Обява

Свий
Няма добавени обяви.

закупуване на надуваема лодка с акумулатор

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• закупуване на надуваема лодка с акумулатор

Здравейе!Да ви се похваля,днес си купих надуваема лодка от метро (в момента на промоция).Освен да ви се похваля,имам и един въпрос към вас.извинявам се първо ако темата ми не е за тук,нека ако не е за тук да бъде преместена.таа въпроса ми е - лодката е с електрически двигател, 1к.с., но в комплекта няма акумулатор.в опътването пише ,че трябва да е "ORPS marine battery" ,не по-слабо от 105 амперчаса,12 V.имате ли идея от къде може да се закупи ?мерси
    Последно редактирано от Тони Груев(GAD/dag); 20-06-08, 23:04.

До: закупуване на надуваема лодка-акумолатор

От колегата - Явор-Vromos, той внася специализирани акумулатори за лебедки, малко тегло + голям капацитете за дълго време. Американски са и са по скъпички.
    Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Здравейте!Аз също се интересувам от покупката на такава лодка.Интересува ме гумена ли е?Ако се пукне ,може ли да бъде залепена по някакъв начин.Акумулатора каква цена е,и колко може да издържа?Ако някой друг има закупена такава лодка с ел.двигател,моля да сподели достатъчен ли е като мощност и заслужава ли си парите?Благодаря предварително за отговорите Ви!

Коментар

извинявам се за невежеството, но какви са лодките в Метро? Миналата година бяха изкарали едни без транец... Сега други ли са?

Надуваемите лодки се правят от различни материали - има такива от полу-прозрачен материал /без плат вътре/, а има и много здрави с 0.9 или 1.2мм плат, покрет с няколко слоя ПВЦ...

а за електрическия двигател, имам известни съмнения, че е 1кс... това би означавало да черпи ток 60-70А от акумулатора...
        помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

ходих до Метро и ги видях лодките - нищо особено, стандартни китайски лодки... сега разбирам защо последната ми доставка се разпродаде за 24 часа... При мен най-близкият размер е с 200лв по-евтин и 10см по-голям...
          Не видях ел. двигатели в Метро...

Може да ползваш и обикновен автомобилен акумулатор, който е 2-3 пъти по-евтин. Естествено ако често го използваш докрай, няма да живее 10 години...
          помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X