Знам, че има много из продавалниците, ама предпочитам да е от човек от форума.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Купувам бинокъл Карл Цайс 8x30.
Свий
X
-
Точно на такъв си се спрял?
Ако ти изпадне 8Х25 или 10Х42 няма ли да го грабнеш?
морски бинокъл търсиш ма Цайс,в морето става и с по-ниско качество………само казвамTOYOTA SEQUOIA ‘11
W140 S420 '99
-
Коментар
-
Не съм ловец, рибар и любител на природата съм. Купих вчера (както ме посъветва колегата Дидо) един вехт Суифт 8x40. Ама, ако ми изпадне някой Цайс, на добра цена,няма да го подмина.Тука трябваше да стои една умност, ама по-насетне ще спиша някоя.
Коментар
-
Имам Суифт Саратога 8х40 и съм очарован от детайлноста на изображението. В сравнение с БПЦ 8х30 от време оно...и нов китаец уж с модерни ED стъкла и не много ниска цена!!!
Недостатък - размер. Доста е по обемистПоследно редактирано от pansim; 14-05-26, 07:54.
-
Надали ще хванеш разликата , между суифта и дрът цайс , когато са в 8х40 . Виж....нагоре съм за цайса . По принцип съм с изпит мозък за маркови оптики по карабините и там разликата е тук микро детайлче, там друго и накрая планина .
Да си зяпам природата/птичките , бих си взел тежък (а що не и тръба) ,с голям зум и трипод ( разгледай BOG ,ok са като цена/качество ,карбоновия само ако ще го носиш далеч от колата )
-
Активност за темата
Свий
Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 108,039 в 21:00 на 20-03-26.
Коментар