Аха точно даже може да си направим цяло стадо бягащи мишени
Ще си направим, но кога ..... малко повече организация ни трябва,ето ви и предложение:Стара Планина, ще си поокаляте и джипките може и да закъсате това е задължително за лов НАслука :Плана, на Г.Окол и там същото, но кръчмата в селото е наша има и ловна хижа
Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
Селска фурна аспух нема. Пак същият.
В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки
Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
За добър лов с каране и аз ще ви покана.Става въпрос за Средна гора някъде м/у в. Богдан и Поибрене.Като рещите звъннете след понеделник 0888712842.Взевмете саомо законни пушки и елате.
За добър лов с каране и аз ще ви покана.Става въпрос за Средна гора някъде м/у в. Богдан и Поибрене.Като рещите звъннете след понеделник 0888712842.Взевмете саомо законни пушки и елате.
Какво се разхожда там наоколо ,ориентирай ни
Уааууу!
Аз, за съжаление трябва да драскам разни хартии и да ги разнасям напред-назад, но щом приключа си бия камшиците и идвам където сте...
Volk,днес бях по района,велика пустош е направо отврат
Уааууу!
Аз, за съжаление трябва да драскам разни хартии и да ги разнасям напред-назад, но щом приключа си бия камшиците и идвам където сте...
Volk,днес бях по района,велика пустош е направо отврат
Незнам точно разбирането ти за пустош,но наистина не е като в зоологическата .
Конкретизирай къде точно си бил и как ловуваш защото за пустоща не съм съгласен ,а още по малко за отврат.
Района-Дупнишки.Законни ловци около 5-6 .Във всяка
къща пушка /ки.Следа от животно-йок.Даже и лисиците
изчезнаха.Те и хората почти.Ти на това как би му казал
Коментар