Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Съвет за речна пръчка без водачи

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Съвет за речна пръчка без водачи

Здравейте, нов сам в форума, но смятам да остана за дълго. Искам да направя едно запитване за въдица без водачи /5 -8 метра/.Спрях се на няколко, но все още не знам и мисля, че най-добре е да се вззема нещо от среден клас и все пак цената да е около стотина лева.Ето нещо което си харесах тарсих и други на Mitchell но не намерих.Само това тук http://www.vidrax-fishing.com/catalo...roducts_id=197 ми вдъхва доверие.

Предварително мерси!!!

До: съвет за речна пръчка без водачи

Лично аз имам няколко такива с различна дължина.В началото избирах по-евтините,но се оказаха много тежки и просто преминах в по-горния ценови клас от 80 до 140-150 лв. и съм много доволен.Изключително здрави и леки ,а при този риболов при такава дължина вече това е важно.Иначе ръцете ти се късат.
    Успех в избора,а се огледай и за други предложения.
    Ланд Ровър-Дискавъри,ТД5-1999 год.,готин е.
    "Мъжко е да обещаеш,човешко да не го изпълниш."
    "Правото на глас,не винаги означава да имаш право на избор."

Коментар

Бих ти препоръчал да си вземеш уйп. Аз ползвам един MIDDY WHIP. Може да се ползва, като директен и като къса щека. На 6 м е великолепен, като шибалка, а нагоре - на 7 и 8 е по подходящо да се ползва, като щека - не че не може да го ползваш и като директен. Само цените мисля са малко по-високи.
      "Обичам България, само по една причина - защото си е моя! А иначе, кой би живял доброволно в кучи ..."

Коментар

Мерси все пак.Аз съм от Банско и почти вески ден съм по планината и това за теглото е важно.Можеш ли да ми дадеш предложения за добри въдици от този и следващия клас.

Ами мерси можеш ли дами дадеш примери.

Първоначално публикуван от chris_vicom Преглед на мнение
        Бих ти препоръчал да си вземеш уйп. Аз ползвам един MIDDY WHIP. Може да се ползва, като директен и като къса щека. На 6 м е великолепен, като шибалка, а нагоре - на 7 и 8 е по подходящо да се ползва, като щека - не че не може да го ползваш и като директен. Само цените мисля са малко по-високи.
        Мерси, а можеш ли да ми дадеш предложения.
        Последно редактирано от Тихомир; 22-03-09, 20:34.

Коментар

Ето, тояги да искаш - http://shop.fishing-mania.com/viewro...rdtelno&do=all
          http://shop.akvasport.com/catalog/in...cPath=3_10_145
          Ама така по картинки да си купуваш пръчка....
          То не си ли го 'фанеш у ръка, па да го подрусаш.....
          Мисля, че не марката е толкова важна, колкото да ти "лепне" в ръката и да ти е кеф да го размяташ

Коментар

Първоначално публикуван от denislav Преглед на мнение
            Ето, тояги да искаш - http://shop.fishing-mania.com/viewro...rdtelno&do=all
            http://shop.akvasport.com/catalog/in...cPath=3_10_145
            Ама така по картинки да си купуваш пръчка....
            То не си ли го 'фанеш у ръка, па да го подрусаш.....
            Мисля, че не марката е толкова важна, колкото да ти "лепне" в ръката и да ти е кеф да го размяташ
            Аха, ем спрях се на няколко.Според мен са добри, но за това търся мнението от хора с опит.
            Последно редактирано от Тихомир; 22-03-09, 20:35. Причина: пр.гр.

Коментар

Бих препоръчал Lineaffe UNICA
              Съвсем малко по-тежък от конкурентите при същата или близка цена(около 100 лв за 6-ца) но много здрав и реактивен на натоварване .
              От няколко години ходя само по високите реки -София R 100
              Започнах с 7-ца на Тика после 8-ца п0-евтина но по -тежка всъщност
              непоносимо тежка после -пак седмица и т.н.
              Пробвах и с боло 6-ца на тика с макара .
              Или ги чупя по невнимание или ги изтъргвам много при второ и трето
              коляно заради честото сгъване и разгъване (веднъж две кученца ме
              нападнаха и с телесопа се спасих но )
              Този сезон опитах с 5-ца гол ими изглежда лек като перце .
              Напоследък с боло 4-ка възможно най -евтиното и лека мухарска
              макара .Това ми пасна най-много .Можеш да подхвърлиш и на близо и на по далече без да те виждат (пенсиите по -правило са с извратен
              апетит и много сприхави и никак не обичат да виждат прът над себе си и каквото и да било друго ) по -подвижен си през храсти и шубраци рядко ти се налага да сгъваш за да минеш някъде леко е и е относително евтино карбон 4-ка боло куча марка около 40 лв

Сега събирам ентусиазъм да преработя една гола 5-ца (4.70 по-точно)
              като сложа макародържач най -отзад като на мухарка влакното през отвор на първо коляно през вътрешността на пръта и през върха на който трябва да се сложи накрайник за ластик.
              Такава въдица съм виждал по френския канал и на времето им се смеех но вероятно всичко е въпрос на опит и еволюция .
              Успех с избора и късмет.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X