Този часовник вярно ли показва? Говори се за по ранно откриване, предвид голямата популация на дива свиня (с очите си съм го видял)?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Груповият лов - 2009
Свий
X
-
До: Груповият лов - 2009
Не сте прави и двамата,всяко ловно стопанство може да се открие по различно време,заради опустошителната сила тази година.В моето село където членувам аз напад даже и в селото в дворовите.Няма смисъл да казвам че нивите извън селото са леш.В нащето село има малко ловджии около 20човека,хората масово се молят да им пазият дворовите.Миналата седмица с един приятел видях около 20прасета,яд ме беше че не си взех автомата,но все пак спазваме правилата.Тази година ще има рекорди сигорен съм.[SIGPIC][/SIGPIC]
3.0 v6 24
Коментар
-
Грешиш сериозно колега.Лова се открива ПО ЗАКОН на 01.10. НАВСЯКЪДЕ. Заповед за предсрочно откриване се издава от МЗХ, както и такава за продълваване срока на лов при необходимост.Първоначално публикуван от Kircho-sopot Преглед на мнениеНе сте прави и двамата,всяко ловно стопанство може да се открие по различно време,заради опустошителната сила тази година.В моето село където членувам аз напад даже и в селото в дворовите.Няма смисъл да казвам че нивите извън селото са леш.В нащето село има малко ловджии около 20човека,хората масово се молят да им пазият дворовите.Миналата седмица с един приятел видях около 20прасета,яд ме беше че не си взех автомата,но все пак спазваме правилата.Тази година ще има рекорди сигорен съм.
Коментар
-
Колега ако разчиташ на прасетата от района на пожара ще останеш капоПървоначално публикуван от EWGENI AWRAMOW Преглед на мнениеВ следствие на пожарите в Гърция много прасета са преминали на наша територия. Надявам се заповедта за предсрочното откриване да е готова.

Последно редактирано от OSLAR (ЦВЕТАН ПЕТРОВ); 05-09-09, 22:16.Цветан Петров
"4Х4 АДВЕНЧЪР" ТРОЯН
0888865583
Коментар
-
Да не стане като всеки път, има много, има много, а като открием все ги няма и така "ловен туризъм".
Остана още някои и друг излет на пернато, да наблегнем на тях, па после НАСЛУКА на всички "сачма серсеми"
. Направил съм си нови прътове, требва един-два километра с луканки да направим та да има мезе за виното изпито с приятели.

Но първо да допълним тенекиите с мас от пъдпъдъци.Станимир Дочев - тел.0888 939 434; 0897 800 790.
Jeep Grand Cherokee * WJ * 4.7 V8 * Quadra Drive * LPG LR
Ако можеш - дай, ако неможеш - признай!
Коментар
-
Кво ще кажеш ?Първоначално публикуван от OSLAR (ЦВЕТАН ПЕТРОВ) Преглед на мнениеКолега ако разчиташ на прасетата от района на пожара ще останеш капо

Коментар
-
Това византийци ли са?Първоначално публикуван от canulm Преглед на мнениеКво ще кажеш ?Nissan Pathfinder 4.0L
Коментар
-
Сигурно си мислят, че това е оптика...Първоначално публикуван от Morskia Преглед на мнениеТова са някъкви полудивачки! Гледай как са се втренчили в обектива - свикнали са да ги снимат
Пак май само с разходките ще си останем ами....Nissan Pathfinder 4.0L
Коментар
-
Добър натюрморт си спретналПървоначално публикуван от monof Преглед на мнениеНе бързайте толкова колеги.
Ми то си е живо лято. Нека малко да оберат полята , да опада шумата.
Те прасетата нямя да избягат...
Сега му е ред на птичия лов.

По 2 литра са само млякото и сока !
WJ 4.7
Коментар
-
Разбрах ,че на 03.10 откроваме.Значи най-късно на 05-ти ще има качени първите снимки и клипове с животинки,къде гръцки,къде румънски,къде наши.До тогава ще си позволя да ви настървя леко с един не много стар клип от добър излет.Наслука.
КЛИПНякои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.
Най-много потребители онлайн 287,789 в 18:08 на 26-08-26.
Коментар