До: Нещо яде кокошките ?
[QUOTE]
Още веднъж се извинявам, но от двете разкошни /питомни вече/ животинчета от клипа нито едно не е невестулка. Направете справка с линка на Ицо от Несебър http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9D%...BB%D0%BA%D0%B0
[QUOTE]
Първоначално публикуван от Тихомир
Преглед на мнение
Аз имам далечни спомени, че съм виждал такова нещо /поне такова каза един опитен чичко в групата/ и ми се струваше поне 35 см, за теглото не знам, но в момента съм с телефон към 170 грама. Предишния ми беше към 100, така че 50 гр си е...
Животното е сибирска невестулка. Тя наистина е малко по-едра от нашата европейска, но си е точно невестулка. Другото са порове или т.н. ферети.
живееше при храната на животните някъде между варелите с фураж. Интерестно е че винаги сме имали малки пиленца и заичета и какво ли не из двора и често се случваше да има някой дезертирал извън клетката
и нищо не беше убито или изядено.... явно плъховете и стигаха. С котката не са имали вражда а тя се разхождаше редовно под навеса както и двете кучета. Та невестулката я помня като много потаино животно не се показваше много пред нас а за агресия никога не е проявявала към нас или животните из двора дядо ми знаеше горе доло къде и е гнездото но не я закачаше. Мога да ви кажа обаче че нямаше равна на себеси за изтребването на плъховете и мишките
Коментар