Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Изпити за ловец?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Изпити за ловец?

Колеги,някой знае ли,някъде в страната дали ще има изпити за ловци?Не ме интересуват курсове,а само изпити.Моят син го скъсаха миналата година и сега трябва да се яви само на изпит.Чух от някой,че тази година нямало да има нито курсове,нито изпити.Дали е така?
    Прости мя Господи,че чух вся премудрости твои,но бидох простак и невозползвaхся.

До: Изпити за ловец?

Ако е скъсан, трябва да кара курса пак.Тъпо, но е факт за съжаление.
    А ако не се провеждат курсове, то няма и изпити, чух че годината е обявена за "нулева".

Коментар

Обявена е нулева година за провеждане на курсове за ловци, има само за подборен отстрел. Даже се говори, че и следващата може да е "нулева". Не знам дали важи и само за изпити, ще проверя.
      Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!

Коментар

Защо да кара курса пак?От фирмата организирала предишния курс казаха,че трябва да се яви само на изпити.Даже му издадоха съответното удостоверение в което пише,че е изкарал курса и се допуска до изпити.Нали,ако те скъсат на кормуване не караш наново шофьорски курс?А това,че годината ще нулева изглежда е вярно.
        Прости мя Господи,че чух вся премудрости твои,но бидох простак и невозползвaхся.

Коментар

Абе де да знам, малко се объркаха с тоя нов закон нещата - ни така ни онака. Интересно ми е как са го скъсали при положение, че кара курса през фирма - там по принцип минават всички.

Коментар

Първоначално публикуван от lama69 Преглед на мнение
            Абе де да знам, малко се объркаха с тоя нов закон нещата - ни така ни онака. Интересно ми е как са го скъсали при положение, че кара курса през фирма - там по принцип минават всички.
            Минаваш със сигурност ако си платиш допълнително,а пък той не искаше.Но и учебника си го отвори само два-три пъти.Сам си е виновен.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X