Предлагам в тази тема да си споделяме къде има гъски и в който район дойдат да се информираме, че след едрото почваме гъски и патки.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
КЪДЕ СА ГЪСКИТЕ
Свий
X
-
До: КЪДЕ СА ГЪСКИТЕ
Не се заглеждай по лебеди.Първоначално публикуван от ivodianov1992 Преглед на мнениеАми гледам тука по язовирите се срещат, преди седмица две имаше лов на патици. На едно място има и лебеди, че са и доста, но май са забранени
защитени са.
Коментар
-
Да бе, знам, ама са примамлива плячка де.Първоначално публикуван от valkov.val Преглед на мнениеНе се заглеждай по лебеди.
защитени са.
Но първото основно правило е - Никой не епо-голям от закона 
Понякога като ходим за риба, ижовката в колата - колко му е.
, ама са много красиви птици и не виждам как някой може да стреля по тях, а и са забранени де. Преди няма и месец ходих на разходка малко по едни язовири рано сутринта и имаше авджии стреляха по йордеци и патици, имаше. При вас положението незнам какво е .
Ако е машина, нека бъде немска!
XJR 1200
ETZ 150
Kawasaki Ninja ZX10R
Коментар
-
При нас положението е трагично.Първоначално публикуван от ivodianov1992 Преглед на мнениеДа бе, знам, ама са примамлива плячка де.
Но първото основно правило е - Никой не епо-голям от закона 
Понякога като ходим за риба, ижовката в колата - колко му е.
, ама са много красиви птици и не виждам как някой може да стреля по тях, а и са забранени де. Преди няма и месец ходих на разходка малко по едни язовири рано сутринта и имаше авджии стреляха по йордеци и патици, имаше. При вас положението незнам какво е . 
няма дивеч.
Коментар
-
Е, то и тука е така, ама из по - забутаните поля и горички се среща по нещо тук там. Иначе и при нас е така, и навсякаде мисля, нищо не остана вече.Първоначално публикуван от valkov.val Преглед на мнениеПри нас положението е трагично.
няма дивеч.
XJR 1200
ETZ 150
Kawasaki Ninja ZX10R
Коментар
-
Ама ти не си ли много малък за ловец.Първоначално публикуван от ivodianov1992 Преглед на мнениеЕ, то и тука е така, ама из по - забутаните поля и горички се среща по нещо тук там. Иначе и при нас е така, и навсякаде мисля, нищо не остана вече.
Коментар
-
Я питай кмета на Созопол дали няма дивечПървоначално публикуван от valkov.val Преглед на мнениеПри нас положението е трагично.
няма дивеч.
Коментар
-
Малък съм, засега съм помощник ловецПървоначално публикуван от valkov.val Преглед на мнениеАма ти не си ли много малък за ловец.
, ама ми е мерак и ми е мечта. От нашето семейство всички са били, и са в момента, и много познати също, а и мен си ме влече, още нямам нищо, защото съм на 17 години, лятото ставам на 18, и тайничко се надявам да стана ловец.
XJR 1200
ETZ 150
Kawasaki Ninja ZX10R
Коментар
-
Едрото свършва , а сега на къде с това топло време?
Вчера не ходих в балкана и реших да сляза по тунджалъка. Движейки се насам на там мярнах едно ято от към 15 патици и нищо друго освен кормурани.
При вас как е?Станимир Дочев - тел.0888 939 434; 0897 800 790.
Jeep Grand Cherokee * WJ * 4.7 V8 * Quadra Drive * LPG LR
Ако можеш - дай, ако неможеш - признай!
Коментар
-
Чуват се и се виждат.Първоначално публикуван от Дочев Преглед на мнениеЕдрото свършва , а сега на къде с това топло време?
Вчера не ходих в балкана и реших да сляза по тунджалъка. Движейки се насам на там мярнах едно ято от към 15 патици и нищо друго освен кормурани.
При вас как е?
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар