?!
      • В дома на Иван Атанасов Рачков, специална проверка от Криминална полиция София, на 31.10.2013 г. откри незаконни боеприпаси в голямо количество !
      • Атанас Рачков- баща – готвач – дивечовъд в ДЛС Балчик практически управлява ДЛС Балчик и престъпната група, източваща стопанството.
      • Фамилията разполага със 7 служебни автомобила
      • Месечният лимит на автомобилите е 750 литра
      • Разрешителните за ОЛТ / организиран ловен туризъм/ са в джоба на Атанас Рачков- готвач- дивечовъд в ДЛС Балчик?!?! Той си пише когато и каквото поиска.
      • Ключовете от ловната хижа са в Атанас Рачков готвач- дивечовъд в ДЛС Балчик?!?!
      • Ключовете от хладилните складове на ДЛС Балчик са в Атанас Рачков готвач- дивечовъд в ДЛС Балчик?!?!
      • Ключовете от складовете за зърно, люцерна и др. на ДЛС Балчик са в Атанас Рачков готвач- дивечовъд в ДЛС Балчик?!?!
      • Ключовете от двете оградени муфлонови стопанства са в Атанас Рачков готвач- дивечовъд в ДЛС Балчик и т.н. и т.н.
      • Не знаем само дали ключовете от счетоводството на ДЛС Балчик не са в него ?!
      • Атанас Рачков готвач- дивечовъд в ДЛС Балчик е съден от 3 години по закона за КОС. Пиян стреля след полунощ в заведение с пушката на сина си, след което оръжието кал.223 изчезва?!
      • На 08.01.2012г. , от частен имот в с. Прилеп са откраднати 7 бр. животни!Стреляно е по същите, след тях са пуснати ловни кучета. „ Ловът “ се ръководи от Атанас Рачков и същия е забелязан от служители в непосредствена близост до оградата със сина си Ясен Рачков! Жалбата остана без последствия!
      • Ганчо Ников , заместник на Калинка Тодорова осуетява залавяне на бракониери , нареждайки по телефона на инж. Радев да не се занимава с тях. Случката е на 06.11.2010г. , а рапорта от 07.12.2010г.
      • Служителят на ДЛС Милен Тодоров Вълков, заедно с Янчо Янкушев- бивш полицай , бяха заловени от служители на ОДП Добрич с убито животно. Какво последва от това?
      • 3 години / до септември 2013 г./ , в землището на с.Прилеп община Добричка действаше абсолютно незаконно биотехническо съоръжение – КАПАН, построено от групата Рачкови. Само в това съоръжение бяха заловени над 80 животни, за толкова знаем. Лично аз , на 19.11.2011г. заварих групата Атанас Иванов Рачков, Милен Тодоров Вълков , Ясен Атанасов Рачков и Никола Михайлов Иванов / служители и неслужители на ДЛС Балчик/ да товари 4 бр. диви прасета на служебния автомобил УАЗ, собственост на ДЛС Балчик. Пуснах животните от транспортните сандъци! Какво се е случило със 80-те животни, заловени с незаконното съоръжение ?! Това съоръжение бе преместено и заедно с другия капан работят на пълна пара целогодишно и денонощно в гората на ДЛС Балчик, както се видя в репортажа на БТВ 19/45 !
      • На 31.04.2014г., екип на БТВ засне как се изнасят животните от биотехническите съоръжения – КАПАНИ. Без присъствието на представител на горското стопанство, без протокол, без представител на местната ветеринарна служба, без пътен лист и т.н. Фамилията Рачкови с помощници натовариха животното и го закараха в ловната хижа на ДЛС Балчик в с. Батово общ. Добричка. Приготвиха кебап и твърдяха пред камерата, че прасето се е изпарило, а после, че е налице в „ карантинната зона “ ??? „ В разпределението на биотехническите съоръжения в ДДУ на ДЛС Балчик “няма такова съоръжение – карантинна зона !Животното/различно от оригинала/ е затворено в частен гатер, находящ се в ограденото пространство, което според ловностопанския план на ДЛС Балчик е „ МУФЛОНОВА “ ограда! Никаква карантина няма и не може да има за прасета в муфлоново стопанство !!!
      • Уличаван ли е горски стражар Йордан Томов от ДЛС Балчик в злоупотреби с продажбата на дърва за огрев ?!
      • Предупреждавал ли е същият горски стражар Йордан Томов лицата Янчо Янкушев и Милен Вълков по тел. на 04.10.2011г., че тръгва по нареждане на инж.Радев, да ги проверява когато са убили диво животно вечерта в делничен ден на „ ВАРДА “?! Да бягат защото идва!!!
      • На 12.05.2014г., екип на БТВ засне как служителите на ДЛС Балчик от фамилията Рачкови разпръскват тонове токсична течност из цялото стопанство. Капани, законни и незаконни, чакала и т.н. Проби бяха взети от разследващ полицай от ОДП –МВР Добрич. Представители на РИОСВ, поканени от телевизията потвърдиха незаконността на деянието и съставиха протокол. Това е престъпление по смисъла на чл.352 ал.1 от НПК!Варел със същото вещество/ 220 л/ бе намерен в склада на ДЛС Балчик в с. Батово. Атанас и Ясен Рачкови пред 4ма полицаи и трима цивилни заявиха, че те лично разпръскват в гората токсина!
      • Директорката Калинка Тодорова как реагира на следния случай: Бременна кошута бе намерена от нас в местността „ Комашата “ или това, което беше останало от нея. Главата, кожата, стомаха с плацентата около бебето ! Имаше сняг и следите на автомобила си личаха ясно , проследихме ги до къщата на извършителя. Пред портата и навътре имаше капки кръв. Всичко беше ясно! Какво направи директорката Калинка Тодорова ?!
      • Как реагира директорката на ДЛС Балчик Калинка Тодорова на жалба / 09.10.2011г., подписана от дванадесет човека срещу лицето Янчо Костадинов Янкушев от с. Батово, който почти всяка вечер бракониерства в непосредствена близост от с.Прилеп, застрашавайки живота на хората в района ?
      • Защо заловено животно в капана се закарва в хижата на ДЛС Балчик в с. Батово, която се намира на 2 км източно от с. Батово, а „ карантинната зона ” / няма такава/ се намира в муфлоновото стопанство под с. Одърци, на 3 км от с. Батово ама на запад!?
      • Защо в хижата на ДЛС Балчик има транжорна , като във филм на ужасите, тави, ченгели, кръв….. вижда се на репортажа?
      • Защо при извозването на животните от капана не се спазва нито един закон ?
      • Защо директорката на ДЛС Балчик Калинка Тодорова не представинито един документ пред камерата – протокол, график или каквото и да е във връзка с чл………… На биотехническо съоръжение, в което има заловено животно ходи комисия с документи и пълномощия, а не орда от готвачи – дивечовъди, псевдо – стражари и др!!??
      • Защо директорката КалинкаТодорова винаги застава на 100% зад служителите си, извършващи явни нарушения и престъпления ? На 100% !
      • Проверките, които изпращате в ДЛС Балчик истински ли са и дали имат ефект? Какъв ефект може да има една проверка, за която по закон проверяващите трябва да съобщят на проверявания 3 дни преди това ?!!??!!! Какъв е ефекта от „ проверката“, когато проверяващите нямат право да изискват документи от ДЛС Балчик, а трябва да се задоволяват с това, което им се предостави ?!?!
      • Защо хладилните камери, както се вижда на репортажа са пълни с храна за кучета според дивечовъда – готвач Атанас Рачков? Чии кучета се хранят там, освен банкетажиите? Кой плаща тока на 10 кубикови камери, които не спират никога?
      • Изчезвали ли са 500 м3 дърва за огрев от ДЛС Балчик? Как са оправени липсите?
      • Заместникът на директорката Калинка Тодорова, Ганчо Ников търсил ли е изчезнал ТИР дърва за огрев под дърво и камък?!
      • Какви документи е имало в кашона ? 0,5 м3, изпратен спешно с куриер към София от ДЛС Балчик на 11.05.2014г. ? Това практика ли е или прецедент заради репортажа на БТВ 19/45
      • Страхува ли се някой в МЗХ от това, ако Калинка Тодорова проговори?! Ами ако проговорят другите от организираната група?
      • И т.н и т.н.
      Уважаеми г-н Греков, в ДЛС Балчик се извършва системен и безогледен геноцид върху животните. Твърдя отговорно, че на тази територия се бракониерства безогледно по всякакви начини от групи с участието на служители от стопанството, с чувство на безнаказаност и неописуема жестокост. Животните биват умъртвявани по изключително жесток мъчителен начин ! Месото се превръща в пари ! Хората, които пречат на издевателствата, са подложени на терор. Заради волята ни да спрем тези безобразия, които по същество са чисти престъпления, за 5 месеца преживяхме 3 покушения върху живота и здравето ни ! Опасявам се , че писмото може да стане безкрайно дълго , затова г-н Министър спирам до тук. Разчитам, че папките със сигнали, жалби и др. доказателства, които са при нас ще стигнат до Вашия кабинет, а не в този на Валя Маринова! Разчитам да ги изискате с целия авторитет, който постът Ви предполага, за да защитите името си на почтен експерт в това тежко и от години заблатявано министерство - на земеделието.
      Вие, като политик може и да се занимавате с политики, но мисля, че наблюдаване на оперативната работа в секторите не трябва да Ви убягва. Напротив! Както казах в репортажа на БТВ – Елате и си приберете……….кадрите! Прочетете, запознайте се , проучете, проверете и преценете. И заповядайте тук на терен! Имаме нужда от спешната Ви намеса и от въздаването на справедливост. За да си върнем вярата, че върховете на властта не са преплетени в престъпни схеми и сред хората с власт има почтени и принципни експерти.
      П.П.
      Г-н Греков, със сигурност ваши служители/ ки ще се опитат да Ви дезинформират, пазейки местата си! Един директен въпрос към мен и честния отговор, който ще получите във всеки момент би Ви спестил неприятностите , вследствие на изкривяване на действителността, която и без това има уродлива визия!
      Нямам никакъв материален интерес! Нямам фирма за дърводобив, нямам фирма за ОЛТ/ организиран ловен туризъм/ , не искам да ставам нито горски, нито политик! Може би няма и да ловувам повече! Само тези да ги няма заедно с началниците им и началниците на началниците – това искам. Да си получат това , което са заслужили.
      Накрая, имам една добра , надявам се , новина. На 27.05.2014г. най- после е подписан договор за съвместна дейност по ЗЛОД с ДЛС Балчик. Искрено пожелавам на новите стопани на лова успех, чрез коректно отношение към природата, лова и хората. Нека това райско кътче да стане отново онова , което беше преди години- маточник за елитни животни и гордост за тях, Вас и всички нас дето обичаме вълшебството на природата и лова!
      29.05.2014г. С уважение: Д. Йорданов
      Последно редактирано от ЦОНКО; 01-06-14, 21:25.
      [FONT=Comic Sans MS]
      [/FONT]

      Коментар


      • #33
        От: Позорен лов в Батова

        Първоначално публикуван от n960 Преглед на мнение
        Ееее, ти си брутален! Никога не съм се обаждал, но не вземам дял от животинката и си тръгвам, останалите се ... замислиха и спряха групово...
        Това беше втората стъпка!
        Станимир Дочев - тел.0888 939 434; 0897 800 790.
        Jeep Grand Cherokee * WJ * 4.7 V8 * Quadra Drive * LPG LR

        Ако можеш - дай, ако неможеш - признай!

        Коментар


        • #34
          От: Позорен лов в Батова

          Първоначално публикуван от NlGHTMARE
          Браво на Колегата!
          Дано някой вземе отношение.
          От личен опит знам , че след пускане на безброй сигнали за всякакъв тип бракониерство ...никой не си мърда пръста! Тия хора в институциите са безполезни. Няма такава държава!
          Лично аз съм за пълна забрана на лова в България и тежки присъди за бракониерите!
          Поздрави !
          Не с рогата колега.
          Съгласен съм на 50% с теб!
          Станимир Дочев - тел.0888 939 434; 0897 800 790.
          Jeep Grand Cherokee * WJ * 4.7 V8 * Quadra Drive * LPG LR

          Ако можеш - дай, ако неможеш - признай!

          Коментар


          • #35
            От: Позорен лов в Батова

            ,,Прокуратурата сезирана за заменки на земи в Община Добричка
            09.07.2010 17.52

            Комисията за борба с корупцията и конфликта на интереси в Народното събрание е сезирала Окръжната прокуратура в Добрич за заменки на земи, ощетили бюджета на Община Добричка. Държавното обвинение е възложило проверка на разследващите органи. Прокуратурата е сезирана въз основа на публикация във в. “Добруджанска трибуна” от 9 август 2006 г., озаглавена “Заменките на земи в Община Добричка чакат прокурор”.

            Разследване на вестника разкрива, че служителите в администрацията предлагат, а местните парламентаристи в най-голямата по площ община в страната приемат да се заменят атрактивни парцели край с. Прилеп, на 20 км. от морето. Те са оценени по 70-80 лв. за декар, при положение, че тогава квадратен метър в района се е търгувал за 5-6 евро. Заменката е извършена по искане на Данчо Илиев Йорданов – управител на “Болкан Еко Тур” ООД, стопанисващо чифлика “Чукурово” . За броени дни предложението е обработено, извършени са оценки и Общинският съвет одобрява заменката, с която Община Добричка се лишава от 97,612 дка в землището на с. Прилеп.

            Повечето от тях са десета категория и според експертната оценка, извършена от лицензирания оценител , цената им е между 72 и 87 лв. за декар. По-високо е оценена единствено изоставена нива от 5,918 дка, 6-а категория - тя струва 1539 лв. /260 лв./дка/. От така направената оценка излиза, че общата стойност на имотите в Прилеп е 8 769 лв. В замяна Община Добричка получава малко над 100 дка ниви –трета и четвърта категория в землищата на селата Дебрене и Пчелино. В публикацията от 9 август 2006 г. заявихме, че очакваме реакцията на прокуратурата. Държавното обвинение обаче не се самосезира в продължение на 4 години. Остава да видим какъв ще е резултатът след намесата на парламентарната комисия сега./dobrichmedia.com''

            ... от близкото минало. Чифлика и ДДС-то си мешат капите имотно, май че...

            Коментар


            • #36
              От: Позорен лов в Батова

              Колеги ако си мислите че това става само и единствено там много се лъжете .
              Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

              Коментар


              • #37
                От: Позорен лов в Батова

                Ама това е много смешно написано цялото колега съфорумец n960, не знам кой си и какви интереси имаш да защитаваш въпросните държавни престъпници ,ама няма как някой да се заинтересува от подобна глупост.Аз ако имам трънаци и камънак в землището на с.Прилеп ще се моля някой да ми ги замени за обработваеми ниви чернозем около с.Дебрене и с.Пчелино ,за които ще взимам рента и цената им винаги ще расте и ще ги завещал на децата си,но кой какво ще прави с парите си и земите си си е лично негово извращение .С.Прилеп официално има 4 жители и още 10 неофициални ,които идват по вилите си събота и неделя.Селото няма магазин или друго учреждение ,каквото и да е било ,освен вечно заключеното кметство иначе с табела и знаме.До селото се стига по един единствен път ,които свършва там и не продължава на никъде ,ако преди това си стигнал жив и здрав заради дупките по него, които приличат на танков полигон.Дотук с глупостите от по горе.




                Да, Батовата наистина е вълшебно място и си струва да се опази като природен природен феномен със своето животинско и разтително разнообразие привлякло толкова много известни личности от цял свят .Има предложения Батовата дори да стане природен парк заради натура 2000 и все още се обсъжда.
                Някой има ли идея, какво означава Английски престолонаследник да посети дадена държава ,на колко време се случва ,случвало ли се е някога в България и дали пак някога ще се случи .
                Някой има ли идея ,какво означава принц на Англия да ти посети имота ,да го посрещнеш с питка и мед,да му се представиш с цялата си челяд ,персонал и приятели.
                И пак ,някой има ли идея, какво означава да влезете двама под земята в Царската винарна с принца на Великобритания и да си бобрите и да дегустирате благи ракий от изпотени чашки с кътък и кьопоолу само двамата без чуждо присъствие.
                И накрая да получиш доживотен официален документ покана за визита и отделно за връщане на гостито в Бъкингамския дворец .


                Това може да се случи само на един духовно богат човек ,естествено ти трябва и най-големия късмет за случая,но никой няма да допусне това даже да се помисли ,ако мястото и човека там не покриват всички изисквания за култура,морал,име и още много критерий да посрещне принц Чарлз,бившия премиер на Русия Примаков,президентшите от цяла Европа и още много други знатни гости в малкото селце от 4 човека ,на което Данчо Йорданов вдъхва душа от вече над 20години и продължава да го прави.


                ..........а боба той остава за теб колега n960 ама с наденичка от дивеч купена или делена с горския.Другия път като твърдиш нещо излез с името си и пиши .Много е лесно да се скриеш зад ник нейм и немска овчарка и да драскаш небивалици.
                Аман от Калинки и горски мафий ,които са емнали гората на акорд и трупат пачки на гърба на майката природа !


                ДА ГИ НЯМА ВСИЧКИТЕ............................................
                Този пост е редактиран от Иван Кранево: Вчера, 08:06

                Коментар


                • #38
                  От: Позорен лов в Батова

                  Уважаеми приятели и колеги,
                  Благодаря за доверието. Изписаха се неща , на които ще отговоря кратко /дължа го на всички, които ме познават/:
                  · Не може да е преживял толкова – може, след мен има богата история!
                  · Пак някоя партия се нарежда – да не чувам това повече!
                  · Лични интереси – не и материални!
                  · Омраза, разчистване на сметки – тази дребнавост е за тези, които пишат това!
                  · Тъмно минало – обиждате хората, които ме познават! Има неща, за които съжалявам!
                  · Съмнения за ловни качества и дисциплина – случаите, за които става въпрос не могат да доведат до този извод! Ловците знаят това.
                  · Страдалец и мъченик – по-скоро копие в някои части на тялото на някои субекти!
                  · Далавери със заменки – пълна нула, няма нищо там!
                  · Посрещал високи гости – гордея се с това! Сигурно съм го заслужавал!?
                  Очаквайте развитие. Всички имаме уникалния шанс в реално време да следим една война, която ми струва много време и нерви. Не мога да пиша всеки ден, но ви чета и се радвам. Само не забравяйте, темата е „Осребреният геноцид върху животни и хора”, а не писането на пасквили!

                  Коментар


                  • #39
                    От: Позорен лов в Батова

                    Първоначално публикуван от ЦОНКО Преглед на мнение
                    Гледам ,че Данчо и още мерки е взел и ще гони до край !

                    ..................................

                    До Министъра на земеделието и храните/ вх.№ 94-5530 от 30.05.2014г.
                    До парламентарната комисия по земеделието и храните/ вх.№ ПГ-4194-Д-66 от 30.05.
                    До Главния прокурор на Република България / входирано на 30.05.2014г.
                    До Държавна агенция „ Национална сигурност “ / входирано на 30.05.2014г.
                    С копие до : средствата за масова информация

                    ОТКРИТО ПИСМО

                    oт Данчо Йорданов, гр. Варна, ул. Михаил Колони ” 16

                    Уважаеми г-н Греков,
                    Пиша Ви това писмо с последна надежда, че най-после до Вас ще достигне информация за това как държавно предприятие, на ваше подченение, се управлява като фамилен бардак, в който на почит са кражбата, лъжата, гешефтът, убийства на бременни животни и готовност да се ликвидират хора, ако те представляват заплаха за СХЕМАТА, по която се работи.
                    От месеци правя всякакви опити информацията за нарушенията и престъпленията на държавни служители в ДЛС Балчик да стигне до Вас. Всеки мой опит обаче се оказва обречен на провал, благодарение на г-жа Валя Маринова – зам.министър МЗХ. Оказва се, че всеки сигнал до Вас, за безобразията в ДЛС Балчик бива спиран от нея. И в крайна сметка Вие оставате на тъмно за онова, което се случва в дружество, което Ви е подопечно, а ние получаваме йезуитски и нищонезначещи протоколни отговори, които са вън от контекста на сигналите. Това са резултатите до тук. Не знам дали заместничката Ви осъществява действия, които НК квалифицира като търговия с влияние ,злоупотреба със служебно положение с цел прикриване на нарушения и престъпления или друг състав на престъпление? Това трябва да кажете Вие. Защото Ваша е отговорността за случките, за които ние Ви сезираме, а служителката Ви Маринова - прикрива, включително и от Вас.
                    Избрах откритото писмо до Вас като форма за поредния сигнал, който се опитвам да подам до Вас. Правя го с надеждата, че ще погледнете на изток към нас обикновените хора от Батовската долина. За да научите че:
                    В ДЛС Балчик се случват страховити неща - достойни за психотрилър и за повече от една присъди:
                    • Над 20 сигнала за нарушения само през последните 4 години са останали без последствия!
                    • Фамилията Рачкови
                    Атанас Рачков- баща, готвач- дивечовъд в ДЛС Балчик
                    Иван Атанасов Рачков – син горски стражар в ДЛС Балчик
                    Ясен Атанасов Рачков – син шофьор в ДЛС Балчик
                    Атанас Георгиев Рачков- братовчед – тракторист в ДЛС Балчик
                    работят в явен конфликт на интереси в подчиненото Ви стопанство
                    • На 14.09.2013г. Атанас Рачков, Ясен Рачков, шофьора на директорката на ДЛС Балчик Тодор Тодоров, заедно с още 4 бандити , бракониери и полицаи в устроена засада извършиха покушение върху живота и здравето на двама човека, които пречеха на престъпните им схеми.
                    • На 18.11.2013г. , на „ лов “, организиран и наблюдаван от фамилията, бе произведен изстрел срещу същите тези двама човека. Това се случи в присъствието на двама полицаи от II РПУ Добрич, изпратени след сигнал на тел. 112 да извършат проверка. Там присъства горски стражар Иван Атанасов Рачков в качеството си на проверяващ?!
                    • На 25.08.2013г., Атанас Иванов Рачков и Ясен Атанасов Рачков са заловени от мобилна група горски стражари към ИАГ София, да ловуват със забранени средства - електронни машинки за привличане на дивеч. Протокол № ИАГ010459/ 25.08.2013г. Ловуват със служебния автомобил Тойота модел Hilux с ДКН ТХ 5346 ХА. Това се прави на същото място от 14 години !!! През целия сезон – ежедневно , като машинките се включват на 14 август и се изключват на 20 – 25 септември. Наказателното постановление срещу Ясен Атанасов Рачков е умишлено сгрешено и същият се „ оттървава “ с 200 лв глоба ?! Чл.84 ал.2 от Закона за лова….лишаване от права от 3 до 5 години и глоба 1000 лв?!!!!? Естествено, че наказан по този член служител на ДЛС Балчик не може да продължи да работи в системата. Работи си и ще работи докато е там Калинка Тодорова!
                    Уважаеми г- н Греков, това не свършва до тук! Веществените доказателства по делото – електронната апаратура е върната на нарушителите. Съдията по делото на Ясен Рачков отбелязва в протокола, че това е за прокуратурата . Става ясно, че НЯКОЙ от подопечното Ви ведомство - МЗХ, е наредил да бъде извършено това престъпление . Директорката Калинка Тодорова и зам. Министърката Валя Маринова знаят кой?!
                    И до тук не свършва тая работа г- н Греков, мобилната група на горска стража към ИАГ след този случай е закрита, а актосъставителите уволнени !!!??? Едни от малкото хора , които вършиха работа във Вашето министерство !?
                    • На 08.12.2013г., Зил Триос , натоварен с дърва от сечище, което се намира на 3 км северно от с .Прилеп, бе заловен от горска стража Шумен на 1,5 км южно от същото село. Проверката установи, че отвозът от ? 5 км се извършва без никакви документи – превозен билет, разрешително, немаркирани дърва и др. Беше съставен протокол и акт за отговорно пазене на шофьора. Беше съставен и констативен протокол на, да познаем кой…….горския стражар от ДЛС Балчик Иван Атанасов Рачков !!! Той се яви на място , след като го потърсиха по телефона ?!?!
                    • Иван Атанасов Рачков , горски стражар в ДЛС Балчик е съден по закона за КОС от 3 години. Няма право да носи късо оръжие. Може би той е единственият горски стражар в света, изпълняващ задълженията си с газов пистолет ?!?! И продължава да работи във ведомството на Калинка Тодорова !?
                    • Ясен Атанасов Рачков , шофьор в ДЛС Балчик, героя от репортажа на БТВ в „ Тази сутрин “ 19/45, на събиране пред колеги удря началника си старши лесничей Радослав Радев ?! И все още си работи при Калинка Тодорова.
                    • Атанас Рачков- баща готвач и дивечовъд в ДЛС Балчик , пиян, бие началника си Белчев?! И още работи при Калинка Тодорова ?!
                    • В дома на Иван Атанасов Рачков, специална проверка от Криминална полиция София, на 31.10.2013 г. откри незаконни боеприпаси в голямо количество !
                    • Атанас Рачков- баща – готвач – дивечовъд в ДЛС Балчик практически управлява ДЛС Балчик и престъпната група, източваща стопанството.
                    • Фамилията разполага със 7 служебни автомобила
                    • Месечният лимит на автомобилите е 750 литра
                    • Разрешителните за ОЛТ / организиран ловен туризъм/ са в джоба на Атанас Рачков- готвач- дивечовъд в ДЛС Балчик?!?! Той си пише когато и каквото поиска.
                    • Ключовете от ловната хижа са в Атанас Рачков готвач- дивечовъд в ДЛС Балчик?!?!
                    • Ключовете от хладилните складове на ДЛС Балчик са в Атанас Рачков готвач- дивечовъд в ДЛС Балчик?!?!
                    • Ключовете от складовете за зърно, люцерна и др. на ДЛС Балчик са в Атанас Рачков готвач- дивечовъд в ДЛС Балчик?!?!
                    • Ключовете от двете оградени муфлонови стопанства са в Атанас Рачков готвач- дивечовъд в ДЛС Балчик и т.н. и т.н.
                    • Не знаем само дали ключовете от счетоводството на ДЛС Балчик не са в него ?!
                    • Атанас Рачков готвач- дивечовъд в ДЛС Балчик е съден от 3 години по закона за КОС. Пиян стреля след полунощ в заведение с пушката на сина си, след което оръжието кал.223 изчезва?!
                    • На 08.01.2012г. , от частен имот в с. Прилеп са откраднати 7 бр. животни!Стреляно е по същите, след тях са пуснати ловни кучета. „ Ловът “ се ръководи от Атанас Рачков и същия е забелязан от служители в непосредствена близост до оградата със сина си Ясен Рачков! Жалбата остана без последствия!
                    • Ганчо Ников , заместник на Калинка Тодорова осуетява залавяне на бракониери , нареждайки по телефона на инж. Радев да не се занимава с тях. Случката е на 06.11.2010г. , а рапорта от 07.12.2010г.
                    • Служителят на ДЛС Милен Тодоров Вълков, заедно с Янчо Янкушев- бивш полицай , бяха заловени от служители на ОДП Добрич с убито животно. Какво последва от това?
                    • 3 години / до септември 2013 г./ , в землището на с.Прилеп община Добричка действаше абсолютно незаконно биотехническо съоръжение – КАПАН, построено от групата Рачкови. Само в това съоръжение бяха заловени над 80 животни, за толкова знаем. Лично аз , на 19.11.2011г. заварих групата Атанас Иванов Рачков, Милен Тодоров Вълков , Ясен Атанасов Рачков и Никола Михайлов Иванов / служители и неслужители на ДЛС Балчик/ да товари 4 бр. диви прасета на служебния автомобил УАЗ, собственост на ДЛС Балчик. Пуснах животните от транспортните сандъци! Какво се е случило със 80-те животни, заловени с незаконното съоръжение ?! Това съоръжение бе преместено и заедно с другия капан работят на пълна пара целогодишно и денонощно в гората на ДЛС Балчик, както се видя в репортажа на БТВ 19/45 !
                    • На 31.04.2014г., екип на БТВ засне как се изнасят животните от биотехническите съоръжения – КАПАНИ. Без присъствието на представител на горското стопанство, без протокол, без представител на местната ветеринарна служба, без пътен лист и т.н. Фамилията Рачкови с помощници натовариха животното и го закараха в ловната хижа на ДЛС Балчик в с. Батово общ. Добричка. Приготвиха кебап и твърдяха пред камерата, че прасето се е изпарило, а после, че е налице в „ карантинната зона “ ??? „ В разпределението на биотехническите съоръжения в ДДУ на ДЛС Балчик “няма такова съоръжение – карантинна зона !Животното/различно от оригинала/ е затворено в частен гатер, находящ се в ограденото пространство, което според ловностопанския план на ДЛС Балчик е „ МУФЛОНОВА “ ограда! Никаква карантина няма и не може да има за прасета в муфлоново стопанство !!!
                    • Уличаван ли е горски стражар Йордан Томов от ДЛС Балчик в злоупотреби с продажбата на дърва за огрев ?!
                    • Предупреждавал ли е същият горски стражар Йордан Томов лицата Янчо Янкушев и Милен Вълков по тел. на 04.10.2011г., че тръгва по нареждане на инж.Радев, да ги проверява когато са убили диво животно вечерта в делничен ден на „ ВАРДА “?! Да бягат защото идва!!!
                    • На 12.05.2014г., екип на БТВ засне как служителите на ДЛС Балчик от фамилията Рачкови разпръскват тонове токсична течност из цялото стопанство. Капани, законни и незаконни, чакала и т.н. Проби бяха взети от разследващ полицай от ОДП –МВР Добрич. Представители на РИОСВ, поканени от телевизията потвърдиха незаконността на деянието и съставиха протокол. Това е престъпление по смисъла на чл.352 ал.1 от НПК!Варел със същото вещество/ 220 л/ бе намерен в склада на ДЛС Балчик в с. Батово. Атанас и Ясен Рачкови пред 4ма полицаи и трима цивилни заявиха, че те лично разпръскват в гората токсина!
                    • Директорката Калинка Тодорова как реагира на следния случай: Бременна кошута бе намерена от нас в местността „ Комашата “ или това, което беше останало от нея. Главата, кожата, стомаха с плацентата около бебето ! Имаше сняг и следите на автомобила си личаха ясно , проследихме ги до къщата на извършителя. Пред портата и навътре имаше капки кръв. Всичко беше ясно! Какво направи директорката Калинка Тодорова ?!
                    • Как реагира директорката на ДЛС Балчик Калинка Тодорова на жалба / 09.10.2011г., подписана от дванадесет човека срещу лицето Янчо Костадинов Янкушев от с. Батово, който почти всяка вечер бракониерства в непосредствена близост от с.Прилеп, застрашавайки живота на хората в района ?
                    • Защо заловено животно в капана се закарва в хижата на ДЛС Балчик в с. Батово, която се намира на 2 км източно от с. Батово, а „ карантинната зона ” / няма такава/ се намира в муфлоновото стопанство под с. Одърци, на 3 км от с. Батово ама на запад!?
                    • Защо в хижата на ДЛС Балчик има транжорна , като във филм на ужасите, тави, ченгели, кръв….. вижда се на репортажа?
                    • Защо при извозването на животните от капана не се спазва нито един закон ?
                    • Защо директорката на ДЛС Балчик Калинка Тодорова не представинито един документ пред камерата – протокол, график или каквото и да е във връзка с чл………… На биотехническо съоръжение, в което има заловено животно ходи комисия с документи и пълномощия, а не орда от готвачи – дивечовъди, псевдо – стражари и др!!??
                    • Защо директорката КалинкаТодорова винаги застава на 100% зад служителите си, извършващи явни нарушения и престъпления ? На 100% !
                    • Проверките, които изпращате в ДЛС Балчик истински ли са и дали имат ефект? Какъв ефект може да има една проверка, за която по закон проверяващите трябва да съобщят на проверявания 3 дни преди това ?!!??!!! Какъв е ефекта от „ проверката“, когато проверяващите нямат право да изискват документи от ДЛС Балчик, а трябва да се задоволяват с това, което им се предостави ?!?!
                    • Защо хладилните камери, както се вижда на репортажа са пълни с храна за кучета според дивечовъда – готвач Атанас Рачков? Чии кучета се хранят там, освен банкетажиите? Кой плаща тока на 10 кубикови камери, които не спират никога?
                    • Изчезвали ли са 500 м3 дърва за огрев от ДЛС Балчик? Как са оправени липсите?
                    • Заместникът на директорката Калинка Тодорова, Ганчо Ников търсил ли е изчезнал ТИР дърва за огрев под дърво и камък?!
                    • Какви документи е имало в кашона ? 0,5 м3, изпратен спешно с куриер към София от ДЛС Балчик на 11.05.2014г. ? Това практика ли е или прецедент заради репортажа на БТВ 19/45
                    • Страхува ли се някой в МЗХ от това, ако Калинка Тодорова проговори?! Ами ако проговорят другите от организираната група?
                    • И т.н и т.н.
                    Уважаеми г-н Греков, в ДЛС Балчик се извършва системен и безогледен геноцид върху животните. Твърдя отговорно, че на тази територия се бракониерства безогледно по всякакви начини от групи с участието на служители от стопанството, с чувство на безнаказаност и неописуема жестокост. Животните биват умъртвявани по изключително жесток мъчителен начин ! Месото се превръща в пари ! Хората, които пречат на издевателствата, са подложени на терор. Заради волята ни да спрем тези безобразия, които по същество са чисти престъпления, за 5 месеца преживяхме 3 покушения върху живота и здравето ни ! Опасявам се , че писмото може да стане безкрайно дълго , затова г-н Министър спирам до тук. Разчитам, че папките със сигнали, жалби и др. доказателства, които са при нас ще стигнат до Вашия кабинет, а не в този на Валя Маринова! Разчитам да ги изискате с целия авторитет, който постът Ви предполага, за да защитите името си на почтен експерт в това тежко и от години заблатявано министерство - на земеделието.
                    Вие, като политик може и да се занимавате с политики, но мисля, че наблюдаване на оперативната работа в секторите не трябва да Ви убягва. Напротив! Както казах в репортажа на БТВ – Елате и си приберете……….кадрите! Прочетете, запознайте се , проучете, проверете и преценете. И заповядайте тук на терен! Имаме нужда от спешната Ви намеса и от въздаването на справедливост. За да си върнем вярата, че върховете на властта не са преплетени в престъпни схеми и сред хората с власт има почтени и принципни експерти.
                    П.П.
                    Г-н Греков, със сигурност ваши служители/ ки ще се опитат да Ви дезинформират, пазейки местата си! Един директен въпрос към мен и честния отговор, който ще получите във всеки момент би Ви спестил неприятностите , вследствие на изкривяване на действителността, която и без това има уродлива визия!
                    Нямам никакъв материален интерес! Нямам фирма за дърводобив, нямам фирма за ОЛТ/ организиран ловен туризъм/ , не искам да ставам нито горски, нито политик! Може би няма и да ловувам повече! Само тези да ги няма заедно с началниците им и началниците на началниците – това искам. Да си получат това , което са заслужили.
                    Накрая, имам една добра , надявам се , новина. На 27.05.2014г. най- после е подписан договор за съвместна дейност по ЗЛОД с ДЛС Балчик. Искрено пожелавам на новите стопани на лова успех, чрез коректно отношение към природата, лова и хората. Нека това райско кътче да стане отново онова , което беше преди години- маточник за елитни животни и гордост за тях, Вас и всички нас дето обичаме вълшебството на природата и лова!
                    29.05.2014г. С уважение: Д. Йорданов
                    От Гери
                    Г-жа Петрова много добре Ви обясни, че джипа на Йорданов се е движил незаконно в гората. Това е държавен ловностопански район, т.е. гората е наша – на ДЛС Балчик! Държавата ни я е поверила и никакви репортери, офроудаджии, природозащитници и др. не могат да се разхождат без разрешително за достъп. А то се издава от ДЛС Балчик в случая. И следващия път си вземете разрешително за достъп, Вие и всичките Ви приятели .
                    На Господ ли се прави този Йорданов да определя кое животно ще живее, как ще се отстрелва или улавя. Това е наша работа. Ние сме учили за това. И защо имало измити тaви във вилата, ченгели, кръв, кебапи и т.н. – ами тя и вилата е наша, каkва работа има Йорданов и поръчковите му репортери от БТВ ?? Ходили и в склада да гледат за мазут и нефт...с полиция. Замърсявали сме природата. Ами и склада е наш и гората е наша и дивеча е наш. Колегите, както казва Директорката, обезпаразитяват животните. Е кой си гледа работата?
                    Йорданов редовно пръска капаните с миризливи течности, за да неможе да улавяме дивеча. Точно това прави той, ние улавяме, той ги пуска, както Директорката Ви обясни! Така не може да се работи! Да, пусна 60-70 прасета в гората да си „върнел борча към природата”, но нас какво ни интересува – щом са в гората, значи са наши! Разберете гората е наша и дивеча в нея е наш! Законът казва така!
                    Колежката Петрова Ви обясни и за кашоните с документи, които пратихме в София. Аз обаче бих добавила – какво го интересува Йорданов нашите документи, ако искаме ще пращаме всеки ден!Сменили сме били прасето от капана.Ами и така да е,имаме- сменяме,ако нямахме щеше да пита що нямаме...Щеше да каже изяли сме ги всичките.
                    90% от служителите на стопанството ни са вегетарианци и ние се гордеем с това! Най-малко кебап от свинско бихме яли, малко ли гъби и охлуви имаме в гората!
                    Г-н Йорданов, г-жа Директорката Ви каза, ДЛС Балчик е образцово стопанство, не се опитвайте да атакувате високи кули. Оставете ни на мира, това е стопанство за пример!И не си забравяйте разрешителното за достъп, г-н Йорданов!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                    Тука е момента да кажа на всички колеги в България, че гората е заприличала на магистрала.Разхождат се разни типове и се бъркат в работата на професионалистите. Колеги прочитайте от време на време закона, там ясно пише кой може да посещава гората, по какъв повод, с какви разрешителни и т.н. Нали сме в Европа, така в една Германия например в гората се ходи с визи, все едно влизаш в Америка. Наше задължение е да поддържаме реда по закон.
                    Нашето стопанство винаги е било пример за това.
                    А онази схема 19:45 я измисли г-н Мирослав Найденов, защото го изгониха от Министерството.

                    Коментар


                    • #40
                      От: Позорен лов в Батова

                      Първоначално публикуван от geri p. Преглед на мнение
                      От Гери
                      Г-жа Петрова много добре Ви обясни, че джипа на Йорданов се е движил незаконно в гората. Това е държавен ловностопански район, т.е. гората е наша – на ДЛС Балчик! Държавата ни я е поверила и никакви репортери, офроудаджии, природозащитници и др. не могат да се разхождат без разрешително за достъп. А то се издава от ДЛС Балчик в случая. И следващия път си вземете разрешително за достъп, Вие и всичките Ви приятели .
                      На Господ ли се прави този Йорданов да определя кое животно ще живее, как ще се отстрелва или улавя. Това е наша работа. Ние сме учили за това. И защо имало измити тaви във вилата, ченгели, кръв, кебапи и т.н. – ами тя и вилата е наша, каkва работа има Йорданов и поръчковите му репортери от БТВ ?? Ходили и в склада да гледат за мазут и нефт...с полиция. Замърсявали сме природата. Ами и склада е наш и гората е наша и дивеча е наш. Колегите, както казва Директорката, обезпаразитяват животните. Е кой си гледа работата?
                      Йорданов редовно пръска капаните с миризливи течности, за да неможе да улавяме дивеча. Точно това прави той, ние улавяме, той ги пуска, както Директорката Ви обясни! Така не може да се работи! Да, пусна 60-70 прасета в гората да си „върнел борча към природата”, но нас какво ни интересува – щом са в гората, значи са наши! Разберете гората е наша и дивеча в нея е наш! Законът казва така!
                      Колежката Петрова Ви обясни и за кашоните с документи, които пратихме в София. Аз обаче бих добавила – какво го интересува Йорданов нашите документи, ако искаме ще пращаме всеки ден!Сменили сме били прасето от капана.Ами и така да е,имаме- сменяме,ако нямахме щеше да пита що нямаме...Щеше да каже изяли сме ги всичките.
                      90% от служителите на стопанството ни са вегетарианци и ние се гордеем с това! Най-малко кебап от свинско бихме яли, малко ли гъби и охлуви имаме в гората!
                      Г-н Йорданов, г-жа Директорката Ви каза, ДЛС Балчик е образцово стопанство, не се опитвайте да атакувате високи кули. Оставете ни на мира, това е стопанство за пример!И не си забравяйте разрешителното за достъп, г-н Йорданов!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                      Тука е момента да кажа на всички колеги в България, че гората е заприличала на магистрала.Разхождат се разни типове и се бъркат в работата на професионалистите. Колеги прочитайте от време на време закона, там ясно пише кой може да посещава гората, по какъв повод, с какви разрешителни и т.н. Нали сме в Европа, така в една Германия например в гората се ходи с визи, все едно влизаш в Америка. Наше задължение е да поддържаме реда по закон.
                      Нашето стопанство винаги е било пример за това.
                      А онази схема 19:45 я измисли г-н Мирослав Найденов, защото го изгониха от Министерството.
                      Ако гората беше частна ...бих повярвал на на писаното! По закон дивеча е на държавата! Затова се плаща и такса стопанисване/ макар държавата да е абдикирала....последните 20г.Това се използва удобно от една камара новоизлюпени дивечовъди и пост-комунистически организации да си го броят за свой купувайки си държавни служители и партийна закрила. Да не обидя нормалните ловци които сигурно не са малко, но покрай БЛРС се навъдиха тарикати хищници, които използвайки "абдикацията" на държавата направиха кървави пари за сметка на нещо за което не са си мръднали пръста. Не съм в първа младост и познавам много хора в разните му ЛС както и "контролни" органи....е няма по големи бракониери. Големи хора сме и всеки си носи "кръста".....едно е да си бракониер за да хапнеш нещо друго е да си "облечен" във власт и правомощия , но да правиш точно обратното! Всъщност всички Вие които се криете зад статута си карате джиповете натоварени с пушки и кучета...че и кучки...имате проблем! Агресията е проблем...Идващ от това , че агресивният е бил малтретиран през детството или..е бил мълчалив свидетел....Е поне не сте минали на хора....
                      А за Германия....Много сте далече от там! Най вече по манталитет!

                      ПС :Моля поста ми да се смята като моя лична позиция към всички "шкембелии" ,"курбанджии" ... стрелци по пътни знаци и всички скрили се зад закона "изнасилвачи" на българската природа!!! Ако някой се е почуствал засегнат моля за извинение!
                      ''Хубави сте, но сте празни..''- продължи малкият принц. - ''За вас не може да се умре.''.

                      Коментар


                      • #41
                        От: Позорен лов в Батова

                        Толкова пъти каза наши...май си вярва...
                        Калин Владов,09РСПБЗН

                        Коментар


                        • #42
                          От: Позорен лов в Батова

                          О-о Гери-и (с интонация като в онази за Пепи) - да земеш да се посапикасаш ли!
                          Гората е ваша, прасетата са ваши и прочие всичко е ваше ...а-ма друг път! Информацията, с която разполагаме определено не е достатъчна, за да сме категорични в каквато и да е посока, но материалът който сама ни представяш е достатъчно красноречив и сам по себеси. Те са наши (и на вас наравно с нас). А вие лично сте мои (и на всички наравно с мен) наемници, натоварени сте да се грижите за общата ни собственост.

                          пп
                          Не съм ловец. Позицията ми не включва никакъв момент на съперничество за приоритет при отстрелване на прасета.
                          Последно редактирано от davc; 16-06-14, 17:25.
                          Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

                          Коментар


                          • #43
                            От: Позорен лов в Батова

                            Първоначално публикуван от geri p. Преглед на мнение
                            От Гери
                            ... т.е. гората е наша – на ДЛС Балчик!
                            ...
                            На Господ ли се прави този Йорданов да определя кое животно ще живее, как ще се отстрелва или улавя. ... ами тя и вилата е наша,
                            ...
                            Замърсявали сме природата. Ами и склада е наш и гората е наша и дивеча е наш.
                            ...
                            – щом са в гората, значи са наши! Разберете гората е наша и дивеча в нея е наш!
                            ...

                            Малееее каква напаст е налегнала горите!!! То си повервало, че са му дали пожизнено да лапа, да коли и да беси, щом се отчита на когото трябва! Не "чисти ръце", не метла, ами направо с булдозер трябва да се мине през тези авгиеви обори ...
                            Ние не сме неутрални!

                            Коментар


                            • #44
                              От: Позорен лов в Батова

                              Господин Гери ако е в Германия отдавна да е в затвора и тия около него!

                              Коментар


                              • #45
                                От: Позорен лов в Батова

                                А Гери сеща ли се, че все някога ще падне от стола? Май не.
                                За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

                                Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

                                Коментар

                                Активност за темата

                                Свий

                                Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

                                Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

                                Зареждам...
                                X