Обява

Свий
Няма добавени обяви.

КУРС МЛАДИ ЛОВЦИ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: КУРС МЛАДИ ЛОВЦИ

Ами както каза прецедателя на дружинката "Курсовете са 7 месеца,космонафти ще ги правят..." В петък ми пратиха съобщение за стрелбата по заек надявам се да ми кажат,кото отида, кога са изпитите.
    ROCK ON

Коментар

При нас вече мина и последната стрелба.
      И вече ще се обадя в началото на октомври за да разбера датите за изпита и да се запиша!
      Стана дума, че от 18-ти може да се започне, но още не е сигурно!

Коментар

И аз в събота минах пак обучението на панички и заек...
        попитах да ми кажат нещо за изпитите кога ще са, а той ми каза че нямало още точни дати.
        Последно редактирано от derhunter; 23-10-10, 11:22.
        [SIZE=5][FONT=Comic Sans MS] UAZ 469 for off-road[/FONT][/SIZE]

Коментар

Първоначално публикуван от kalin.p Преглед на мнение
          При нас вече мина и последната стрелба.
          И вече ще се обадя в началото на октомври за да разбера датите за изпита и да се запиша!
          Стана дума, че от 18-ти може да се започне, но още не е сигурно!

Вече е ясно че от 18-ти почват изпитите(при нас де) и до 22(петък).
          По 25 човека на ден!

Гадно се получи за някои от записалите се, защото е излязла заповед от София да се допуснат до изпит само хора които са записани до 31.03 2010.
          И от общо 150 човека приблизително само 125 ще преминат изпита тази година а другите за догодина!

Незнам при вас как е, но се получи многотъпо за тези хора!На всичкото отгоре го казаха преди последните стрелби (средата на септември)....
          Но нали сме в BG, и както знаете всичко е възможно!

Коментар

Аз в понеделник отидох да се подпиша,че ще се явявам на изпити.Нашите дати още не са уточнени ама сигурно ще са към края на месеца.
            При нас се получи друга ситуация, родените след 93, или нещо такова, не можело да се явят на изпити...не знам това защо е, и как така са дали 500 лева и на теория идваха и учебници получиха и на стрелби сигурно са ходили (не съм сигурен защото не са в моята група) ,а немогат да се явят на изпити.
            Дано не съм разбрал правилно.
            Успех на всички които ще се явяват на изпити... ще ни е нужен!!!
            Последно редактирано от derhunter; 06-10-10, 00:57.
            ROCK ON

Коментар

Първоначално публикуван от speed_maniak Преглед на мнение
              ... и как така са дали 500 лева и на теория идваха и учебници получиха и на стрелби сигурно са ходили (не съм сигурен защото не са в моята група) ,а немогат да се явят на изпити.
              Може би ще останат за догодина, защото при нас тези които остават ще се явят догодина.Губи се само тази година чакане, другото остава!
              Последно редактирано от derhunter; 06-10-10, 00:57.

Коментар

Аз другата година есента го почвам,макар че имaм сериозен опит и не испускам лов.От другата година законен. ;D
                Последно редактирано от derhunter; 06-10-10, 00:58.

Коментар

То и аз имам 2 год. и малко ходене на лов без пушка ама билет искат кво да правиш.
                  ROCK ON

Коментар

Да и при нас започват от 18-ти теорията и от 1-ви стрелбите, за Дупница се отнася... А то си го казаха още в началото, че ако нямаш 18 години не можеш да се явиш на изпит.
                    Успех ви желая на всички.
                    Последно редактирано от derhunter; 23-10-10, 11:24.

Коментар

На мен днес ми пратиха съобщение.Теорията ми е чак на 2 ноември, а за практиката ще се моля да не вали сняг само!
                      ROCK ON

Коментар

Колеги да ви се похваля... днес си взех теоритичния изпит на 26 съм на стрелби пак и на 2 ноември съм офицално на изпит на стрелби.
                        Последно редактирано от derhunter; 23-10-10, 11:26. Причина: А как са те допуснали като и елементарният правопис ти е проблем?

Коментар

Как беше иЗпита? Труден,лесен? Коя част те затрудни, помагаха ли изпитващите?
                          ROCK ON

Коментар

Първоначално публикуван от Р.Граховски Преглед на мнение
                            Колеги да ви се похваля... днес си взех теоритичния испит на 26 съм на стрелби пак и на 2 ноември съм офицялно на испит на стрелби.
                            Честито колега, стрелбата е приятна част.
                            Разбрах ,че от догодина курсовете пак ще почват от началото на лятото и поне ще хфанат от сезона ,а не като сега.

Коментар

Първоначално публикуван от Р.Граховски Преглед на мнение
                              Колеги да ви се похваля... днес си взех теоритичния испит на 26 съм на стрелби пак и на 2 ноември съм офицялно на испит на стрелби.
                              Честито!!!

Кажи как протече изпита!

Коментар

Ми оплквания нямаше, испитващите не помагаха, малко попреписвахме (да си призная)
                                Най ме притесни уснтия защото незнаех дали няма да се заядат с мен нещо.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X