Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Национален ловен събор на Узана

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Национален ловен събор на Узана

Да ни е честита 110-годишнината от създаването на Съюза на ловците и риболовците в България.

Има ли хора които присъстваха на събора на 09.08.08 ?
    Аз лично видях там много познати от цяла България.
    И най много ме изкефиха чеверметата на ловните дружинки които се въртяха зад палатките
    [COLOR=darkred]Veritas vos liberabit
    [COLOR=blue]LZ1LPK[/COLOR] , A1(Rh-)
    [/COLOR]

До: Национален ловен събор на Узана

Привет.
    На едно друго място (Национален събор на OFFRoad-Bulgaria.com - дискусия) имахме резки изказвания за въпросното събитие (http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...&postcount=192 и http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...&postcount=194), но се надявам да ни простиш.
    На мен ми навява спомени за хора като Бай Пенчо Кубадинката, ама дано да се лъжа.
    Предполагам, имаш добри впечатления и спомени от организираната масовка.
    Поздрави ... и наслука в лова през новия сезон.
    proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
    NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
    Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

До: Национален ловен събор на Узана

Здравейте.Аз ходих и останах с приятни спомени.Единственото,което помрачи настроението ми,беше екранирането на района и блокиране на мобилните оператори,с цел осигуряване безопасността на президента на РБ.Ами по-добре да не беше идвал,защото не каза кой знае какво на присъстващите,докато ние простосмъртните бяхме прецакани.С няколко приятели от различни градове на страната не успяхме да се намерим и видим,поради липсата на мобилни телефони.

Събитието обаче беше прекрасно,два дни здрава веселба.Ето и няколко снимки.Съжалявам че не разполагах с интернет за да пусна тема във форума и да се видим,но нищо след 10 години пак;-)

КЛИП 1-Слави пее на Узана.
      КЛИП 2-300 кг.теле на чеверме.
      Прикачени файлове
      Последно редактирано от adwokat; 08-09-08, 13:02.
      Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
      NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X