Здравейте,аз найстина сам "млад ловец"само на 14 години,но днес се записах за ловен курс само трябва ли4на карта и 100 лв.в рака.Незнам и не попитах колко е целият курс но разбрах,че ще се проведе от месец април до месец септември,но нама оточнена точна дата.Ако накой знае колко горе-долу е целият курс моля да пише.Благодаря предварително.
Здравейте,аз найстина сам "млад ловец"само на 14 години,но днес се записах за ловен курс само трябва ли4на карта и 100 лв.в рака.Незнам и не попитах колко е целият курс но разбрах,че ще се проведе от месец април до месец септември,но нама оточнена точна дата.Ако накой знае колко горе-долу е целият курс моля да пише.Благодаря предварително.
Къде се е случило това,за да знаем къде да сезираме съответните органи!!На тези години не е редно...
Да колега, в Кубрат ще има, ще има и в Разград ,ще има и в Исперих!
Аз се записах в Кубрат 100-200лв първоначално , с лична карта , а целия курс около 500-550лв!За Исперих знам че е около 600-650лв !Срокове за изпитите незнам, казаха че ще се обадят допълнително!
Не , отлагане на началото на курса .
Последно казаха , че започва на 12 април .
Намерих си учебник и започнах да чета .
Подробностите около дивеча - ОК
Първа помощ - ОК
но трябва ли да уча на изуст глобите , и разни членове и алинеи около закона за лова ?
Ако може някой който вече е бил на изпит да каже кое е най-важното да се научи , че учебника е с бая странички
Здравейте някой ако може да ми каже ще има ли ловен курс в Горна Оряховица и до кога можем да се запишем на 17 години съм и съм много заинтерисован от изпита !!! ако може и друго инфо
Здравейте някой ако може да ми каже ще има ли ловен курс в Горна Оряховица и до кога можем да се запишем на 17 години съм и съм много заинтерисован от изпита !!! ако може и друго инфо
в Горна Оряховица мисля че ще имаше..., ама подробности незнам.
[SIZE=5][FONT=Comic Sans MS] UAZ 469 for off-road[/FONT][/SIZE]
Коментар