Обява

Свий
Няма добавени обяви.

КУРС МЛАДИ ЛОВЦИ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: КУРС МЛАДИ ЛОВЦИ

A ще иам и догодина, кой нормален ще откаже да му дават пари. Те така си говорят нулева . Даже през 2011 се чува ,че изпитите ще са през лятото ,а не като сега. Успех и най-добре следи информацията, да не изпуснеш някой срок.
    Наслука !

Коментар

Дано има, че и двама приятели се зарибиха покраи мен.
      А в България иначе законите ловци са някъде 135 000, цяла армия :Д
      [SIZE=5][FONT=Comic Sans MS] UAZ 469 for off-road[/FONT][/SIZE]

Коментар

Днес взех стрелбата.6 от 6 на заек и 12 от 17 на панички. Сега започва хамалогията с документите.
        ROCK ON

Коментар

Честито...
          Вече почти станахме офицялни колеги
          [SIZE=5][FONT=Comic Sans MS] UAZ 469 for off-road[/FONT][/SIZE]

Коментар

И от мен Честито! Ще имате много години да се надлъгвате едва сега започва лова за вас все пак.
            И аз като карах курса бях пощърял докато взема билета
            Кола без турбо е като жена без цици, върши работа но не доставя удоволствие.
            Витара 1.6 16V TURBO POWER!!!
            "Mud Angels" Stara Zagora

Коментар

Първоначално публикуван от ivodianov1992 Преглед на мнение
              Еми ако няма здраве да е, по - другата година тогава ;( . Тази едва ли ще има време. Но ако чуете, че има курсове за 2011 в Стара Загора или околността ще се радвам да споделите.
              Колега ти от каде си и кои набор си ? Мога да питам и да ти кажа дали ще има 2011-та
              Кола без турбо е като жена без цици, върши работа но не доставя удоволствие.
              Витара 1.6 16V TURBO POWER!!!
              "Mud Angels" Stara Zagora

Коментар

Здрчвеи те колеги
                Имам желание тази година да карам курса но от каде да взема литература за четене.
                Това е проблемат ми.
                Мерси предварително.

Коментар

Ами като се запишеш за курса и ще ти дадът учебници от които да учиш,а ако искаш да почнеш да четеш преди да е започнал курса попитай там където ти е курса с какви учебници мислят да ви обучават и си го намери от познат ловджия.
                  ROCK ON

Коментар

Аз да ви попитам, има ли значение къде се кара курса и къде ще се ловува за в бъдеще? В смисъл, ако искам да ловувам във Врачанска област мога ли да карам курса в София например?

Коментар

• От: КУРС МЛАДИ ЛОВЦИ

Курсовете за 2011 година течат в момента и Юни е изпита.
                      "Джипът започва да върви, като спре да ти е жал за него"УАЗ 469ТЕРАНО 2,7ТДПЕЖО 307 1,6хди

Коментар

Мисля ,че може да караш на едно място курса ,а на друго да ловуваш, аз направих така ,но....... за да ми дадът документите от едното дружество и да ме отпишат от него, за да се запиша в другото , трябваше да платя членският внос за дружеството в което карах курса ,въпреки ,че няма да ловувам там.После като се преместих в моето дружество в което ще ловувам също трябваше да платя членски внос.Затова ако се провежда курс в дружеството в което ловуваш и имаш възможност да го караш там , по-добре го карай там за да избегнеш това двойно вземане на таксата за членски внос.
                        ROCK ON

Коментар

Първоначално публикуван от speed_maniak Преглед на мнение
                          Мисля ,че може да караш на едно място курса ,а на друго да ловуваш, аз направих така ,но....... за да ми дадът документите от едното дружество и да ме отпишат от него, за да се запиша в другото , трябваше да платя членският внос за дружеството в което карах курса ,въпреки ,че няма да ловувам там.После като се преместих в моето дружество в което ще ловувам също трябваше да платя членски внос.Затова ако се провежда курс в дружеството в което ловуваш и имаш възможност да го караш там , по-добре го карай там за да избегнеш това двойно вземане на таксата за членски внос.
                          При нас освен това има и "такса прехвърляне" около 400 лв.

Коментар

Ехеееееееееееееееееееееееееее :X те ви убиват направо....
                            ROCK ON

Коментар

Здравейте, изкарах курса, взех си изпитите и другата седмица ще си извадя членска карта и ловен билет.
                              Интересува ме за пред КОС какви документи ще ми трябват?
                              Колко месеца е валидно разрешителното от КОС?
                              "Джипът започва да върви, като спре да ти е жал за него"УАЗ 469ТЕРАНО 2,7ТДПЕЖО 307 1,6хди

Коментар

1.Медицинско от психиатър (че не си луднал )
                                2.Свидетелство за съдимост от съда
                                3.Документ от следствието ,че не се води дознание срещу тебе.

Мисля ,че това е....
                                ROCK ON

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X