Обява

Свий
Няма добавени обяви.

КУМАНИЗЪМ или ГЪБАРСТВО, какъв е Вашият избор?!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• КУМАНИЗЪМ или ГЪБАРСТВО, какъв е Вашият избор?!

Колеги, тази тема е вдъхновена изцяло от БАЛКАНДЖИЯТА, за което му БЛАГОДАРЯ най-искренно!
    Аз само се възползвах от богатия подтекст
    и привнесох нещо от себе си!
    Приканвам МОДЕРАТОРА да не ми трие темата защото:
    1.Куманизъм е оръжие- с него капитализъма победи социализама!
    2.Куманизъм е вид тактика, за напраскване на противник
    със свалени гащи!
    3.Той е бойно действие произлязло от куманите,
    които с хитри маневри са помагали на българите,
    да побеждават многократно по-силен противник,
    или са побеждавали самите българи!
    От друга страна "гъба" и "гъбарство",
    също са думи които се използват с различно значение:
    1. Гъба прави Атомната бомба например,
    което си е чисто оръжие,
    а щом е оружие би могло да се използва за лов!
    2. Има "гъби" които биха трепали и рибата с това,
    ако им попадне- всяка година си заминава по някой такъв,
    който бие риба с ток от високоволтовите далекопроводи....!
    Т.е. това е риболов.
    Изобщо, темата е всеобхватна колеги!

Предварително благодаря, за специалното участие на звездите:
    БАЛКАНДЖИЯТА, Е100, ДЕРХЪНТЕР, ВОЛК, ВЛАДИ333, БУЛДОГ, ИНКО
    и др. знайни и незнайни ГЪБАРИ и КУМАНИСТИ!!!
    С почит
    подпис

На риба, ние сме си риби кълвем на бастун и чакаме някой
    ДРУГ да ни ОПРАВИ

Коментар

Може и гъбарство, аз лично гъбите ги слагам м-ду мръвките в шишовете !
      LZ1HKW
      Реглаж на преден и заден мост
      My Jeep is not an SUV ..... your SUV is not a Jeep

Коментар

Изроди! Млъкнете бе, аз съм гладен((( И няма нищо за ядене, само кумъни отсекъде, животът на ергените е тежък(((

Коментар

Ми, задомявай се докле е младост...

Коментар

Против кого бе братче? Женски - бол, а читавите жени отдавна са приватизирани ...

Коментар

Като каза,че си ерген хе ти още един подтекст - намери си някоя гъбка да ти готви.От друга страна като се замисля и това не е безобидно ,защото може да ти лепне гъбички,или на оная работа ,а може и най- обикновени гъбички по краката.
              Ебати много ми загъбя нещо,да не взема да се сгъбичасам.
              Не бе само се гъбаркам с вас.
              Густо майна , пътят свърши !!!

Коментар

Абе вие не знаете ли че гъбинга е най-екстремния спорт? Береш, ядеш и чакаш да видиш дали ще осъмнеш...
                Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Да Ви кажа,че на последната киноложка изложба,съдията констатира,че кучката ми имала леко депигментирана носна гъба,което било гранде проблем.Аз му обяснех,че кучето е активно спортуващо/ловуващо/ и почти при всяко излизане я наранява,така че на местото на раната винаги има промяна в цвета на носната гъба.И знаеш ли кво ми каза,че при всяко нараняване трябва да хода на ветеринар , комисия да констатира нараняването, и направи протокол .Така че отивам да платя здравните осигуровки на кучетата ми и да ги запиша при личния ветеринаролог.
                  Виждаш ли кво може да направи една носна гъба.
                  И между другото да ви кажа намерих си страхотна гъбина за зимата,много топли.

Коментар

Първоначално публикуван от quadra
                    Абе вие не знаете ли че гъбинга е най-екстремния спорт? Береш, ядеш и чакаш да видиш дали ще осъмнеш...
                    При мен е много лесно.Взимайте акъл.Когато се приберете в къщи никога не казвайте че сте брали диви гъби.Направете си труда да ги сготвите сами .Ако не ви е под ръка тъщата,идете и на гости и я нагостете.Радвайте се на добрия и апетит и изчакайте два ,не за по сигурно четери часа,и ако и няма нищо вече може да съжелявате ,че сте я нагостили.Но винаги има една надежда да получи стомашни болки!

Коментар

Това за тъщата ми хареса .........
                      B+

Коментар

Да бе, а ние се имаме за големи мъжкари с тия жипчета ръзиъш ли. Детски игри на двора. Виж тва гъбингът си иска истинско мъжество. Брутална работа! Особено високия клас - безтъщов гъбинг.

Коментар

Тази тема тук май е само за философско настроените другари.

Коментар

Ами разискваме що е куманизъм и гъбарство ,и имат ли те почва у нас!

А кво ще кажети за :Гъбарството -детска болест на куманизъма.
                            А???

Коментар

Първоначално публикуван от e100
                              Първоначално публикуван от quadra
                              При мен е много лесно.Взимайте акъл.Когато се приберете в къщи никога не казвайте че сте брали диви гъби.Направете си труда да ги сготвите сами .Ако не ви е под ръка тъщата,идете и на гости и я нагостете.Радвайте се на добрия и апетит и изчакайте два ,не за по сигурно четери часа,и ако и няма нищо вече може да съжелявате ,че сте я нагостили.Но винаги има една надежда да получи стомашни болки!
                              При някои модели гъби се проявяват ефектите след повече от 48 часа и тогава вече е късно да се направи каквото и да е...
                              Така че...хм...
                              Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X